Cestovní postýlka - dražší

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
146
11.2.21 19:04

Cestovní postýlka dražší

Chtěla jsem se zeptat kdo má zkušenost s dražší cestovní postýlkou. Kolem 3000. Umí i hrát. Má noční osvětlení. Atd.
Případně s jakou postýlkou tohoto typu. Dekuju :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
11.2.21 19:33
@Lucyyy píše:
Chtěla jsem se zeptat kdo má zkušenost s dražší cestovní postýlkou. Kolem 3000. Umí i hrát. Má noční osvětlení. Atd.
Případně s jakou postýlkou tohoto typu. Dekuju :srdce: :srdce: :srdce:

Uz to miminko mas nebo kupujes dopredu…?
Nic navic bych neresila, ve finale se mimco klidne vyspi i s tebou v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
11.2.21 19:49

Za mě zbytečnost. Akorát to to dítě rozptyluje od spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
11.2.21 19:52

Taky jsme koupili obyčejnou a slouží úplně perfektně. Jako dražší bych kupoval leda v případě, že často cestujete a jste delší doby na různých místech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.2.21 19:57

Mě starší v cestovní nechtěl nikdy spát a dcera si tam od doby co umí lézt vleze jen na to aby si hrala s hračkami nebo na schovku. Jako miminko tam uměla usnout a spát ale to ještě v době kdy ju nezajímaly hračky. Me to přijde jako zbytečně utracene peníze, který by se dali investovat do úplně jiných věcí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
11.2.21 20:30

Tak fajn mi přijde třeba to závěsné patro, pokud v tom budeš mít mimino třeba přes den v obýváku místo nějakého pojízdného košíku. Rozepínání i z boku, aby si starší batole mohlo vylézt samo. Ale nějaké pičičverky okolo, na co? Úplně stejně poslouží postýlka za pětistovku - je totiž dost možné, že ti z toho dítě bude od půlroka vylézat a nebo tam prostě řvát tak, že to ani deset vychytávek nezlepší. :mrgreen: Nebo na to, že v tom jednou za půl roku někde přespí? Vyhozené peníze. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3874
11.2.21 20:31

Na první dvě děti jsem cestovní postýlku neměla, na dovolené spaly se mnou. Na třetí jsme pořídili za dvě stovky z bazaru. Cestovní postýlku za 3000 si neumím představit, ta musí být ze zlata, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.2.21 21:22

@prejeta_zaba na to závěsné lůžko jsem zapomněla, to je hodně užitečná vec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
12.2.21 00:43

@Lucyyy sice není za tři tisíce ale já koupila kindercraft s komplet výbavou zatím teda nemám vyzkoušeno ale má ji i moje sestra a moc si ji pochvaluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí