Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jo bohužel…je to tak
Naštěstí to máme za hranice kousek, tak jsme v sobotu zase byli nakupovat u „sousedů“
Vzhledem k tomu že mám do německého města blíž než do českého to moc dobře vim ![]()
Taky uz nakupujeme jen v Nemecku, sice to mame malinko dal, ale radeji si dojedu
@Renčí2 jo je to fakt výhoda…
takže vždy naberu sladkosti, sýry, jogurty, drogerii, gely na praní, aviváže…a ještě vlastně ušetřím ![]()
Ja uz jsem takhle poucena z Mikulasskych a vanocnich Kinder a Milka veci. Tady za balicek, ktery v Drazdanech stoji 2 Eura chteji v Globusu 125,– takze predrazeny minimalne o 3 Eura, smejdi… ![]()
Příspěvek upraven 27.03.13 v 09:20
@Hanka1 Je pravda, že peklo na talíři dělalo už podobnou reportáž o vánočních figurkách se stejným výsledkem jako teď o těch velikonočních figurkách
Nepřekvapuje mě to, ale bohužel stejně jako já mám možnost nakoupit jen v českém Lidlu, tak tu možnost má daleko víc lidí, než vy co si ty ceny prostě můžete jet porovnat a nakoupit případně jinde. Od nás do Německa bych musela absolvovat cestu přes celou republiku…
Takže bych neřekla že český spotřebitel je hlupák, spíše je to o možnostech dostat se do Německa.
Já jsem byla včera po delší době na větší nákup v kaufu a jsem max. vypruzená z kvality ovoce a zeleniny..akční jablka přemrazené a pobouchané, všechny! brokolice plesnivé-vykvetlé, nahnilá cibule i brambory..poblion:
@danali ale to není myšleno tak, že je český spotřebitel hlupák, když nejede nakoupit do Němec, ale tak, že obchodní řetězce si myslí, že jsme takoví hlupáci, že si tohle můžou k nám dovolit
@verrru já byla zas v neděli v Tescu, už tam ze zásady nejezdím nakupovat, ale potřebovala jsem holt pár věcí a bylo to po cestě. U šesti položek, které jsem koupila jsem zjistila, že na cedulce byla cena nižší než pak na účtence. Takže mě tam už asi fakt nikdy neuvidí, podvodníci.
Já jsem si říkala, když jsem kupovala toho 150 g zajíce v Lidlu, že určitě u Němců bude za stejnou cenu, ale 200g a ejhle, je to tak:
http://www.stream.cz/…esko-nemecku