Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám velmi podobnou zkušenost, nespadate pod Praha 10 Sportovní?
@Anonymní píše:
Opět a zase špatný zkušenosti.
Celý den jsem byla doma, seděla na balkoně-sms, že dnes mezi tou a tou hodinou vám budeme doručovat balíček. Ok, čekala jsem. Za chvíli sms, adresát nezastižen, balík je na poště. přitom žádné auto, nikdo nepřijel nezvonil. Ve schránce žádný lístek. OK, tak jsem pomocí sledování zásilek zvolila možnost „Doručit na jinou adresu“ a nechala si to pro jistotu poslat do práce, kam si nechávám posílat i další věci a vždy naprosto bez problémů. Dnes jsou to snad dva týdny a pořád nic. Dokonce mi přišel ověřovací kód, že si chci balík nechat přeposlat jinam, vše potvrzeno i e-mailem. Dnes kouknu opět do sledování zásilek a co nevidím-Balík vrácen odesílateli.
Tak já nevím, ale je toto normální? Oni nejen že se mi něco vůbec nepokusili doručit, ale ještě mají tu drzost a pšlou to zpět?? stalo se vám to někomu?? nehoráznost.
to první se mi stalo, po mailu se stížností nový doručovatel, který šlape jak hodinky ![]()
@Cleopatraj40 Spadáme pod Depo Malešice, jinak jsme Praha-východ ![]()
A vyřešilo se to nějak?
Zabit malo, stalo, stejny scenar… Jeste mi z obchodu napsali jak jsou nastvani ze jsem balik nevyzvedla.
meli by tam uvadet cisla ridicu do toho sledovani ktery to pak budou mit na svedomi, takhle se vinik nenajde.
Jo, nebo nezvoní a rovnou šup lístek do schránky.
A jednou mi nedošel dopis, na který jsem čekala, protože chodila jiná pošťačka a nenašla mě na schránce nebo už na zvonkách. Odeslali zpět. Bylo to na personální pracoviště, takže paní mi dala vědět, že to dostala nazpátek. Bylo to před Vánoci, tak se ke mně obálka napodruhé dostala až v novém roce.
Chybička se vloudí… ![]()
Tak tohle se mi ještě nestalo, ale už mám s poštou také bohaté zkušenosti
Šla bych to tam řešit ![]()
Nejvíc mě štve, že já vůbec nejdřív neřešila, že si vymýšleli a nikdo tu nebyl, ještě jsem jim dala jinou možnost kam to odeslat a oni se ani neobtěžovali…Jak jen to jde, tak využívám všemožné dopravní společnosti, protože ČP je rozhodně nejhorší. Ted se bojím, že budu znovu platit poštovné z toho eshopu nemluvě o tom, že ty věci uvnitř balíku jsem potřebovala dřív.
![]()
Stalo se mi několikrát, že jsem čekala balík a vím, že jezdí vždycky v 9. Vyhlížím z okna, vidím auto tak jdu ke dveřím, že brzy zazvoní a nic. Jdu zpátky k oknu a auto odjíždí
Šla jsem se mrknout do schránky a tam lístek „nezastižen“
Stěžovala jsem si a už se to nestalo, ale všimla jsem si, že když objednávám na dobírku tak mi to donesou nahoru a když mám balík zaplacený tak si musím jít dolů ![]()
V bydlišti rodičů se mi běžně stávalo, že balíky nedoručovali. Počítali asi s tím, že všichni jsou pracující dopoledne. Takže jsem jen viděla pošťácké auto a lístek ve schránce.
Po přestěhování jsme měli super pošťáka, ještě občas jezdí. Ale na co jsem si musela zvyknout bylo to, že v „odpoledním“ doručování, pokud nejsem doma, tak mi nehází lístek.
Nicméně nedávno jsem si nechala prodlužovat úložní dobu u balíku do ruky (vyjímečně dorazili brzy ráno), e-mailem mi přišlo potvrzení, ale v systému pošty to prodloužené nebylo. Kdybych si na poštu nezavolala, tak mi také balík vrátí zpět.
To já zase čekám na proplacení dobírky. Z infa mi napsali, že je to do 3 dnů od převzetí na účtě
Povídali, že mu hráli
Dnes je to 7 dní a prý mám podat reklamaci.
opravdu super ![]()
Mám uplne stejnou zkušenost, asi dva tydny starou, sedim na balkoně s knížkou, čekám, mela jsem ten den volno i kvuli tomu, protože s prací poštu nestíhám, najednou sms ze nezastizen, balík měl skoro 10kg s detskymi věcmi z eschopu na dobirku, jsem v 8 měsíci tehu a i kdybych stihala, tak to opravdu neodtahnu, tak jsem dala znovudoruceni, i pres potvrzení znovu stejná situace, tentokrát byl doma manžel:cert: nasledujici den vraceno odesilateli.. Super
Praha 10
Mám jich plný zuby ![]()
@Mexie píše:
Stalo se mi několikrát, že jsem čekala balík a vím, že jezdí vždycky v 9. Vyhlížím z okna, vidím auto tak jdu ke dveřím, že brzy zazvoní a nic. Jdu zpátky k oknu a auto odjíždíŠla jsem se mrknout do schránky a tam lístek „nezastižen“
Stěžovala jsem si a už se to nestalo, ale všimla jsem si, že když objednávám na dobírku tak mi to donesou nahoru a když mám balík zaplacený tak si musím jít dolů
Já musím dolů v obou případech
![]()
Já jak se jindy ČP celkem zastávám - doručení mi vyhovuje víc než DPD, PPL aspol., tak tentokrát jsem naštvaná. Balíky do ruky, adresát nezastižen. Zvolila jsem možnost opětovného doručení, všechno proběhlo, jak má, požadavek potvrzen, tak čekám další den na pošťáka. Pokud jsem nebyla doma, byly doma starší děti. Odpoledne mi přišly SMS a emaily, že balíky kvůli problémům ze strany ČP nebudou doručeny. O dalším postupu jsem měla být informována emailem nebo SMS. Nepřišla SMS ani mail, balíky jsem si holt dneska zajela vyzvednout, protože jsou na poště uloženy do zítřka. Takže v tomhle směru se to nepovedlo…
Sranda je, že tentýž den přijel muž celkem pozdě z práce a po pozdravu začal: „Já jsem čekal 30min. na poště, potřeboval jsem poslat balík a celé se jim to tam kouslo…“ ![]()
Opět a zase špatný zkušenosti.
Celý den jsem byla doma, seděla na balkoně-sms, že dnes mezi tou a tou hodinou vám budeme doručovat balíček. Ok, čekala jsem. Za chvíli sms, adresát nezastižen, balík je na poště. přitom žádné auto, nikdo nepřijel nezvonil. Ve schránce žádný lístek. OK, tak jsem pomocí sledování zásilek zvolila možnost „Doručit na jinou adresu“ a nechala si to pro jistotu poslat do práce, kam si nechávám posílat i další věci a vždy naprosto bez problémů. Dnes jsou to snad dva týdny a pořád nic. Dokonce mi přišel ověřovací kód, že si chci balík nechat přeposlat jinam, vše potvrzeno i e-mailem. Dnes kouknu opět do sledování zásilek a co nevidím-Balík vrácen odesílateli.
Tak já nevím, ale je toto normální? Oni nejen že se mi něco vůbec nepokusili doručit, ale ještě mají tu drzost a pšlou to zpět?? stalo se vám to někomu?? nehoráznost.