Nechuť se seznamovat po stěhování

7355
24.8.16 23:20

Ano, přestěhovala jsem se asi 200km ještě před svatbou a dětmi… stejně jsem si nezvykla a pořád se mi stýská po domově. Je to úplně jiný kraj, tady si nemám popovídat s kým o tom dřívějším životě, což mi hodně chybí. Nechtělo se mi s někým se seznamovat jen proto: jéé, vy máte dítě, já ho mám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65
24.8.16 23:30

Když ti nějaké akce a tyhle věci nechybí, tak proč to řešit? Je to tvůj život, když se ti nechce se seznamovat, tak se ti nechce- to není nějaká povinnost, ale každého věc ;) asociál kvůli tomu nejsi, možná trochu introvert. No a co, každý jsme nějaký :) Píšeš, že občas se vídáš s rodinou a kamarády, no já si myslím, že je rozhodně lepší trávit čas s pár lidmi, které máš ráda a máš si s nima co říct, než mít za každou cenu kupu známých, se kterýma vlastně nemáš nic moc společného a za zády tě pomlouvají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
24.8.16 23:44

Mam to podobne a to jsem se stehovala do sveho rodneho mesta :) Kamaradky mam bezdetne a daleko, takze s temi se nestykam vubec :? Ale staci mi rodina a emimino :lol: :oops: K seznamovani na piskovisti jsem se neprinutila ani kvuli diteti. Obcas neco prohodim s maminkami, ale pro „normalni“ matky jsem moc alternativni a pro ty alternativni moc „normalni“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
25.8.16 07:13

Měla jsem to podobně. Všichni říkali, že se pak seznámím s maminkama na hřišti, ale i to jsem k sobě tak nějak nikoho „nepustila.“ Ale věděla jsem, že se budu zase stěhovat, tak jsem asi ani podvědomně nikoho hledat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
25.8.16 07:34

Tak to mám naprosto stejně. Před necelým rokem jsme se přestěhovali a já se tu znám jen se sousedy. I když jsem s dcerou chodila do mateřského centra, tak jsem nějak nedokázala najít nic, kvůli čemu bych se začala vybavovat s jinými maminkami. Kamarádky s dětmi mám, ale v jiném městě a nikdo nemá čas furt někam jezdit a chodit na kafíčka. Prostě někdo to tak má. Ale kdo ví. Dcera teď nastupuje do školky, tak se třeba s někým bavit začnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová