Kopie Červňátka 2015

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
291
15.10.14 11:38

Já to příteli rekla hned, co jsem udělala test :D a vzhledem k zomu, ze jsme mimco neplanovali, tak to necekal. Jeste jsem ho presvedcovala ze to urcite dostanu protoze me boli bricho :D a ono par dnu nic, a jednou rano, po 1. Testovani, o kterem nevedel, na me ze srandy rika, “copak te trapi kvitecku“ :D nejdriv rikam ze nic pac jsem to jeste rozdychavala. A kdyz jsem mu to po chvíli vyklopila tak v mel slzy v ocich, :srdce:

• načítám...
203
15.10.14 18:37

:srdce: Jak to ty chlapy dojímá, to je hezké:-) My jsme plánovali, tak už to takový waaau asi nebude, ale věřím, že bude taky dojatej.

• načítám...
6044
15.10.14 18:42

NO u syna když jsem u to řekla, tak neřekl ani slovo, tak jsem mu řekla, ať něco řekne a on, že to musí vstřebat :mrgreen: To jsme se totiž pak dohodli, že to mimčo odložíme a pestali se snažit, ale to už bylo pozdě :mrgreen: A teďka tedy měl radost :mrgreen:

• načítám...
8-P
1421
15.10.14 18:43

Ahoj holky přidávám se k vám, jsem 5+2 po 2,5 letech snažení :dance: jen doufám že bude všechno ok protože pracuji jako pokladní a pak mě ke konci směny píchá v břichu. šla jsem dnes na gyndu a ta mi dala neshopenu ale doufám že se to ještě uklindí a ona mě pak za ty 2 týdny ještě uschopní… jinak doma máme ještě 4,5 letýho caparta a ten to ještě neví, protože ten všechno hned rozkecá :D

• načítám...
6044
15.10.14 18:43

Jinak mě nebolí břicho, ale popíchává ve vaječníkách jakoby. A mám nízkej tlak. Když výjdu schody do 3. patra mám pocit, že se složím, nebo když se ohýbám.

• načítám...
6044
15.10.14 18:47

No ten náš to taky hnedka odchytil. A chodí a mimimko v bříšku mamamka má. :mrgreen: Ale jelikož čekáme šťěňata tak okecávám, že jak čeká pes, tak mají všecky miminka v bříšku, že to říká o všech :mrgreen: :mrgreen: Chci to říct nejdříve až po scrininku

• načítám...
8-P
1421
15.10.14 18:55

Tak to máš dobrý že to máš jak obkecat :palec: právě to taky nechci rozhlásit hned i když se to mezi pár lidí dostalo i přes mou snahu to tajit. já teď jen doufám že zbytečně plaším s tím pícháním a bolestí břicha…

• načítám...
1077
16.10.14 08:43

Ahoj, můžu se k vám přidat? Doufám, že to až do toho června zdárně dotáhnu. Jinak podle poslední ms bych měla mít termín 23.6. - přesně na manželovy narozeniny :)

• načítám...
6044
16.10.14 08:52

Ahojda @mandamagda vtám tě mezi námi a držím pěstičky,

Bolí někoho podbříšek. Já když se v noci překuluju a nebo udělám blbý pohyb strašně mě bodne v podbříšku u vaječníků :nevim:

• načítám...
1077
16.10.14 12:20

@Dittaa jojo, to občas taky mám, ale řekla bych, že je to normální

A máte už některá nějaký příznaky?

• načítám...
2344
16.10.14 16:06

@mandamagda bolí mě podbřišek je mi dost často nevolno bolí mě prsa dělá se mi špatně ze všech smradů a tak a Ty?

• načítám...
30556
16.10.14 16:11

Ahoj holky,
taky na mě dneska jukl pozitivní test, tak bych se k vám ráda přidala, ale spíš do uzavřené skupiny, jestli budete zakládat ;)

• načítám...
8-P
1421
16.10.14 16:13

Holky přidejte se k ná do skupinky :) je nás tam už pár a je to soukromější než tady ;)

https://www.emimino.cz/…cerven-2015/

Jinak mě teda šíleně bolí prsa a podbřišek a mám extrémní chuť na banány :D :D jsem jak opice. právě jsem donutila manžela aby mi je šel dokoupit že mi došly :D :D

• načítám...
1077
16.10.14 16:44

@Basterao Já jen bolest prsou, ale jsem zatím na začátku (4+2), tak je asi ještě brzo na všechny ty projevy.
@8-P Dala jsem žádost :kytka:

• načítám...
203
17.10.14 07:22

Holky, dnes je den D, kdy jsem měla oznámit drahému, že čekáme mimi. pro jistotu jsem si ráno udělala TT, jak velké pro mě bylo „překvapení“, když se tam zjevila jedna čárka a to dost jasná:-( V osm půjdu na krevní testy, jsem z toho smutná, pořád brečím a i v práci, musela jsem jít s pravdou ven i před kolegyněmi:-( Jsem velká cíťa. Dnes bych měla být 5+1, žádné krvácení neproběhlo. Pořád mám naději, ale nevím. Hodně let jsem měla problémy se štítnou žlázou (hyperfunkci).

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+