Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zítra ji zavolám, aby mě prohlédla, doufám, že budu v pořádku, nerada bych na tu revizi ![]()
@popsie7points Ahoj. Vítej mezi námi. To je tvoje první mimčo?
@Mikika1111 Byla jsi dnesk au toho doktora??
Dittaa ahoj.. ano;)moc moc se tešime a co ty??jsi také prvorodička??
@popsie7points ne už mám doma 2,5 ďábla. Po dnešku jsem zvědavá na jeho pubertu, já mám za to, že jí má už teďka
Bych ho nejraději třískala a třískala
![]()
Tak hodne nervů,, budeš to potrřebovat;)) a ve kterým tt jsi?? Jinak gratulace k dalšímu přírustku
@Dittaa Nene, odepsala mi na email, že mám přjít ve středu, že nebude dřív v ordinaci. Z krve volali, proč jsem nepřišla, tak jsem řekla, jak se věci mají a dozvěděla jsem se, že jsem měla 47 jednotek, ale podle tabulky to nešlo poznat, že není něco v pořádku, i když je to docela málo, bylo to jakoby v normě. Tak mi taky doporučila lékařku, ale cítím se fyzicky fajn. Břicho bolelo jen v sobotu. Myslím na lepší zítřky ![]()
@Mikika1111 a tak pořád špiníš, nebo to přestalo? Třeba není ještě nic ztraceného
@popsie7points No jsem 6tt podle mého k dr. jdu aý za 2 týdny
strašná doba ![]()
@Dittaa Pořád:-( Test jsem si dělala v sobotu a byl negativní, krvácím víc, než při klasické MS, příznaky těhu jsou také fuč, takže je to jasné:-(
Ditta to ti verim, tahle doba cekani je fakt hrozna, vubec nevis jestli je vše v pořadku, můžeš jenom doufat, ja jsem tam byla 4.10 a dr. Mi rekl, ze to neni ani 4. Tyden a dal mi termin na patek 24.10. Tak uvidime, ale dle vsemoznych tehot. Kalkulaček mi vždy vychazelo, ze jsem uz v 5. Tydnu, ale dle dr to byl max 3. Tyden. Tak jsem z toho paff. Momentalne zadne nevolnosti nemam( tada jednou za tyden se mi zveda zaludek)
NO mě vychází tp na 18.6 a ještě jsem na žádný kontrol nebyla objednala mě až na první kontrolu v 8tt ![]()
@Mikika1111 To je mi moc líto ![]()
@Mikika1111 Já když přišla takhle o první tak jsem za 2 měsíce byla těhotná znovu. tao se mi to co tobě test pozitivní a pak špinění a šlus
Zase se zadaří a bude z toho pěkn
ej ďáblík
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat