Cestování s miminkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.12.23 13:49

@Lucie_Sx já mám celorozepínací, respektive odepínací, takže to by mělo být v pohodě :oops:

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
27.12.23 13:51
@Floraly píše:
Ja vzdy ziram s cim vsim lidi potrebuji pomoct nebo poradit…

Já zase vždy ziram, že má někdo potřebu napsat takový komentář… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15688
27.12.23 13:54
@martina.se píše:
Jezdila jsem na otočku s mladým od narození, dokupy 350 km. V autě vždy usnul, čím menší byl, tím lépe to dával, rekord je, že jsem to dala v zimě za 5 h a on se vůbec neprobudil :think: jinak např na dálnici na benzínce je běžně i převálcoval, ale já vše řešila v autě. Však máte topení, ne :think:

Přesně tak :)
Tak jsme jezdili a naprostá pohoda. Přebalování v autě bez problémů, krmení též.
A kdyby začala brečet? Tak by prostě brečela tak dlouho, než by se zastavilo.

Jo a co je tady tak intimního, že anonym? :roll:

Příspěvek upraven 27.12.23 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.23 13:56

@Floraly zírej dál, ale zbytečně už neklikej na písmenka :D.

Mám první miminko a naopak je skvělý, že mi tu ostřílené maminky hodí nějaké tipy. Jsem moc rada! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
34322
27.12.23 13:58
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx já mám celorozepínací, respektive odepínací, takže to by mělo být v pohodě :oops:

Neni, bude mit pod zady fleese a bude mu vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
27.12.23 14:00
@Lucie_Sx píše:
Neni, bude mit pod zady fleese a bude mu vedro.

Taky nechápu proč děcko na takovou cestu rvát do fusaku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.23 14:07

@Lucie_Sx @Šmoulice no on když se odepne předek, tak je to jako když ho položím do deky :think: myslela jsem ze ho v pak v autě úplně odepnu a necham ho jen v body a teplackach. Žádná kombineza nebo teplý overal. Když nekde budeme stavit a přenášet tak na nej pripnu vršek a pak ho vyndam ze sedacky az v teple :think:.

V autě teplotu regulujeme tak když necháme treba 20, přijde mi to OK.

Když fusak úplně vyndam, tak ho zase budu muset tepleji oblect a pak svlekat v průběhu cesty a na přenášení :think:

Deka mi přijde málo. :think:

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
27.12.23 14:20
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx @Šmoulice no on když se odepne předek, tak je to jako když ho položím do deky :think: myslela jsem ze ho v pak v autě úplně odepnu a necham ho jen v body a teplackach. Žádná kombineza nebo teplý overal. Když nekde budeme stavit a přenášet tak na nej pripnu vršek a pak ho vyndam ze sedacky az v teple :think:.

Když fusak úplně vyndam, tak ho zase budu muset tepleji oblect a pak svlekat v průběhu cesty a na přenášení :think:

Nedávej mu tam nic. Na přenesení mu dáš čepici a deku, nemrzne. Pokud jedu delší cestu, tak doma auto nastartují, vytopim, donesu tam mimino oblečené jako doma - v čepici a přikryté dekou. Je to pár minut a svlikat a oblíkat je úplná otrava. Navíc teda nás kluk to nesnáší.

• Citovat
  • Upravit
15688
27.12.23 14:27
@Anonymní píše:

Všimla sis, že není -20? :roll: Na přenášení ho můžeš v klidu nechat jako doma a ta deka opravdu stačí. Nebo ho budeš přenášet kolik kilometrů? :roll:
Promiň, ala jak tady jedna uživatelka nechápe na co se lidi jsou schopní ptát, tak já nechápu jak někteří si to dítě vůbec můžou pořídit. :roll:
To fakt takto řešíš běžné věci? No potěš ty jo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.23 14:45

@Šmoulice bude cca 5 stupňů, tak mi to přišlo málo.. :roll: Díky za názor.

• Citovat
  • Upravit
5098
27.12.23 14:48

Teda normalne jsem kojila (u tebe krmila) v aute, oblikla v aute, prebalila v aute…Je fakt, ze pohodlne to moc neni. Myslim si, ze ti vetsinu cesty prospi a to trosku, co ne, bych resila par hrackama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
27.12.23 14:50
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx já mám celorozepínací, respektive odepínací, takže to by mělo být v pohodě :oops:

To je blbost, tomu diteti bude v aute horko, pokud teda normalne topite, to asi budete, ne? Ono staci, jak tam jsou mimina tak trochu „zachumlany“ v pozici do U a uz tim je jim i vetsi teplo. Takze oblict jak na doma a urcite nedavat dalsi decky nebo fusaky z jedny nebo druhy strany.

Příspěvek upraven 27.12.23 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
27.12.23 15:00

Ja si myslím že tři hodiny není třeba nic řešit. To akorad vyjde. Kdyby bylo třeba přebalit protože se pokajdi tak vzadu na sedačce. Krmit si myslím že není tři hodiny třeba. Kdyby ano tak existuje ohrivacka do auta. Takhle malé děti většinou pořád spí. Já bych si s tím hlavu nedělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
27.12.23 15:05

Jsem jezdila s dvojčaty od mimin i více hodin, prostě větší lepší benzínky to jistí, jsou tam přebalováky a komfort jaký potřebuješ - navíc tedy v rámci Langrových snah jsou přebalováky i na každé větší policejní stanici :mrgreen: ale tam bys asi úplně jet nechtěla :mrgreen: já jen, že je tam skoro nikdy nikdo nepoužil, tak dávám osvětu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
27.12.23 15:06

My jsme jeli s 3 měsíčním mimcem cestu 3,5h. Směrem tam jsme to dali na jeden zátah, celé to prospal :D Zpátky jsme dali jednu zastávku na benzínce, kde jsme prebalili, nakrmili a i my jsme se tam najedli. Jinak na bdělé chvíle doporučuju nějaké neokoukane hračky, kontrastní kartičky apod.. Na přeběhnutí z auta na benzínku bych ho do kombinézy nesoukala, ale zabalila do deky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí