Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nám od Fishera přišly letenky cca 14 dní před odletem spolu s veškerými informacemi o odbavení, odletu atd…
![]()
@SarkaLo píše:
Nám od Fishera přišly letenky cca 14 dní před odletem spolu s veškerými informacemi o odbavení, odletu atd…![]()
![]()
Už je to teda X let zpátky, co jsme s nimi byli, ale měli jsme to stejně.
@gabi.design U nás taky pár let zpátky, ale většinou jsme to takhle měli u všech cestovek ![]()
Pokud vím, tak papírové letenky už nejsou…je teď vše elektronicky. My loni dostali taky jen pokyny a u odbavení jsme jen dali občanky/pasy a oni nás tam měli už zadané a něco jako letenku jsme dostali až od nich při tom odbavení ![]()
Buď je na letišti okýnko, nebo stánek. Teda my to tak měli kdysi..
Vzdy jsme dostavali u Fischera v papirove forme, ale naposledy jsme nedostali vbec nic, jenom nam prisel mail. Letenky ani vouchery na ubytovani, jenom si neuvedomuji karticku na pojisteni.
@colafit Tak to si pockam co lidi napisou, pac my s nim taky poletime ![]()
… omylem jsem to poslala dvakrát.
Příspěvek upraven 07.06.13 v 21:52
@Hanka79 letíme za 14 dní, tak když tak dám vědět, jak to probíhalo. Vypadá to, že to bude, jak píše @griet01, protože v info mailu je, kdy letíme, že se máme odbavit a mít s sebou cestovní doklad.
Jen doufám, že až doletíme, tak se nás tam ujme delegát a zařídí odvoz a ubytování. Pokud ne, tak příště na cestovku kašlu. Za ty prachy bych si představovala větší servis. Objednat hotel si můžu sama.
@colafit Mělo by to tak být…my tak letěli loni v září
Po příletu až si vyzvednete zavazadla a vyjdete z letiště by tam na vás měl čekat delegát. Pak by měl být transfer do hotelu. Delegát by tě měl ubytovat, vysvětlit co a jak, dát na sebe kontak a pod. Většinou vám i vnutí nějaký ten fakultativní výlet
No a pak by se tam měl ještě párkrát během pobytu zastavit ![]()
@griet01 tak to by mi stačilo, i když doufám, že jestli bude nějaký průšvih, tak bude delegát k dispozici.
@colafit píše:
@Hanka79 letíme za 14 dní, tak když tak dám vědět, jak to probíhalo. Vypadá to, že to bude, jak píše @griet01, protože v info mailu je, kdy letíme, že se máme odbavit a mít s sebou cestovní doklad.Jen doufám, že až doletíme, tak se nás tam ujme delegát a zařídí odvoz a ubytování. Pokud ne, tak příště na cestovku kašlu. Za ty prachy bych si představovala větší servis. Objednat hotel si můžu sama.
Jo urcite dej vedet
my letime dyl, ale trochu me mrzi na te cestovce, ze jsme v jeden cas meli zaplatit zalohu, pak do urciteho datumu to doplatit, platili jsme to tada pres internet banku a neprislo nic, ze od nas penize dostali apod…ale tak zase rikal manzel, ze proste byl dany cas do kdy to zaplatit a ze jsme to zaplatili tak to neresej ![]()
A myslim ze delegat na vas bude cekat na miste az tam priletite neboj…bude pak s vami i na hotelu a resit kdyz neco budete potrebovat apod.
toho bych se nebala ![]()
@colafit Měl by být na telefonu non stop a když to bude třeba tak kdykoliv přijet
My ho naštěstí nikdy nepotřebovali, jen po telefonu domluvit pronájem auta, ale vím, že když tam potřebovali doktora tak delegát vše zařídil a přijel i s doktorem…takže jo, měl by vám být k dispozici kdyby něco ![]()
@colafit píše:
@griet01 tak to by mi stačilo, i když doufám, že jestli bude nějaký průšvih, tak bude delegát k dispozici.
ja myslim, ze urcite, i kvuli doktoru kdyby byl potreba apod
neboj ![]()
Zdravím.
Mám takový dost trapný dotaz, ale já fakt nevím
. Letos jedeme na dovolenou s fischerm a oni nám teď poslali mail, kde se odbavíme, v kolik je let, ap., ale už nic o tom, kde nám dají letenky, poukaz na ubytování.
Nikdy jsem s CK nikam necestovala (vždy na vlastní pěst). Jak to funguje? To nám někde předají letenky nebo tam bude nějaký delegát?