Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@popsie7points Já právě čekám, protože vím že když bych šla den kdy jsem zjistila na testu // že by stejně nic nebylo vidět, takže jdu příští týden kdy bych měla být 6tt ![]()
@Jannys Tak držím palce,, pak se poděl o zážitek:) Já tam jdu zítra,, a to bych mělo být cca v 7 tt
No tak já mám gynekologii na objednání a sestra mě objednala až na příští pátek a to už vím, že tam bude všecko to už budu 8tt
to už jsem s Vojtou byla na neschopence, jak jsem příšerně blila
a teďka mi není nic, jen mě bolí strašně prsa a občas se mi zvedne žaludek, ale ještě žádné zvracení, tak zatím =uspěšně tajíme moje těhu ![]()
Ahoj holky
tak jsem zas tu, hlasim, že mam za sebou prvni prohlidku, vse je ok, podle utz jsem 7+2, a viděla jsem
neskutecny, krasny, uplne slzy v očích
![]()
@Velaník Tak to moc gratuluji
Já jdu za týden a nemůžu se dočkat
Holky pošlete mi ty údaje, ať se můžu vrjnout na tu tabulku díky
@Velaník jee tak to je Krásná zpráva. A jak jsi to mela. Byla jsi objednana nebo jsi šla takto „poudrt“schvalne?
Holky co když to tady uzavřu?? Kupa holek tu jen najukla a nepíše a třeba nechtějí z tohoto důvod co?? Dál budu holky kdyžtak brát
Ahoj holky pridávám se k vám z jiné skupinky…některé jsme se tam potkaly akurat spousta jako anonymní…jsem na mobilu jak budu na pc tak napíšu víc…teď jsem 6+6,a jsem po dvou potratech tak doufáo že teď to vyjde…jinak sice se teprve pridávám, ale osobně si myslím, ze je lepší uzavřená skupina…
Ahoj vítej
Už jsem psala adminoj, aby nám to uzavřel. Jiná cesta k uzavření asi není ne?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat