Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky muzete mi prosim poradit co mi na to muze pomoct? ve stredu mi dal kozni nejake potirani s antibiotiky na akne no a pak se mi dva dvy potom objevily tyto cervene fleky ktere svedi… dala jsem si na to pres noc zinkovou mast a vodicku s antb. jsem si lokalne dala jen na pupinky na obliceji ale nic furt to tam je… dala jsem si i sudokrem a porad nic.. svedi to a jako by hori.. mam se stim jit poradit do lekarny nebo radeji na pohotovost? vecer mam jit ven a rada bych i sla ![]()
dekuji za pripadne rady…
jeste pridavam fotku te vodicky s antb.
Pravdepodobne je to alergicka reakce na to antibioticke, takze bych to do pondeli vysadila a v pondeli tam volala. Muzes si vzit Fenistil kapky na zmirneni te alergicke reakce nebo to potrit fenistil masti
@tini píše:
Pravdepodobne je to alergicka reakce na to antibioticke, takze bych to do pondeli vysadila a v pondeli tam volala. Muzes si vzit Fenistil kapky na zmirneni te alergicke reakce nebo to potrit fenistil masti
No popravde jsem si zavolala do lekarny a rekla mi ze muze byt reakce nebo i popalene a ze pokud me to svedi a pali tak si mam radeji zajit na pohotovost aby to videl lekar.. fenistil mi nedoporucila jen zinkovou mast kterou jsem mela pres noc… a leky na alergii coz mam taky (xados)
a vcera jsem tu vodicku aplikovala jen na oblicej, vynechala jsem krk a dekolt…
Proč se tím furt mazes, když ti to nedělá dobre?
vyhoď to a na to akné si kup nějakou dermokosmetiku ![]()
@Semtex píše:
Proč se tím furt mazes, když ti to nedělá dobre?![]()
vyhoď to a na to akné si kup nějakou dermokosmetiku
prosim te namazala jsem si to asi jen dvakrat a bylo to primo od kozniho… silnejsi nez nejaka dermokosmetika
ale mela jsem reakci takze jsem to hned prestala pouzivat a dobry… akne mam stale ale fleky ne ![]()