Kopie Červňátka 2015

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2344
24.10.14 08:14

@Dittaa děkuji, věřím tomu, že jsem si to vybrala a příště to bude jen dobré, držím palce, ať se vám daří!

• načítám...
6044
24.10.14 10:54

Tak jsem psala znovu o uzavření, měla jsem v nastavení špatný meil, tak snad proto to tak trvalo. :mrgreen:

• načítám...
7065
24.10.14 11:13

Se Stane:-)

• načítám...
8-P
1421
24.10.14 11:30

@Basterao to mě mrzí :hug: tak škola tě dostatečně zabaví abys na to nemyslela až tak moc, držím pěsti, aby příště dopadlo vše dobře :kytka:

• načítám...
3642
24.10.14 13:38
@Basterao píše:
@Mikika1111 držím palce, já jsem dnes po včerejší revizi, podezření na molární těhotenství, snad budeš mít víc štěstí! :hug:

Je to je mi líto…bylo to poprvé? Co to vůbec je molarni? Nevíjející těhotenství?

• načítám...
844
24.10.14 13:39

@Basterao : to mě mrzí, ale příště bude líp :)
@Dittaa : jinak souhlasím s uzavřením, ono se líp píše a lépe probírá :mrgreen: tak doufám, že to admin uzavře brzo

Jinak mi máme termín 19.6.,určo jsem to už psala

• načítám...
3642
24.10.14 13:51
@janoško píše:
@Basterao : to mě mrzí, ale příště bude líp :)
@Dittaa : jinak souhlasím s uzavřením, ono se líp píše a lépe probírá :mrgreen: tak doufám, že to admin uzavře brzoJinak mi máme termín 19.6.,určo jsem to už psala

Tentokrát už holčička :mrgreen: kolik ti je?

• načítám...
291
24.10.14 16:47

@Jannys byla jsem objednaná, asi tři týdny, to čekání ale stálo za to :) :srdce: děkuji :)

• načítám...
291
24.10.14 16:49

@Dittaa děkuju :) :hug: to uz utece jak nic neboooj :) :hug: a jaké údaje, že chceš?:) já to tu musím projet, ted nam konecne zapojili net, a ja predtim byla na mobilu obcas, tak musim mrknout, co jsem nestihla přečíst :)

• načítám...
291
24.10.14 17:07

@Dittaa tak pročteno, moje údaje asi tak nějak máš, podle UTZ b ych měla rodit 12-15. červnem :) další info dodáme třeba až se uzavřem, nechci zatím psát jméno a tak, páč nikdo nic neví v okolí a práci :) jinak hrůza všichni u nás jsou v červnu, přítel, jeho tatka, moje mamka, a jeho synovec, dalsi cervnatko, uz je to trapný faaakt :D červnové prokletí :D ale krásný prokletí :srdce:

• načítám...
203
24.10.14 17:44

@Basterao To mě moc mrzí, ach jo :hug: Řekli, za jak dlouho se můžete pokusit znovu? Já jsem dopadla ještě „dobře“, děloha je čistá a krev je na nule, takže není problém začít hned, už ani nekrvácim.

• načítám...
844
24.10.14 19:15

@Eliska1404 : holčičku bych brala, ale já je mám problém udržet, takže většinou porodím kluky a věk…no už je mi hodně, pisnu až se uzavřem, ale myslím si, že jsem tady nejstarší :mrgreen:

• načítám...
3642
24.10.14 20:22
@janoško píše:
@Eliska1404 : holčičku bych brala, ale já je mám problém udržet, takže většinou porodím kluky a věk…no už je mi hodně, pisnu až se uzavřem, ale myslím si, že jsem tady nejstarší :mrgreen:

Někde jsem četla že je nějaký syndrom nevím už jak se to jmenuje, že rodí samé kluky a bohužel pokud je to holka, tak to odejde samo…by mě zajímalo jestli je na tom něco pravda…podle prvního dítěte, které kdybych počítala jsi měla v 18, tak tipuju tak 38 :P já když jsem čekala první tak jsem byla ve skupině nejstarší, jinak tam byly kočky tak 22-26 jsem si připadala hrozně…jinak mě je 33

• načítám...
3642
24.10.14 20:28
@Mikika1111 píše:
@Basterao To mě moc mrzí, ach jo :hug: Řekli, za jak dlouho se můžete pokusit znovu? Já jsem dopadla ještě „dobře“, děloha je čistá a krev je na nule, takže není problém začít hned, už ani nekrvácim.

Nevím jak to bylo v mé ale já měla samovolně potrat v 7 týdnu, doktorka mi řekla ať. si dáme aspoň 2 měsíce pauzu, já hned jak jsem krvacela tak jsem začala pít kontryhel a teď jsem v 8tt…ještě není vyhráno, ale věřím…přeju ať se brzo zadari…a zkus ten kontryhel, treba pomůže…

• načítám...
203
24.10.14 20:39

@Eliska1404 Já jsem ho prodělala na začátku šestého týdne a řekla mi, že je to jako opožděná MS. Doporučila mi Inofolic, tak jsem si ho koupila, ale o tom čaji jsem také slyšela a možná do něj půjdu, čaje mám obecně ráda. Musím říct, že se nám to povedlo strašně rychle, asi po dvou měsících snažení, tak věřím, že se povede opět brzy, tentokrát se šťastným koncem. Držím palečky, ať vše dobře dopadne :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+