Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky,
prosím doporučte oblíbenou termosku či termohrnek, který je fajn na každodenní cesty do práce… Měla jsem kdysi takový ten klasický, jenže pak uveřejnili, že vyšel v testech dost špatně, tak jsem ho přestala používat, prostě mi z něj už nechutnalo.
Používám termosku od Tescomy, která by měla být OK, teď jsem si od Tescomy koupila i lahev na pití ze zdravotního materiálu, ale ráda bych i něco na cesty do ruky pohodlnějšího…
Nejlépe ale, aby nebyl vnitřek z plastu nebo prostě něco kvalitního…
U nás ve městě prodávají termohrnky Lamart, je to nějaká francouzská značka, ale neznám ji… Nemáte někdo zkušenost?
Jedině z Tuperware! Můžeš tam mít horké pití, nést to vzhůru „nohama“ v kabelce a nic se nevyleje. Máme ho všechny v rodině. Stojí cca 400 kč tuším.
Od Lamartu mam hrnce a panvicku a jsou perfektni…podle me maji kvalitni veci. Ale s termohrnkama od nich zkusenost nemam
@BaraNem Díky… Nejde mi tak o to, jestli ho mohu obracet, jako spíš o to, jestli pak nebudu pít bordel.
Jinak díky všem, googlím a koukám, co by tak bylo nejlepší.
Za mě určitě Starbucks. Ten nerezový, ne plastový. Nevím, jak je na tom ten materiál ze zdravotního hlediska, to nějak neřeším. Každopádně ale perfektně těsní a čaj v něm vydrží teplý i 8 hodin
Mám nějaký obyč z domácích potřeb, celonerezový. Pití v něm časem vychladne, jinak pohoda.
Brácha má Primus, systém zavírání to má jako termoska, pití vydrží několik hodin dost horké, musí dávat pozor, aby se neopařil.
Mám nerezový termohrnek z Tescomy, nevyteče, pití v něm vydrží dlouho teplé, dobře se drží a dobře se myje. Objem má asi 0,4l. Beru si ho na cestu do práce do vlaku.
@Suzuveverka ahoj, zvažuju právě primus. Má brácha nerez nebo plast? Zajímalo by mě jestli ten čas, jak dlouho to vydrží horké, zálezí i na tom materiálu. Díky
@nini77 Hrnek je nerezový, víčko plastové. Jestli si budu někdy kupovat termohrnek, tak taky tenhle.
Spíš bych řekla, že záleží na provedení a hlavně na tom víčku, kde Primus má víc vrstev plastu. Můj obyč termohrnek je taky nerezový, ale víčko tak dobře netěsní a pití chladne.