Cesta ze dna - doku/serial

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1283
24.4.15 08:14

Cesta ze dna - doku/serial

Ahoj, nenasla jsem tady, ze by se uz o nem diskutovalo a prijde mi to jako pohodovy porad o nekolika zenach, ktere hledaji praci nebo zkousi podnikat- je to toceno podobnym stylem jako Ctyri v tom nebo ten porad o svatbach, apod. Tak jen doporucuji ke zhlednuti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14858
24.4.15 08:30

Nějaké díly jsem viděla, ale poslední mi utekl. Jak se daří té blondýně, od těch dvojčat, co si otevřela tu hospodu? Ta mi byla nesympatická svým přístupem k manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
24.4.15 08:43

@Kfětoslava ta nejak zkousi uvazovat o profi pestounske peci, ze by byla doma s vlastnimi i nejakymi cizimi detmi a brala za to penize, ale zatim ma tu hospodu. Tahle pani je mi jako jedina z nich vylozene nesympaticka…takovy ten typ neupravene, umastene a vecne nespokojene baby 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
24.4.15 09:02

Děkuji za tip. Jdu koukat, já tyhle dokumenty ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
24.4.15 09:20

Fajn seriál ale jak tam je pí. Šárka tak přetáčím, je strašná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
24.4.15 09:58

Koukala jsem, ale odradila mě ta ženská, co chtěla pořádat výlety pro děti. Jako natáčet se při sprchování nebo vaně s manželem… :roll: :poblion: Díky ní už nekoukám, nemám na to žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
24.4.15 10:01

@KlaraBoch Uvažovat o tom sice může, ale profi pěstounkou se stát naštěstí nemůže. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
24.4.15 10:02

Je to zajímavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
24.4.15 13:26

@malinika proč ne? Však byla na schůzce s nějakou paní a ta vyloženě neříkala, že by se jí stát nemohla

Taky koukám, docela zajímavý dokument. Mě docela zajímá ta mladá holčina Soňa, té držím palce. Jinak natáčení ve vaně mi taky přišlo jako velký úlet. Vůbec tato paní mi nepřijde, že by byla nějak na dně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
24.4.15 14:25
@Moise píše:
@malinika proč ne? Však byla na schůzce s nějakou paní a ta vyloženě neříkala, že by se jí stát nemohlaTaky koukám, docela zajímavý dokument. Mě docela zajímá ta mladá holčina Soňa, té držím palce. Jinak natáčení ve vaně mi taky přišlo jako velký úlet. Vůbec tato paní mi nepřijde, že by byla nějak na dně :nevim:

Tam je problém, že paní má sama malé děti, a to se s tímto vylučuje. Tuším, že minimální věkový odstup od vlastního dítěte musí být nejméně 8 let (možná i víc), právě kvůli tomu, aby mezi dětmi nevznikaly sourozenecké vazby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
24.4.15 18:57

Šárka je drsná, taková panička s palácem a v tomto dokumentu? Tam je nějak omylem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.4.15 19:34

Taky jsem zhlédla ve středu všechny díly, Šárka je otřesná, nechápu proč ji tam dávali, v tý vaně to už byl vrchol nechutnosti, ta měli jít spíš do vyvolených :zed: :zed: :zed: mne zaujala nejvíc Bára, ta to má hodně těžký no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
24.4.15 20:35

Mi treba nepripada Sarka nijak otresna (ackoliv taky na muj vkus az moc velka exhibicionistka), ale aspon se aktivne snazi rozjet vlastni podnikani a ma kolem toho asi dost litani a vymysleni, plus se o sebe neprestava starat - narozdil prave od te umastene hospodske :? Jinak me taky nejvic zaujala ta Bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
28.4.15 00:03

Na doku koukam, prijde mi to zajimave a tyto porady mam rada. Sympaticke jsou mi vsechny ucastnice (na nervy mi leze akorat pritel Soni). Bara je uzasna, ze zvlada i dve cizi deti. Obdivuju mamu od te nemocne Lucky, jak spolu porazily rakovinu. Trosku mi vadi ta nemladsi (Katka?), jak se porad vymlouva, proc nemuze najit praci…nejak ji to hledani neverim (i kdyz ted v poslednim dile sla do specialni agentury, tak uvidime). Uprimne jsem presvedcena, ze i Sarka se citi na dne, navzdory dobremu ziti. A v jejim pripade si myslim, ze ma skvely partnersky vztah, coz holt prezentuje i spolecnou vanou s pritelem, coz ji ta hospodska pani muze jen a jen zavidet, protoze te evidentne partnerstvi nefunguje (a muj soukromy nazor je ten, ze to neni jen tim, ze nema praci). No a u Soni zatim vidim, ze ma srdce na pravem miste, k cemuz ji vede i jeji vira, tak ji moc drzim palce, aby ji vse vyslo. Jsem zvedava na dalsi dily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
28.4.15 14:00

@Samantha_cz Já teď koukám na pětku. Bára mi moc sympatická nebyla, nevím proč a teď koukám, že oni sice jsou každý měsíc -6000 Kč, ale vykouří krabičku denně jen on. Takže jsme doma :roll: Co se týče Šárky, tak tam mám pocit podobný, pokud by mezi nimi nebylo všechno v pořádku a bylo vše růžové, těžko budou takhle okatě dávat najevo pohodu - společnou koupelí před kamerami. I tam něco je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí