Musí se do cestovní postýlky koupit i matrace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5162
27.9.10 20:45

máme, dokoupili jsme obyč matraci z Ikea. Standardně jei máme u tchýně. Na dovču berem i tu matraci, je vcelku skladná. Taky mi vadí, že ta původní je ze šusťáku, takže nejen že šustí, ale navíc i studí, navíc se tam blbě dává prostěradlo…
my ji pokaždé skládáme a rozkládáme, proto máme novou. Kamarádům použitá po určité době přestala fungovat, taky častým rozkládáním - už to nedrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
27.9.10 20:52
momi33 píše:Nemáš náhodou tuhle?
http://deti.bazos.cz/…A-CHICCO.php

Momi33 - přesně tuhle máme a jsem s ní spokojená :palec: Používá ji už minimálně 3. dítě a pořád funguje 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
27.9.10 20:53
pepro píše:
máme, dokoupili jsme obyč matraci z Ikea. Standardně jei máme u tchýně. Na dovču berem i tu matraci, je vcelku skladná. Taky mi vadí, že ta původní je ze šusťáku, takže nejen že šustí, ale navíc i studí, navíc se tam blbě dává prostěradlo…

Ta chicco právě šusťák nemá, matrace má na povrchu normální bavlnu, takže je hodně příjemná i na dotek. A prostěradlo není problém na ni dát 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.9.10 12:41

momi: ja mam od Chicca postylku Spring.Je na jejich strankach www.chiccocz.cz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.10.10 20:24

cestovní postýlka

Naše holky (dvojčata) se v dřevěnné postýlce od 6 měsíců mlátily, řvaly i přes mantinely. Měly jsme půjčenou cestovní postýlku se zdravotní matrací a spokojenost všech-my jsme se vyspali a holky taky-žádné nohy mezi šprušlema, dudlík v postýlce- ne na zemi. Půjčené 4 postýlky jsme vrátili a koupili cestovní postýlky domů i k babičce, do nich máme, ještě ke skládací „matraci“-spíš jen zesílené dno, zdravotní matrace, bez nich by to nešlo a velká spokojenost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.6.13 20:28

Maminky, poraďte mi nějakou schopnou cestovní postýlku k našim. Malá tam bude spát tak 2 noci za měsíc, takže stačí ta matrace, která je v postýlce. Jde mi spíš o - snadné skládání, nešustivý materiál v postýlce, rozměry na délku alespoň 100cm (naše malá má už v 8 měsících 79cm, tak aby ji aspoň chvilku vydržela). Na nějaké jsem již koukala, ale raději bych nějakou odzkoušenou :)

PS. Né že bych na naší malé chtěla šetřit, ale jelikož ji nebudeme využívat zas tak často, mohla by být kolem 1000,– 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.6.13 14:11

My máme u bábi cestovní postýlku od caretero, myslím a je to ta nejzákladnější verze myslím že simplo a stála mě něco přes tisíc. Taky jsme ji kupovali když prďolkovi bylo půl roku a všude jsem četla, že je lepší koupit tu základní verzi, když už máš dítě větší. Takové ty doplňky bys využila jen u malého miminka, takže ta základní bohatě stačí. Kupovala jsem ji tady http://kojenecke-obleceni.eu/…ni-postylky/?… Krásně mi tam i poradili když jsem tenkrát taky váhala a vybírala, takže jsem teď za ní opravdu ráda. Jinak je dlouhá něco přes 120, tak jako klasická postýlka. Používáme vždycky druhou obyč matraci, takže nám nešustí. Ale nechápu příspěvky typu, že cestovní postýlka šustí :roll: Ty matroše jsou u všech z odolného materiálu, jinak by nebyla cestovní, takže materiál je vesměs stejný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.6.13 15:29

@mamina254 Právě že ten materiál není stejný. U nás v Plzni je šílený výběr všeho dětského, nic tu nemají. Jen v jednom krámu tu mají 2 cestovní postýlky a jedna z nich šustila, byla opravdu jakoby ze šusťákoviny. To vím, že na tom by se mi dítě pořád budilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.6.13 15:30

@mamina254 Jinak ta postýlka vypadá dobře :). A netušíš nosnost. Naše cácorka má už v 8 měsících přes 11kg, tak aby aspoň chvilku vydržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
26.6.13 09:07

@maritimka aha, tak to možná nemám až takové zkušenosti s těmi matroši. Jinak dívala jsem se do návodu a tam je uvedená nosnost 15 kg. Ale my máme už něco přes 15 a nic se s tím neděje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
26.6.13 11:52

@mamina254 Mě ty materiály taky překvapily, vypadají na první pohled stejně, ale na tom šusťáku bych spát nechtěla a jelikož to chci na jednu, dvě noci za měsíc, tak se mi nechce do toho pořizovat jinou matraci. Nosnost 15kg je super, našla jsem nějaké postýlky do 11kg, což naše má už teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.6.13 11:57

Nedávno jsme koupili tuhle http://www.detskyraj.cz/…ign-simple-2?… .Malý v ní byl zatím asi 3× a nestěžoval si :lol: Nosnost tam nepíšou (ani mě nenapadalo po ní pátrat :oops: )a nešustí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
26.6.13 16:33

Zkus se podívat po nějakých testech, hm? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
26.6.13 17:29

@petrusij Jenže testy - mně spíš šlo o osobní zkušenosti, ty jsou přeci jen lepší než testy, kde to testují jeden den všechy kusy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
26.6.13 18:12

@Tereza1986 Ta vypadá dobře, líbí se mi ta fialová barva. Sice do interiéru zrovna k našim moc nejde, ale je pěkná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák