Termoska/termohrnek do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1468
29.9.16 20:17

Termoska/termohrnek do práce

Holky,
prosím doporučte oblíbenou termosku či termohrnek, který je fajn na každodenní cesty do práce… Měla jsem kdysi takový ten klasický, jenže pak uveřejnili, že vyšel v testech dost špatně, tak jsem ho přestala používat, prostě mi z něj už nechutnalo.
Používám termosku od Tescomy, která by měla být OK, teď jsem si od Tescomy koupila i lahev na pití ze zdravotního materiálu, ale ráda bych i něco na cesty do ruky pohodlnějšího…
Nejlépe ale, aby nebyl vnitřek z plastu nebo prostě něco kvalitního…
U nás ve městě prodávají termohrnky Lamart, je to nějaká francouzská značka, ale neznám ji… Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
324
29.9.16 20:26

Jedině z Tuperware! Můžeš tam mít horké pití, nést to vzhůru „nohama“ v kabelce a nic se nevyleje. Máme ho všechny v rodině. Stojí cca 400 kč tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
29.9.16 20:29

pridávám odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
29.9.16 20:49

Za mě jedině Starbucks!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
29.9.16 21:04

Contigo :)

• Citovat
  • Upravit
97
29.9.16 21:09

Od Lamartu mam hrnce a panvicku a jsou perfektni…podle me maji kvalitni veci. Ale s termohrnkama od nich zkusenost nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
29.9.16 21:12

@BaraNem Díky… Nejde mi tak o to, jestli ho mohu obracet, jako spíš o to, jestli pak nebudu pít bordel.

Jinak díky všem, googlím a koukám, co by tak bylo nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.9.16 21:31

Za mě určitě Starbucks. Ten nerezový, ne plastový. Nevím, jak je na tom ten materiál ze zdravotního hlediska, to nějak neřeším. Každopádně ale perfektně těsní a čaj v něm vydrží teplý i 8 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
29.9.16 22:59

Mám nějaký obyč z domácích potřeb, celonerezový. Pití v něm časem vychladne, jinak pohoda.
Brácha má Primus, systém zavírání to má jako termoska, pití vydrží několik hodin dost horké, musí dávat pozor, aby se neopařil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.9.16 13:56

@Tate On ten plastovy i casem nacichne.. takze urcite nerezovy.

• Citovat
  • Upravit
2448
30.9.16 14:13

Mám nerezový termohrnek z Tescomy, nevyteče, pití v něm vydrží dlouho teplé, dobře se drží a dobře se myje. Objem má asi 0,4l. Beru si ho na cestu do práce do vlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
25.11.16 08:53

@Suzuveverka ahoj, zvažuju právě primus. Má brácha nerez nebo plast? Zajímalo by mě jestli ten čas, jak dlouho to vydrží horké, zálezí i na tom materiálu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
25.11.16 09:06

@nini77 Hrnek je nerezový, víčko plastové. Jestli si budu někdy kupovat termohrnek, tak taky tenhle.
Spíš bych řekla, že záleží na provedení a hlavně na tom víčku, kde Primus má víc vrstev plastu. Můj obyč termohrnek je taky nerezový, ale víčko tak dobře netěsní a pití chladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
25.11.16 09:28

@Suzuveverka děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie