Cestovní postýlka, jsem v koncích

12681
29.6.13 18:15

cestovní postýlka, jsem v koncích

Jsem v koncích s jejím výběrem. Chci cestovní postýlku pro denní užívání-takže aby byla stabilní a něco vydržela. Nehodlám se každý den rozčilovat nad nějakou vyklačkou. Musí mít závěsný lůžko, kolečka, být pokud možno lehká, mít větší nosnost než pouhých 15kilo.
K postýlce dokoupím sólo matraci, takže na tý mě nesejde, dám si tam jinou.

Jenže jsem prošla snad vše a buď nemá závěsný lůžko, nebo má příšerný neveselý barvy(černá, šedá) nebo má jen nosnost 15kilo a přitom i ona sama váží 15kilo(takže se pronese, když ji budeme i často převážet)
Neposledním kritériem je samozřejmě i cena. Chci jen do max.2000.

Existuje taková?
Jakou máte vy a jste spokojený?

Zopa má blbý barvy, Caretero je těžká a má malou nosnost,… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kies
29.6.13 18:22

My jsme k našim, kam někdy jezdíme na víkendy koupili CAM daily plus a jsme moc spokojení… Zatim chrupal jen v závěsném lůžku, ale dlouho, takže se mu asi líbilo :?:

• Citovat
  • Upravit
mystery
29.6.13 18:23

Já jsem používala od abc design… A měli jsme ji místo ohrádky. Závěsné lužko jsem neřešila, malý v ní byl od tří měsíců. Používáme jí do dnes, ale jen na spaní u babiček a dovolené :-)

• Citovat
  • Upravit
11117
29.6.13 18:29

@goldenka
kup univerzalni zavesne luzku zvlast (ja jsem kupovala za 299,–) a budes mit vetsi vyber.

jinak mam Cam a spokojenost, ale nema kolecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marieondatrap
29.6.13 18:30

Mam caratero a uplne v pohode. nemyslim si ze je nejak tezka ze by se to nedalo. vyhovovalo mi ze ma bocni vlez, sitku a strisku proti hmyzu a slunicku. zavesne luzko a kolebku a prabalovak. super. ja jsem spokojena.

• Citovat
  • Upravit
58837
29.6.13 18:44

Měli od téhle značky, typ už nevím, protože je to přes 5 let http://www.malvik.cz/…ostylka-2012 Postýlka vydržela 3 roky každodenního používání. Nejdřív jako postýlka a potom jako ohrádka. Potom jsme koupili už bez závěsného lůžka od Chicco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
29.6.13 18:51

@goldenka my jsme používali od malička cest. postýlku bez závěsného lůžka a v pohodě. Jinak jsme měli čest vyzkoušet 3 a přišly mi všechny stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
29.6.13 20:33

Mám caretero a cam.Cam je držák po dvou dětech je fakt pořád dobrá ale má blbou barvu a závěsné lůžko je jen do půlky. Caretero je po 9 měsících solidně rozvrzaná, ale závěsné lůžko je přes celou postýlku a dá se krásně houpat a má krásné barvičky tak si vyber no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
1.7.13 21:45

My máme Nunu přes rok, stabilní, pevná http://www.dudlikarna.cz/…ni-postylka/ a jsme maximálně spokojeni, taky se suprově převáží když někam jedeme na cesty, kamarádka má Zopu, tuším Travel s tím dnem a je zatím spokojená, má ji ale jen chvíli, asi 2 měsíce, takže nevím z vlastní zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák