Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@romype Mě překvapilo, že i Nutrilon je ve všech zemí jiný složení to ty děti jsou jiný
Ahoj holky, taky jezdím pravidelně do němec. Nakupuju v realu, tam mají úplně vše ikdyž kamarádka říkala, že je dražšší než např. kauflnd. Já tam jezdím za kvalitou, jinak ohu doporučit jejich bramborový knedlíky. Prodávaj v sáčku jako pootovar a jsou výborný srojí cca 89centů a udělám 6 větších koulí. Jinak nakupuju vše co ostatní. Jo a kuouju tam krevety - super
Holky chci se zeptat, jaké značky kupujete těch směsí na přípravu domácího chleba? Mamka má pekárnu, tak bych jí chtěla k vánocům nějaké nakoupit.
Ahoj, do Německa (do Žitavy) jezdíme nakupovat hlavně drogerii - gel na praní, aviváž, mýdlo na ruce, toaletní papír, kuchyňské papírovem ubrousky,, papírové kapesníky. Z jídla jogurty, uzeniny, kečup (hlavně curryketchup), bonbóny - hlavně medvídky od Hariba. Co mě překvapuje, že i ta jejich značka Ja! je levná, ale kvalitní. A to ani nemluvím o rozdílu v chuti medvídků Haribo u nás a z Německa. Podle toho, jak se vśechno zdražuje tam začneme jezdit častěji pro víc potravin, protože tady je kvalita kolikrát fakt šílená.
Jo a ještě jezdíme nakupovat oblečení do Drážďan - je tam mnohem větší výběr (v C&A, H&M a Next) než u nás a i cenově je to přijatelnější. ![]()
@Anabellkaa tak co se třeba týká praní, tak jsem kupovala totožné prací prostředky, hlavně kvůli ceně a prací a vonící síla mi přišla stejná; jinak samozřejmě obecně je vše vyšší kvality v DE
Tak máme za sebou poslední předvánoční nákup a překvapivě, na to že byl pátek, žádné fronty ani návaly lidí jako tady. Byla jsem v sobotu v Hypernově v Liberci a to byl děs. Rychle jsem pádila pryč. No a máme stromek! Nádhernou rovnou dvoumetrovou jedli v přepočtu za 500,–!
Ahojky
Byly jsme také na nákupu v Německu (Kaufmarkt Dresden) a drogerie super. Nebylo moc času(jeli jsme večer).Máme to asi hoďku cesty.Ale hlavně jsem se chtěla zeptat jestli byste mi nedoporučili přímo nějaký obchod, kde je to pro domácí nákup nejlepší? Děkuji všem.