Cestovní příkaz a nemožnost proplacení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101948
17.4.23 20:45

@Svistice To sice jo, na druhou stranu, kdo zrovna na tohle nikdy nezapomnel :think: vim, ze u nas se nasel v prumeru jeden zapometlivec měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17538
17.4.23 20:49
@j.a.n.i1 píše:
Bude, nelze čerpat 2 „dotace“ na jídlo. Ale teoreticky by mělo jít čerpat diety a zaplatit plnou cenu oběda, mělo by to být výhodnější. U nás v práci ho účtovali automaticky za plnou cenu, pokud ho člověk zapomněl zrušit a byl buď na služebce, nemocný nebo měl dovolenou (nebo se přepsal na někoho, kdo si ho ten den nebral a zaplatil člověk jemu tu dotovanou cenu)Příspěvek upraven 17.04.23 v 19:48

Ano, u nás se za oběd(y) neodhlaseny v době nepřítomnosti jakoby vrátí příspěvek z FKSP kterým nám obědy dotují a byl poskytnutý na ty dny neoprávněně, tudíž zaplatíš plnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.4.23 20:53
@j.a.n.i1 píše:
@Svistice To sice jo, na druhou stranu, kdo zrovna na tohle nikdy nezapomnel :think: vim, ze u nas se nasel v prumeru jeden zapometlivec měsíčně.

Jasně, ale vím, jak (ne)flexibilní a (ne)schopna dokázala být takova sekretářka u děti ve škole, když po ní chtěl člověk jen blbe potvrzení o daru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65453
17.4.23 21:04
@Svistice píše:
Nejsem. Ale to, že zaměstnanec nedodrží nějaký proces s pak se musí vymyslet, jak to zpětně správně zprocesovat je můj denní chleba. :mrgreen: Princip bude podobný, buď dostaneš dotovaný oběd/stravenku/stravenkovy pausal nebo diety…

Jidlo chapu, ale penize za dopravu s tim nemaji prece nic společného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
17.4.23 23:09
@Anonymní píše:
Ahoj, nebyl mi ve skole proplacen cestovni prikaz, z duvodu, ze jsem si ve skole zapomnela odhlasit obed. Tedy jela jsem na pracovni jednodenni cestu a neodhlasil jsem si obed. Pry je na to skolni vyhlaska. Ale mne se to nejak nezda. Nevite, jak to opravdu je? Dekuji

Promiň, stravné za sluzebku v ČR na jeden den? Tos byla někde víc jak 18 hodin, aby ti to stálo za to…??
Nechala bych si proplatit cestovné a na zbytek bych se vykašlala…
Jeden den, jeden oběd…o nic proboha nejde…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.23 06:03

Neproplati mi ani to cestovne, nic. Nejde mi ani tak o par stovek, ale o princip, ze mi nekdo vrati cestak se smajlikem a tam nejde proplatit, nebyl odhlasen obed. Ja to nebudu nijak resit, ptze mi to za to nestoji. Spise me zajimalo, zda je to tak normalni nebo proste se na to nekdo vykaslal…

• Citovat
  • Upravit
66845
18.4.23 06:13

Pokud byla pracovni cesta delsi nez 5 hodin, ztracis narok na dotovany obed, takze ho proplacis v plne vysi. Ale neproplaceni cestaku vcetne jizdneho je nesmysl. Vyplnovala jsi cestovni prikaz pred odjezdem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101948
18.4.23 06:18
@Anonymní píše:
Neproplati mi ani to cestovne, nic. Nejde mi ani tak o par stovek, ale o princip, ze mi nekdo vrati cestak se smajlikem a tam nejde proplatit, nebyl odhlasen obed. Ja to nebudu nijak resit, ptze mi to za to nestoji. Spise me zajimalo, zda je to tak normalni nebo proste se na to nekdo vykaslal…

Tak pokud to nehodlas resit, tak nechapu smysl diskuze… A pak je logické, ze se s tim ucetni nebude zalamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.4.23 06:37
@Anonymní píše:

Ale proplatit to jde a jít musi, jen se někomu nechce, když to nejde jednoduše na pár kliknutí. Že to nechceš řešit je tvá blbost- pod drobnohledem inspektorátu práce by se dotyčná asi hnedle smykala jinak a smajlíky ji presly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin