Cesta ze dna - doku/serial

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56294
28.4.15 14:11
@malinika píše:
Tam je problém, že paní má sama malé děti, a to se s tímto vylučuje. Tuším, že minimální věkový odstup od vlastního dítěte musí být nejméně 8 let (možná i víc), právě kvůli tomu, aby mezi dětmi nevznikaly sourozenecké vazby…

Koukni - http://narucdetem.cz/…chodnou-dobu
přijde mi, že takhle striktně to dané není - kdyby tam ta šance nebyla vůbec, tak jí to ta paní řekne hned při úvodním pohovoru, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
28.4.15 14:45

@Moise Tak jasné, že to tam nemůžou napsat natvrdo. :lol: A nebo to paní říct natvrdo při prvním setkání, když o ní vpodstatě nic neví. Ale myslím, že každý normální soudný člověk si musí uvědomit, že tohle nemůže dělat na úkor svých dětí… Ale jsem zvědavá, jak to dopadne. ;) Podle mě ji řeknou, ať přijde za pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
28.4.15 14:48

@malinika tak pokud jsou nějaké zákonné podmínky pro tuhle práci, které nesplňuje, tak je dobré ji upozornit ne? A pokud to takto dané není, tak šanci má, ona furt mluví o miminkách, takže tam asi nepůjde o to, že by si to mimino vytvořilo sourozenecké pouto a pak trpělo, když by se zpřetrhalo, v tom článku to spíš píšou naopak, že vlastní děti v rodině musí být schopné pochopit, kdo to „nové“ dítě je a že jednou odejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
28.4.15 14:54

@Moise Tohle podle mě nejsou zákonné podmínky, ale spíš podmínky, které je potřeba zajistit pro to, aby tím nikdo nebyl poškozený…Nějak si nedokážu představit, že budu tříletému děcku vysvětlovat, že má kamaráda, kterého už za půl roku nikdy neuvidí. A pak přijde nový kamarád…Pěstounská péče není jen pro miminka, do té se může dostat i starší dítě…a pěstoun si nemůže vybírat a nemůže říct: „Tohle dítě chci, tohle nechci.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
28.4.15 15:07

@malinika no myslím, že už to ani aktuální nebude, v ukázkách na příště mluví její manžel o rozvodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
28.4.15 15:10

@Moise A to je další věc, proč má smůlu. ;) Už aby byl další díl, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
28.4.15 20:05

Cekala jsem na dalsi dil a umastena hospodska zase nezklamala 8) Jeste mit dvojcata po umelem oplodneni ve 45 letech a privest je do manzelstvi, ktere uz i pred temi par lety nebylo asi uplne idealni :roll: Manzelovi se snad rozvodem s ni ulevi.
Cetla jsem ale, ze nakonec vsechny holky praci nasly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
28.4.15 20:27

J8 chápu že matka dvojčat je v jednom kole, ale každý díl čekám kdy už jí konečně uvidím učesanou, upravenou… příjde mi že nezvládne sama sebe a chce ještě „pěstovat“ miminka, přitom jí řekli že jde i o starší děti při pěstounské péči..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
28.4.15 22:07

Já zkoukla taky dneska 5.díl a opět Šárka nezklamala 8o já si prostě myslim, že ta tam šla, aby měla bezplatnou reklamu na tu svoji agenturu a je prostě exhibouš, jako společný vany s manželem, to je na mně moc, to patří fakt do reality show na komerčních tv :zed:

Bára - že nepadlo ani slovo o tom kurzu účetní??? jinak jsem nechápala co tam zkoušeli na toho taťku od manžela? to chtěli jako prachy???

U hospodský jsem si jen tak říkala, jestli si jí pletou s babičkou dětí… co jsem se zajímala o pěstounskou péči, tak myslim, že nemá šanci…nechápu proč šla do tý hospody, věděla, že má malé děti, to s tímhle podnikáním nejde dohromady

ty dvě mladý holky, no jedna chce dělat jen to co jí bude bavit/naplňovat a už je bez práce rok, takže tam to asi žádná krizovka nebude, druhá by nejradši měla 5 dětí a to hned :lol:

nezapomněla jsem na některou? je jich 5 ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
28.4.15 22:19

Bára a ten manžel mi s tím tátou lezli na nervy, očividně do nich cpe prachy a ještě mají kecy o kouření a víně… Jinak dvě mladé, mě nesedí ani jedna. Ta věčná studentka, mám podobný obor a když jsem hledala práci brala jsem vše- nechápu z čeho žije když má luxus hledat v oboru. Šárka…já první díly tak nehltala tak mě teď šokovalo že má dceru, nevím že by jí zmínila…sama načančaná, udržovaná ála milionářka a holčinu má v laciné obnošené bundě…bych čekala že si princeznu bude hýčkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
28.4.15 22:19

@luc31 ještě je tam ta s nemocnou dcerou
Té Soně, co studuje, se nedivím, že chce práci v oboru, na druhou stranu pokud bych byla nezaměstnaná tak dlouho, tak bych brala alespoň nějakou brigádu i mimo.. a nevypadá, že by nějak finančně strádala, chodí hezky oblíkaná..
jo Šárka opět ve vaně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
29.4.15 12:21

@Moise No, co se toho kouření týče…já vím, že to leze do peněz, nekouřím, kolem mne jsou kuřáci. Z jejich zkušenosti vím, že raději přestanou jíst, než aby přestali kouřit. Prostě to tak mají. Respektive, zatím jsem nepoznala kuřáka, který by přestal kouřit kvůli financím. Motivace byla někde úplně jinde. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. U té Šárky si myslím, že hlavní problém vztahu je, že on pracuje hodně (zmiňoval tři práce???) a ona se snaží rozjet ten byznys a to je pěkná dřina. Takže zanedbávají vztah, tak trochu i dceru, podle toho, co Šárka říkala v posledním díle. Jsem zvědavá na šestku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
29.4.15 12:44

@Raddkka ta dcera neni jeji, ale toho pritele. Ona ma, myslim, uz dve dospele deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
29.4.15 12:48

Mě přijde že ta „hospodská“ chce dělat pěstounku kvůli penězům :think: Vypadá tedy opravdu neupraveně a já bych jí nesvěřila nikoho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
29.4.15 12:52

@KlaraBoch já myslela, že jí mají spolu :think:

@Samantha_cz je fakt, že taky nekouřím, tak to možná nedokážu pochopit, ale ve chvíli, kdy jsem na štíru s penězmi, manželka nezaměstnaná, potřebuju co nejvíc osekat zbytečné výdaje, tak kouření a víno a nevím co tam jmenovali, je prostě první na řadě :nevim:
Je jasný, že uživit šest lidí z jednoho platu je dlouhodobě víceméně nemožné, ale když si vezmeš, že dělá noční v kuse, vykouří krabku denně a k tomu stres z peněz a dětí, možná manželské problémy, no nevím, aby nakonec neměli jen jednu nemocenskou :? Fakt je mi jich líto, protože z těch šesti učinkujících jsou na tom asi fakt nejhůř, snad se seberou brzy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí