Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky se těším
jinak jak se vám daří?
já už týden trpím nevolnostma a přemlouvám žaludek, aby svůj obsah nechal, tam kde je
zatím se mi to daří, ale už mě ta celodenní pocit na zvracení a nechuť k jídlu celkem štve, zvlášť v práci
navíc se cítím jako by na mě něco lezlo, pálí mě v krku, jsem unavená a všechno mě bolí
moje pracovní doba taky nic moc, dělám krátkej dlouhej, ale vstávám v pět a přijíždím domů v 11 večer, máme v pracovní době tři hodiny pauzu, tak proto je to takhle protáhlý. A pracuji v jinémk městě tak se ani nestačím domů vyspat. Vopruz..
asi dneska půjdu do lékárny pro nějaké vitaminy, beru zatím jen listovku. Přemýšlela jsem nad chlorellou na posílení imunity nebo tak něco
Jak nemám chut k jídlu a moc nejím, tak mi chybí vitaminy, zkusim do sebe aspon nacpat nejake ovoce apod ![]()
@Velaník taky je mi blbě, vždycky od rána někdy do půl odpoledne, pak se mi udělá líp a sežeru na co přijdu
já jsem teď na neschopence ale ve čtvrtek ji snad ukončím a půjdu zpátky do práce, mě se sice pěkně podřídí se směnama ale taky dojíždím. jen mám strach že mi bude moc blbě a nebudu to zvládat. já chci co nejdýl dělat abych se doma nezbláznila, ale samože se raděj zcvoknu doma než ohrozit miminko v práci, tak uvidím co gynda řekne :/
@Velaník ty jo jakoby jsi mluvila o mně. A to jsem si připadala jako Lazar! Unavena, ospala cela bolava plis doma dvoulete Dítě ktere fest zlobi a chlap skoro pořád v práci.
Ja naštěstí ještě ani nezvracela, ale předpoklady jsem k tomu mela
po 3 dnech kdy jsem neměl:-D to mj bueea chuť k jídlu a bylo mi celkove divne jsem vcerejsek brala jako vyhru v loterii kdy mi bylo nejlip. A dneska mi je zase tak nejak divne.Ale najedla jsem se ted poradne koprovky to mi bude zase zle z ni.
No holky já to mám naopak bud mám nevolnost celodenní, nebo večerní (tu především) cestou z práce se modlím ke svém trávicímu systému aby to nevyhodil v buse či vlaku
jsem asi převrácená. Já v práci víceméně sedím a dělám houby, ale i tak je to na houby
, zaprvé se mi chce spát a nudím se, a za druhé to neutíká
:/ jíst už nemůžu snad vůbec, musím se nutit
já milovník čokolády a sladkého nemůžu čokoládu ani vidět, no chápete to?
mám chut max. na kyselé, ovoce a bonbony ![]()
@Velaník já mám chuť tak maximálně na to ovoce
ale teda včera k večeru sem donutila manžela aby šel koupit rybičky a udělá pomazáku, sem najednou měla chuť
![]()
@8-P jsme na tom stejne, taky me prredevcirem prepadla chut na rybickovou pomazanku
ale od te doby nic. Donutim se v praci k obedum ale jen na malou porci. A jdu na nej fakt s vedomim, ze musim prece neco jíst:D
Holky já zas jen zeru a zeru…nic mi není…ani v prvního mi nic nebylo…u mě je velký bubak cukrovka tu jsem měla v prvním těhotenství a musela jsem si 3* denne pichat inzulín a přibrala jsem 32 kilo…
Já se budím ráno s vlčím hladem, ale k snídani toho stejně moc nesním. Žravá na mě přijde odpoledne, teď už jím třetí řízeček. Večer, ale do sebe zase nedostanu vůbec nic.
@juka píše:
Já se budím ráno s vlčím hladem, ale k snídani toho stejně moc nesním. Žravá na mě přijde odpoledne, teď už jím třetí řízeček. Večer, ale do sebe zase nedostanu vůbec nic.
já nejvíc žeru právě večer
na večeři 4 chleby
![]()
Ahoj dámy, já si po cca dvoutýdenních nevolnostech (přisuzovala jsem je únavě z práce, proto jsem je přehlížela
) udělala 21.10. test a tam na mě jasně a nepřehlédnutelně vykoukly // a 23.10. nám pan doktor potvrdil že jsme na konci 6.týdnu ![]()
Ahoj holky. Od admina zatím žádná zpráva
Tak já tedy nevím jak dlouho to trvá a nebo co dělám špatně?? ![]()
Holky me tak hrozne boli hlava a to jsem vypila kolem 2 l. Normalne vypiju i 3, ale jak chodim furt curat tak bych musela sedět v jednom kuse na zachode
asi je nizky tlak i kafe jsem mela a nic
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat