Alergie v těhotenství

Anonymní
4.2.21 21:04

Cezera v těhotenství

Ahoj holky,
Užíváte, nebo užívali jste v těhotenství cezeru na alergii? Doporučili vám ji normálně ponechat, nebo raději vysadit? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2980
4.2.21 21:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Užíváte, nebo užívali jste v těhotenství cezeru na alergii? Doporučili vám ji normálně ponechat, nebo raději vysadit? Děkuji

Beru celé těhotenství, cezeru mi právě nasadili v těhotenství jinak jsem brala dasseltu a tu těhulky nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.21 21:57

@TER2312 děkuji za rychlou odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
2785
4.2.21 22:05

Ano, brala jsem ji celé těhotenství u všech 3 dětí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.21 09:09

Cezera

@safina
Dobrý den,
Brala jste Cezeru cele těhotenství každý den? Mě doktorka doporucovala vysadit a přejít na zyrtec, ale ten je slabý. Cezera mě zabira nejvíc. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
9.8.21 19:53

@SnehurkaLvice já brala celé těhotenství a na mě byla i ta Cezera slabší. Ještě jsem si stříkala do nosu Momox a dalo se to. Normalně na alergologii mi doktorka která je zároveň pediatr doporučila tu Cezeru, ze ji můžu celé těhotenství. Beru ji i teď když kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.21 20:39

@TER2312 Dekuji a děti jsou v poradku? Já si myslim, ze mi děla dobre, protože mi něco nefunguje v imunitě správně a toto mi pomáhá. Zyrtec je na nic. Já mám potravinové alergie a také pylové, kočka, kralik, ale s cezerou nepotřebuji nic jen tu Cezeru. Kojite s cezerou to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5191
9.8.21 20:54
@SnehurkaLvice píše:
@safina
Dobrý den,
Brala jste Cezeru cele těhotenství každý den? Mě doktorka doporucovala vysadit a přejít na zyrtec, ale ten je slabý. Cezera mě zabira nejvíc. Dekuji.

Ja mam alergii uplne na vsechno, pocinaje roztocema, pyl, psi atd… beru normalne Desloratadin, a v tehu mi ho alergo zmenila na Xyzal… kazdy den jedna tbl jako z predchoziho leku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
9.8.21 21:00

@SnehurkaLvice kojím a všechno je v pořádku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.21 22:10

@TER2312 Tedy každý den pořad Cezeru na noc super. Já si myslím, ze je lepší brát 1 lék než více doporučoványch a stejně bez výsledku. Také si myslím, ze se synem jsem otehu až díky letům na alergii Destoratadin, protože predtim jsem 3,5roku nemohla otehu a alergii nelecila. Proste i imunita má vliv na tehu. Když je alergie je rozhozeny cely organismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.21 22:20

@Konys Tak já jsem u syna brala Destoratadin. Nemohla jsem 3,5roku otěhotnět, začala jsem lecit alergii a vyměnila partnera a za dva měsíce jsem byla tehu. Vesele jsem Destoratadin brala a všechno v poradku. Tehdy gynekolog mi řekl, ať se ohledně léku poradím na alergologii, ze on tomu nerozumí. Na alergologii nebyl termín tak jsem tam šla snad až 2 trimestr. Doktorka mi lek vyměnila za Flonidan a ten na mě vůbec neucinkoval, takže jsem ho nebrala. Na kojení mi ho také psala, ale žádný efekt. Říkala, ze ten Destoratadin by se neměl brát v tehu, ale ze nejsou tolik testované jako ty starší generace. Teď mi gynekolozka zakazuje i zyrtec, ale nezna moje alergie a kdyz se to rozjede hlavně to zažívání, vyrážka a křeče, tak to je na tehu si myslím horší. Také mi si myslím, ze miminko chce živiny a když je mamince špatně moc jich nepředá. Syn měl menší porodní váhu 2 570g v 38tt a myslím si, ze to bylo také nelecenou alergii. Snažila jsem se to vydržet bez léku, ale špatně mi bývalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
9.8.21 22:22

@SnehurkaLvice dávám si každý den na noc 1tabletku. Vůbec se toho nebojte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5191
10.8.21 00:38

@SnehurkaLvice ten Xyzal mi zabiral uplne stejne jako ten Desloratadin, ja jsem kvuli tomu na alergo jen volala, a dr. to se mnou konzultovala po tel.. Desloratadin opravdu neni vhodny v tehu, a proto mi napsala to co je ucinosti stejne silne..ale v tehu se smi. Ja bych tedy neprivirala oci s tim, ze dr. radi lek zmenit a nekdo to riskl a rika ze dobry… Dala bych na lekare.. zeptejte se na ten Xyzal… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.21 09:16

@Konys Mě teď zabira jen ta Cezera. Destoratadin mi přestal zabíral už před dvěma roky. Myslíte tedy, ze mohu Cezeru brát a až otehotnim změnit na zyrtec? Až bude tehu na testu proste. Protože se snažím už také více měsíců takže zase nechci vysazovat zbytečne dopředu. Asi bych zkoušela ten 1 trimestr vydržet bez všeho, ale někdy to proste nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5191
10.8.21 11:05
@SnehurkaLvice píše:
@Konys Mě teď zabira jen ta Cezera. Destoratadin mi přestal zabíral už před dvěma roky. Myslíte tedy, ze mohu Cezeru brát a až otehotnim změnit na zyrtec? Až bude tehu na testu proste. Protože se snažím už také více měsíců takže zase nechci vysazovat zbytečne dopředu. Asi bych zkoušela ten 1 trimestr vydržet bez všeho, ale někdy to proste nejde.

Zyrtec je i na me slaby… zkuste si nechat napsat ten Xyzal, kdyz je vhodny v tehu- muzete ho brat i pred tehu…a pak nasledne i v tehotenstvi.. Jinak nejlepsi bude se poradit na alergu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí