Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Raddkka Já bych neřekla, že ji sponzoruje ten přítel, ale ten uplně cizí chlap, co tam byl tento díl poprvé. Ale chápu, že třicetiletá nemakačenko se rodičům nelíbí. Taky by se mi pro mé dítě nelíbila holka, která nedělá ve třiceti, nemá zázemí, nemá našetřeno a nemá prostě nic. Ona to má blbý, že je na vše sama - ale o to víc se musí snažit a nespoléhat na ostatní s výmluvou „Ale já nemám rodinu, jsem z děcáku“… ![]()
Osobně mi Katka nejdřív nebyl sympatická - přišla mi, že se na astma vymlouvá. Nakonec mě velice překvapila a připadalo mi, že se všeho zhostila nejlíp. To samé Bára, měla jsem s ní radost, moc se snažila - přestali kouřit, šetřili, brala všechny možné brigády a nakonec byla odměnou kniha - splnila si sen. Lída a její „příběh“ byl hodně opomíjen a nebyla mi sympatická, nebavila mě… Šárka mi první díl byla sympatická, přišla mi vtipná - pak vůbec nebyla vtipná, ale trapná, hodně mimo a celkově mi lidi jejího stylu nejsou sympatičtí, Martina mi přišla jako typická matka před padesátkou - jen si myslím, že děti na stará kolena bylo hodně sobecké a doufám, že pěstouna by z té špindíry neudělali (jak jsem už psala - vím, že ke mě jde televize a bude se tam natáčet, tak za pár kaček interiér upravím abych se za něj nestyděla) no a Soňa - už její přístup ke škole - laxní, vše na háku, však jiní se postarají… ![]()
@chs.jasmin S Katkou a Bárou souhlas, obě mi ze začátku byly nesympatické a překvapily. Katka má takový dost zvláštní projev, jakoby hledala slova, když mluví, špatně se vyjadřuje. Našla jsem tu Bářinu knihu ![]()
http://www.databazeknih.cz/…t-sny-238955
Já Báru našla na fb, s tím kouřením mě štvala ale teď jí fandím. Katky jsem si moc nevšímala, ale je skvělá..její matka mě s názory na založení zarazila ale táta je racionální.
Katka mi vyrazila dech. Že uvažuje o škole je skvělá zpráva. Je vidět, že je skromná a ochotná na sobě neustále pracovat. Když ji porovnám se Soňou, která je taky Romka, tak vychází mnohem pozitivněji. V minulém díle mě hrozně štval Soni přítel Petr. Pochopila jsem to tak, že ten chlap neví, zda zůstane s rodiči, nebo zda bude se Soňou. Ale neměla jsem pocit, že Soňa vadila jeho rodičům. Bára je skvělá, já bych nikdy knihu nedokázala napsat. Jen mě mrzí, že ten její manžel na to reagoval tak, jak reagoval. Myslím, že by si z jeho strany zasloužila větší obdiv, stará se o 4 děti a ještě se snaží prosadit v tak náročné oblasti, jako je psaní knížek.
Tak jsem dokoukala poslední díl, musim říct, že mně celý dokument moc zaujal, možná proto, že jsem ve stejné situaci…někdy na mně působil i dost depresivně…Nakonci titulky co dělájí aktérky dál: Soňa dalších 15 životopisů bez odezvy (ta vybírá až nakonec přebere) Bára se stala redaktorkou bulvárních novin!!! (knihu si určitě přečtu, zarazilo mně, že opravdu přestali kouřit???!!!) Katka naprosto výborná
Šárka změnila svoji skupinu na neziskovou organizaci a věnuje se i sexuální výchově
Martina v Německu jako dispečerka a pani s pedikúrou, nemůžu si zapamatovat ani jméno
@Moise píše:
@chs.jasmin S Katkou a Bárou souhlas, obě mi ze začátku byly nesympatické a překvapily. Katka má takový dost zvláštní projev, jakoby hledala slova, když mluví, špatně se vyjadřuje. Našla jsem tu Bářinu knihu
http://www.databazeknih.cz/…t-sny-238955
mně spíš u Katky právě přijde, že lape po dechu, když mluví - astma
@luc31 no mě úplně dostalo, že v jejich situaci prokouřili 4500 měsíčně
Dobře, že prozřeli a nechali toho. Já se chystám přečíst tu Báry knížku, jsem na ní zvědavá ![]()
@luc31 píše:
mně spíš u Katky právě přijde, že lape po dechu, když mluví - astma
aha, tak to je možné ![]()
@Moise tak mně teda naprosto teď šokovalo téma knihy od Báry, to tam tedy vůbec nezaznělo, že to je z jiného prostředí, čekala jsem nějakou červenou knihovnu ![]()
@Moise Tak pokud každý z nich dal skoro krabičku denně, cca za 80 Kč, v průměru za měsíc každý z nich 2400 Kč. Krát dva, tj. 4800 (plus mínus den a krabička). To souhlasí.
@luc31 Já myslím, že ta knížka asi bude jiná, než která zazněla v tom dokumentu. To byla nějaká studentská láska, ale ta kniha, na kterou zde byl odkaz, je úplně něco jiného. Mohla mít v šuplíku několik příběhů.