Česací hlava - jakou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2202
2.10.16 18:53

Česací hlava - jakou?

Dcera si k Vánocům moc přeje česací hlavu. Viděla ji v obchodě a pořád o ní mluví, že si ji přeje od Ježíška. Měli ji v Dráčiku za asi 350 Kč (a jednu dokonce za 250), ta bude asi na nic, četla jsem, že ty levné nemají vlasy po celé hlavě (ale na krabici se to nedozvíte) a taky, že se ty vlasy dost krepovatí a pak nejdou česat, což bývá problém i u dražších hlav. Máte někdo nějakou, se kterou jste spokojeni? Potřebuji poradit konkrétní značku, aby se po třech učesáních dala ještě používat. Hledala jsem recenze na netu, ale obvykle píší, že je to dárek, tak snad že bude dobrý, ale žádné konkrétní zkušenosti po delším používání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1845
3.10.16 13:14

Já jsem koupila dceři k narozeninám tuto, ale ještě ji nedostala, tak nevím jaká je kvalita a jak dlouho vydrží, ale líbí se mi a za tu cenu :-) https://www.i-hrackarstvi.cz/…ava-s-prisl/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.10.16 14:39

@lucik2011 Děkuji za reakci… kdy ji dcerka dostane? Vypadá pěkně, ale chtěla jsem něco ozkoušeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
3.10.16 15:48

@xstrasilka dostane ji koncem října, tak potom můžu napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.10.16 17:57

@lucik2011 OK, díky, budu ráda za info ;) Tak ať jste s ní spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.11.16 20:43

@lucik2011 Mohu se zeptat, jak jste s tou česací hlavou spokojení? Nakonec jsem ji taky objednala ještě s dalšími dárky, tak doufám, že bude dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.11.16 08:16

@xstrasilka česací hlava je hezká, jsou tam sponky, gumičky, vlasy se dobře češou, akorát dceru moc nezaujala, radši češe panenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
4.11.16 08:20

@lucik2011 Tak třeba se k ní časem vrátí, díky za info, já právě váhala - koupili jsme holkám k Vánocům větší vlasaté panenky, ale dcera pořád básní o té česací hlavě, tak jsem vzala i tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.11.16 08:27

@xstrasilka tak když ji vaše dcera chce, určitě se jí bude líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.9.17 14:16

Tak co hlavy? Jak dlouho zůstaly nezamuchlané? Dcera si taky přeje, ale představa, že to skončí jako u Barbín-za chvíli dredaté mě děsí. Jako malá jsem měla panenku a ta měla naprosto super vlasy, silnější vlákna, nemuchlací. Takové by byly fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
24.9.17 19:18

No nic moc, naštěstí nestála moc, vlasy se samozřejmě zacuchaly, takze ji nejde cesat, tudíž leží ve skříni. Ale nemohla říct, že nedostala co chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25103
10.10.17 21:44

Zdravím a prosím o radu. Nějaká hlava, kterou máte vyzkoušenou a hned se nezacuchá? Chci ji pro holky na Vánoce. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.10.19 12:27

Prosím potřebovala bych poradit, nebo dat tip na česaci pannu. Potrebovala bych spíš aby holčička mohla pannu malovat a chtěla bych aby byla co největší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák