Kopie Červňátka 2015

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7065
25.10.14 11:20

Tak kdy už bude uzavřena skupinka? Docela se tesim :-) :pankac:

• načítám...
291
25.10.14 11:39

Taky se těším :mavam: jinak jak se vám daří? :) já už týden trpím nevolnostma a přemlouvám žaludek, aby svůj obsah nechal, tam kde je :D zatím se mi to daří, ale už mě ta celodenní pocit na zvracení a nechuť k jídlu celkem štve, zvlášť v práci :? navíc se cítím jako by na mě něco lezlo, pálí mě v krku, jsem unavená a všechno mě bolí :roll: moje pracovní doba taky nic moc, dělám krátkej dlouhej, ale vstávám v pět a přijíždím domů v 11 večer, máme v pracovní době tři hodiny pauzu, tak proto je to takhle protáhlý. A pracuji v jinémk městě tak se ani nestačím domů vyspat. Vopruz.. :roll: asi dneska půjdu do lékárny pro nějaké vitaminy, beru zatím jen listovku. Přemýšlela jsem nad chlorellou na posílení imunity nebo tak něco :) Jak nemám chut k jídlu a moc nejím, tak mi chybí vitaminy, zkusim do sebe aspon nacpat nejake ovoce apod :)

• načítám...
8-P
1421
25.10.14 11:45

@Velaník taky je mi blbě, vždycky od rána někdy do půl odpoledne, pak se mi udělá líp a sežeru na co přijdu :D já jsem teď na neschopence ale ve čtvrtek ji snad ukončím a půjdu zpátky do práce, mě se sice pěkně podřídí se směnama ale taky dojíždím. jen mám strach že mi bude moc blbě a nebudu to zvládat. já chci co nejdýl dělat abych se doma nezbláznila, ale samože se raděj zcvoknu doma než ohrozit miminko v práci, tak uvidím co gynda řekne :/

• načítám...
7065
25.10.14 11:51

@Velaník ty jo jakoby jsi mluvila o mně. A to jsem si připadala jako Lazar! Unavena, ospala cela bolava plis doma dvoulete Dítě ktere fest zlobi a chlap skoro pořád v práci.
Ja naštěstí ještě ani nezvracela, ale předpoklady jsem k tomu mela :-D po 3 dnech kdy jsem neměl:-D to mj bueea chuť k jídlu a bylo mi celkove divne jsem vcerejsek brala jako vyhru v loterii kdy mi bylo nejlip. A dneska mi je zase tak nejak divne.Ale najedla jsem se ted poradne koprovky to mi bude zase zle z ni.

• načítám...
291
25.10.14 12:01

No holky já to mám naopak bud mám nevolnost celodenní, nebo večerní (tu především) cestou z práce se modlím ke svém trávicímu systému aby to nevyhodil v buse či vlaku :D jsem asi převrácená. Já v práci víceméně sedím a dělám houby, ale i tak je to na houby :D, zaprvé se mi chce spát a nudím se, a za druhé to neutíká :D :/ jíst už nemůžu snad vůbec, musím se nutit :D já milovník čokolády a sladkého nemůžu čokoládu ani vidět, no chápete to? :D mám chut max. na kyselé, ovoce a bonbony :D

• načítám...
8-P
1421
25.10.14 12:08

@Velaník já mám chuť tak maximálně na to ovoce :D ale teda včera k večeru sem donutila manžela aby šel koupit rybičky a udělá pomazáku, sem najednou měla chuť :D :D

• načítám...
291
25.10.14 12:44

@8-P jsme na tom stejne, taky me prredevcirem prepadla chut na rybickovou pomazanku :D ale od te doby nic. Donutim se v praci k obedum ale jen na malou porci. A jdu na nej fakt s vedomim, ze musim prece neco jíst:D

• načítám...
8-P
1421
25.10.14 12:48
@Velaník píše:
@8-P jsme na tom stejne, taky me prredevcirem prepadla chut na rybickovou pomazanku :D ale od te doby nic. Donutim se v praci k obedum ale jen na malou porci. A jdu na nej fakt s vedomim, ze musim prece neco jíst:D

přesně :palec:

• načítám...
3642
25.10.14 12:58

Holky já zas jen zeru a zeru…nic mi není…ani v prvního mi nic nebylo…u mě je velký bubak cukrovka tu jsem měla v prvním těhotenství a musela jsem si 3* denne pichat inzulín a přibrala jsem 32 kilo…

• načítám...
1049
25.10.14 14:01

@Eliska1404 hlad je muj nejvetsi kamos taky furt zeru a spim :D

• načítám...
989
25.10.14 15:49

Já se budím ráno s vlčím hladem, ale k snídani toho stejně moc nesním. Žravá na mě přijde odpoledne, teď už jím třetí řízeček. Večer, ale do sebe zase nedostanu vůbec nic.

• načítám...
8-P
1421
25.10.14 17:06
@juka píše:
Já se budím ráno s vlčím hladem, ale k snídani toho stejně moc nesním. Žravá na mě přijde odpoledne, teď už jím třetí řízeček. Večer, ale do sebe zase nedostanu vůbec nic.

já nejvíc žeru právě večer :mrgreen: na večeři 4 chleby :lol: :lol:

• načítám...
20
25.10.14 17:15

Ahoj dámy, já si po cca dvoutýdenních nevolnostech (přisuzovala jsem je únavě z práce, proto jsem je přehlížela :D ) udělala 21.10. test a tam na mě jasně a nepřehlédnutelně vykoukly // a 23.10. nám pan doktor potvrdil že jsme na konci 6.týdnu :)

• načítám...
6044
25.10.14 17:43

Ahoj holky. Od admina zatím žádná zpráva :nevim: Tak já tedy nevím jak dlouho to trvá a nebo co dělám špatně?? :nevim:

• načítám...
1049
25.10.14 17:57

Holky me tak hrozne boli hlava a to jsem vypila kolem 2 l. Normalne vypiju i 3, ale jak chodim furt curat tak bych musela sedět v jednom kuse na zachode :)) asi je nizky tlak i kafe jsem mela a nic

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+