Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chuderka. Změnit mléko bych zkusila jako první, možná je to alergická reakce.
Mléko můžeš zkusit změnit, to je to nejmenší, ale divím že když to řešíte 2 měsíce, že vás na to kožní ještě neposlali, u nás to bylo první kam sme šli, když se syn osypal…
Taky mě napadlo změnit mléko, za zkoušku nic nedáte. Toto mi normální nepřijde. Exem to není? Nejste kuřáci v bytě? Nemyjete dráždivým mýdlem a třeba jestli nejste příliš
cistotni?? Moc mě toho napada,však jste to už konzultovali s doktory. Držím palce!
@Nika079 Ani jedno, prave jsme se ptali i pani v drogerii, koupili jsme mydelko od Hippu Sensitive. Nekourime, cistotni jsme myslim bezne. Starsi dcerka nikdy takovy problem nemela, tak jsme zmateni. I tim, ze jine projevy nez ty cervene mapy nema. ![]()
Jak říkají holky, zkusit změnit UM, určitě bych si domluvila i návštěvu kožního, tipuju to na kvasinky nebo nějakou houbu. Údajně i očkování způsobuje změnu střevní mikroflóry. Držím palce, ať je maličké brzy lépe. ![]()
@ka2ka mně právě taky. Příbuzné se v těhotenství udělaly také fleky, kožní udělal stěry a vyšla jí nějaká houba. Nic ji nebolelo, nesvědilo, nepálilo. Tam to tedy bylo změnou hormonů, po porodu se jí to ztratilo. Takže návštěva kožního by byla na místě. Osobně bych zkusila změnit UM, než je nějaký kožní vezme.
Tyhle fleky měla ségry malá, bez horecek, svědění.
Nakonec se zjistilo že měla dětskou šestou nemoc.
@Plesss Při šesté nemoci trvá vyrážka pár dní a ne 2 měsíce. ![]()
Dnes jsme byli u kozarky, podezreni na mastocytozu. Bude biopsie ![]()