Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
eVerča píše:
když jste ji kupovali, nevěděli jste jak je velká a co váží??
my teda cestovní postýlku dostali od známých, používali ji celkem často 2 roky a v síťce jedna dírka cca 5×5cm je. Je bez toho lůžka pro novorozence (což se mi zdá úplně zbytečné mimochodem). Měli jsme ji 10dní na dovolené, jinak stojí v pokojíku, máme v ní hračky a přes ní přebalovák. Kdybych ji nedostala zadarmo, nekupovala bych ji. Když jedeme někam na jednu dvě noci, malá spí ve vložné tašce z kočárku, kam už se ovšem skoro nevejde) nebo spí se mnou.
Ty jo a ja jsem si zrovna to zavesne luzko moooc pochvalovala!!! Kdybych skoro ze zeme mela zvedat novorozene (dobre no, dvoumesicni miminko) asi by mi ruply zada ![]()
To su normalne cestovne postielky, my sme mali tiez jednu, dost sme cestovali a casto sme ju používali, snad az do 2,5 roka maleho. Neprepadla sa, vydrzala, myslim ze pri intenzite ako sme cestovali tak bola aj celkom zachovala, tochu sa potrhala pri spojoch asi na 2 miestach a v sietke bola mensia dierka, myslim ze tomu maly dopomohol. ![]()
Ahoj,
postýlka je sice těžká, ale předpokládám, že bude pevná. Asi na váze přidává to závěsné lůžko. Cestovní je, že se dá složit do malého hranolu a vejde se vám hezky do auta.
My máme tuto http://postylky.heureka.cz/…specifikace/#… a jsem s ní moc spokojená. Taky jsme dokupovali obyčejnou matraci a děti v ní řádí stále a ještě se jí nic nestalo. Síť neprotrhly, postel se s nimi nesložila, ani nic neulomili a to mají dva roky a 12kg každý a že s ní občas lomcují. Tak zbytečně neplaš, ta vaše postýlka je moc krásné a určitě ji užijete. Doma místo ohrádky, u tchánů na spaní a když pojedete někam na výlet nebo dovolenou, tak se vám bude taky hodit.
máme taky cestovní postýlku, babypoint apollo, už 4roky, zbytečná rozhodně nebyla, jezdíme na chalupu a na hory a k rodičům, a vůbec, kamkoliv jedeme, bereme jí s sebou. 13kg určitě nemá,, ale nějak lehká není..
u rodičů máme ještě klasickou matraci, aby se v tom líp spalo., ale je to prostě cestovní postýlka.. staršímu jsme ji vozili do 2let, od té doby spí s námi, když někde jsme, teď už i sám. postýlku má teď mladší, neumím si představit, že by spal v tašce od kočáru, nebo s námi (by vylezl, spadnul,..)
rozhodně pro nás zbytečná nikdy nebyla,doma je zapakovaná ve skříni. ale záleží na životním stylu..
Ahoj holky, díky všem za reakce. No, na vrácení postýlky máme 14 dní, takže možná ještě „vychladnu“ a nakonec si ji necháme. Ale včera jsme teda byli s přítelem obá rozčarovaní. Každopádně jsme se rozhodli, že ke tchýni pořídíme druhou dřevěnou. Tuto tam vozit nebudeme. Takže já spíš hledám, jak jinak ji využít… Je fakt šíleně těžká a zabrala by půlku auta. V čem jedině by nám mohla pomoct je to, že máme psa, tak jí zkrátka mít v obýváku jako druhou postýlku. Klasická dřevěná bude v ložnici a kdyby v ní nechtěl být, tak si ho vezmu k sobě do obýváku, aby na mě viděl… a zároveň bude mimo dosah pejska. No, ale my máme hodnýho hafíka a dítě maximálně olízne, takže to je taky spíš „výmluva“ proč si ji nechat…
jinak cestovní postýlku vozíme za předním sedadlem. starší dítě na ní má nohy, i se mu tak líp jezdí.. a nezabírá pak místo v kufru.. ![]()
Natašo, tak takhle my bysme ji vozit nemohli, páč jen za sedadlo řiciče (předpokládám, že na ležato, né na stojáka) by se nevešla, musela by být za sedačkou řidiče i spolujezdce a to by nešlo, páč já mám svojí sedačku nadoraz vzadu, vepředu se mnou jezdí pes a pak je vzadu na nohy jen pár čísel, tam by se prostě nevešla. ![]()
Jednoznačně ano! Dítě je vždy ve svém - ať spalo v Itálii, na Moravě a nebo v u vody… Doporučuji ![]()
máme v obýváku rozloženou postýlku caretero grande, využívám ji denně, je super, má přebalovací pultík, nedovedu si představit, že bych malou měla furt na gauči
za mně jednoznačně ano, pevně věřím, že později nám poslouží i jako ohrádka ![]()
Burgundy a můžu se zeptat jaký by byl rozdíl, kdybys měla malou „furt“ na gauči místo „furt“ v postýlce? Obojí je poloha ležmo a bez postýlky více místa v místnosti…
dotaz sice nebyl na mě, ale…
z gauče může spadnout, ne?? ![]()
a u nás je i pes, takže jako klidová zona před psem, jinak by malého ulízal… ![]()
Já32 píše:
Burgundy a můžu se zeptat jaký by byl rozdíl, kdybys měla malou „furt“ na gauči místo „furt“ v postýlce? Obojí je poloha ležmo a bez postýlky více místa v místnosti…
jak na gauči??? přeci z něho může dítě pěkně sletět!!! navíc mezi námi, gauč není zrovna zdravé poležení.. do cestovky se dá koupit i matrace, nebo přendat z dřevěné..
my teda měli postýlku na kolečkách, kterou jsem jezdila po bytě do nějakých 6m u obou dětí. pak se postavili, starší tak mohutně, že praskla nožička od postýlky, tak jsme vyndali kolečka, mladší není tak hrr, navíc byl včas odstraněn z postele ve stavu bdělosti.. ![]()
kolečka se dají koupit, chce to jen šikovného tatínka. a rovnou radím vyztužit nohy, něčím omotat.. ![]()
hihihihih,kdo chce psa bít hůl si najde..
dávám edit za slovo „FURT“ protože si tu zas někdo vymýšlí kovbojky o tom, že mi postýlka vyhovuje hlavně proto abych tam do polohy ležmo odložila dítě ![]()
takže za slovo furt doplňuji: když jdu na wc, otevřít pošťákovi, uvařit si kafe…
![]()