České potraviny vs. německé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
1.12.12 22:26

@romype Mě překvapilo, že i Nutrilon je ve všech zemí jiný složení to ty děti jsou jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
1.12.12 23:17

Ahoj holky, taky jezdím pravidelně do němec. Nakupuju v realu, tam mají úplně vše ikdyž kamarádka říkala, že je dražšší než např. kauflnd. Já tam jezdím za kvalitou, jinak ohu doporučit jejich bramborový knedlíky. Prodávaj v sáčku jako pootovar a jsou výborný srojí cca 89centů a udělám 6 větších koulí. Jinak nakupuju vše co ostatní. Jo a kuouju tam krevety - super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
2.12.12 19:35

Holky chci se zeptat, jaké značky kupujete těch směsí na přípravu domácího chleba? Mamka má pekárnu, tak bych jí chtěla k vánocům nějaké nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
2.12.12 23:13
@annaei píše:
@romype Mě překvapilo, že i Nutrilon je ve všech zemí jiný složení to ty děti jsou jiný

Děti jsou stejné, ale matky v různých zemích si nechají líbit různé věci - takže si výrobci víc dovolují :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
1425
2.12.12 23:51

Ahoj, do Německa (do Žitavy) jezdíme nakupovat hlavně drogerii - gel na praní, aviváž, mýdlo na ruce, toaletní papír, kuchyňské papírovem ubrousky,, papírové kapesníky. Z jídla jogurty, uzeniny, kečup (hlavně curryketchup), bonbóny - hlavně medvídky od Hariba. Co mě překvapuje, že i ta jejich značka Ja! je levná, ale kvalitní. A to ani nemluvím o rozdílu v chuti medvídků Haribo u nás a z Německa. Podle toho, jak se vśechno zdražuje tam začneme jezdit častěji pro víc potravin, protože tady je kvalita kolikrát fakt šílená. :cert: Jo a ještě jezdíme nakupovat oblečení do Drážďan - je tam mnohem větší výběr (v C&A, H&M a Next) než u nás a i cenově je to přijatelnější. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
9.12.12 00:18

@Anabellkaa tak co se třeba týká praní, tak jsem kupovala totožné prací prostředky, hlavně kvůli ceně a prací a vonící síla mi přišla stejná; jinak samozřejmě obecně je vše vyšší kvality v DE

• Citovat
  • Upravit
Chocolate
9.12.12 00:27

A mě strašně se. e, že bydlím na hranicích s Polskem… :evil:

• Citovat
  • Upravit
1611
10.12.12 09:18

Tak máme za sebou poslední předvánoční nákup a překvapivě, na to že byl pátek, žádné fronty ani návaly lidí jako tady. Byla jsem v sobotu v Hypernově v Liberci a to byl děs. Rychle jsem pádila pryč. No a máme stromek! Nádhernou rovnou dvoumetrovou jedli v přepočtu za 500,–!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.12.12 11:50

Ahojky :mavam: Byly jsme také na nákupu v Německu (Kaufmarkt Dresden) a drogerie super. Nebylo moc času(jeli jsme večer).Máme to asi hoďku cesty.Ale hlavně jsem se chtěla zeptat jestli byste mi nedoporučili přímo nějaký obchod, kde je to pro domácí nákup nejlepší? Děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný