Cestování po očkování

26
27.10.15 08:33

Cestování po očkování

Dobrý den, chci poprosit o radu. Malá (4m) měla mít dnes 1. hexu, ale odložili jsme ji kvůli rostoucímu zoubku. Pokud bude ok, mělo by se očkovat příští týden ve čtvrtek. V pátek dopoledne jsme plánovali jet ke známým - cca 4-4,5 hod cesta autem. Měli jsme tam být do neděle a pak večer domů. Myslíte, že můžem jet nebo máme být raději doma v klidu? U paní doktorky jsem si to neuvědomila a zapomněla jsem se zeptat, zda dodržovat nějaký klidový režim.
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85467
27.10.15 08:35

@Katy89 muze mit teplotu, zvracet, mit prujem, nikdy nevis. Takze ja bych bud neockovala nebo nejela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
27.10.15 08:37

Já bych úplně v klidu jela.. ale pro tvůj klid to klidně odlož až po návratu

• Citovat
  • Upravit
3037
27.10.15 08:43

Ja bych jela, pokud ti znami nemaji male deti a jsou zdravi.Aby tam neco nechytla. A vzala bych si s sebou leky na snizeni teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.10.15 08:49

Já bych nejela, může mít teplotu, nebude ji dobře, budete tam pak trpět obě. Očkování bych asi odložila, pokud to máte naplánovaný. Cestu bych nerušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.10.15 08:51

Nemyslim, ze je potreba mit nejaky extra klidovy rezim, ale muze se stat, ze bude mit reakci…takze zalezi, jak moc je ta navsteva „dulezita,“ muze se stat, ze nepojedete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.10.15 08:55

Odkládat očkování se mi moc nechce, protože už je odloženo potřetí (nejdřív průjem, pak 2× zub). Návštěva nějak extra důležitá není, spíš bych to měla dát vědět dopředu. No možná manžel bude brblat, ale já už mu to nějak vysvětlím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
27.10.15 09:00

Nám se to tak taky sešlo, když byly malému asi dva měsíce…Doktorka říkala, že jet můžeme, jen máme mít připravené čípky na horečku, kdyby náhodou…Cca šestihodinovou cestu zvládl bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
27.10.15 09:03

Nejela bych :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.10.15 09:09

Jé teď koukám, že tam mám chybu - dceři je 7 měsíců a ne 4! Omlouvám se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.10.15 09:20

No tak znami snad chapou, ze mate male dite…a manzel taky, pokud bude mit horecku nebo neco, tak nepojedete :nevim: Nebo ockovat v pondeli, to uz takovy rozdil neni.
Nicmene treba muj prcek mel jen mirne zvysenou teplotu v den ockovani a pak uz byl naprosto „normalni,“ takze ja bych s nim klidne druhy den byla jela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.10.15 10:21

To dopředu těžko říct, s 80-90 procentní pravděpodobností budeš mít doma v ten pátek spokojený dítě, schopný jakýkoliv cesty…a autem z příbuznejma určitě pro imunitu lepší, než do obchoďáku..ale taky se může stát, že budeš mít doma horečkující uplakanej uzlíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85467
27.10.15 12:41

@Katy89 my prave v 7 mesicich meli ten prujem, zvraceni a objevila se to az ten den navecer, k tomu mi ctyri dny skoro nespala a nemohla usnout. Zmizelo to po 4 dnech. Nikdy nevis. Ja bych ockovala v pondeli, az se vratite z navstevy. Tech par dni to uz pocka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 10:22

Ahoj holky, prosím anonym. Chodí mi sem rodina. Chtěla bych se zeptat mám 14ti mesicni dite a má jít v pondělí na očko spalnicek. Další den v úterý mám odpoledne zkoušku na univerzitě. Muž přijede dřív domů a chce jet taky, sám to s ním nezvládne. Hlavne malej je na mě extra závislí. Tak by jeli autem se mnou a počkali by v kočárku buď venku nebo v obchodním centru, je hned u univerzity. Zkoušku mám na hodinu, odložit nelze. Když by byli doma, tak pro mě cestování vlakem a mhd je na hodinu a půl. Musela bych v 15h do školy a prijel a bych až po 19h. Což malého a hlavně po ocku takhle nechávat samotného nechci. Po ocku chce mě, tátu nechce. Vydrží jen s ním hodinu a pak řve než přijdu já. Očko už nejde odložit. Doktorka si to nepřeje. Zkoušku také nejde odložit. Tak se ptám jeli jste s děťátky takhle na otočku první den po ocku někam ven? Děkuji. Píšu z mobilu, sorry za chyby.

• Citovat
  • Upravit
2271
23.2.22 11:05

Očkování bych odložila minimálně do 18 měsíců, ideálně do dvou let. Odložit to jde, doktorka ti kecá, pokud říká něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek