Červené tváře

Anonymní
29.10.12 10:30

Červené tváře

Moje půlroční holčička má červené tváře. Vždycky měla prostě přirozenou barvu, ale tak dva týdny se jí stává, že jí tváře úplně zrudnou. Ale opravdu hodně. Je to až nepřirozený. A dlouho trvá, než se zase vrátí do normální barvy. Nevypozorovala jsem, čím to je. Není nijak přehřátá. Jídlem to taky není. Teplotu nemá. Nedělám z toho žádnou vědu, jen je to takový zvláštní. Tak jestli to někdo nemá náhodou taky. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
stazinka09
29.10.12 10:34

Já to mám, když se stydím :oops: :oops:, ale tak to je asi brzo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.12 10:40

Stydění to není :lol:

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
29.10.12 10:44
@Anonymní píše:
Stydění to není :lol:

já si to hned myslela :mrgreen:, jo a ještě to mám, když se rozčílím, ale k tomu mám ještě fleky na hrudníku :roll:, to asi taky nebude ono, že?

a to fakt z ničeho nic? a když se to objeví za jak dlouho to zmizí?
malá když byla mimino to parkrát měla jako reakci na novou potravinu, ale to šlo dobře vysledovat :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.12 11:01

Není to ani rozčílení, vztekání… Prostě najednou se to objevilo. Tak jsem si říkala, že jak je venku zima, tak jestli z toho? Na sluníčku ji taky nevystavuju. Dneska třeba zčervenala u jídla - teda všimla jsem si po jídle. Ale jindy to určitě nebylo u jídla. A měla to určitě tak hodinu. Pak když usnula, tak tvářičky zbledly.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
29.10.12 11:01

Kluk to měl, no ještě mívá, dostal na to na kožním i nějakou mastičku, ta celkem pomohla, měl ty tváře i horký. Dr říkala že to jsou nějaké cévky :nevim: takhle mi to řekl, když se vrátil od dr.

• Citovat
  • Upravit
3112
13.12.12 12:54

Syn to má teď několik dní skoro vždycky, když se probudí. Má úplně rudé tvářičky, hodně teplé na dotyk. Dneska jdem k mudrovi, tak jestli si vzpomenu, zeptám se ho na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.12.12 12:57

Já to mám taky, připadám si jako rumová víla, obzvlášť v zimě. Mám to ze suché a citlivé pokožky, najednou mi zrudnou tváře jak Marfuše a je to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure