Chalupa - danajský dar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.8.19 13:09

@Malina7 @Beckyttine5 Holky já v tom domě žiju s celou rodinou a hodlám žít i nadále. Nemá cenu si kazit vztahy kvůli majetku. Budeme muset s manželem zainvestovat ještě jinde, abychom v případě neshod měli kam odejít.

• Citovat
  • Upravit
18177
12.8.19 13:15
@Anonymní píše:
@Malina7 @Beckyttine5 Holky já v tom domě žiju s celou rodinou a hodlám žít i nadále. Nemá cenu si kazit vztahy kvůli majetku. Budeme muset s manželem zainvestovat ještě jinde, abychom v případě neshod měli kam odejít.

A jaký vztah máš s bratrem a se švagrovou? Protože já si třeba neumím představit, že bych ségru (nebo švagrovou) obrala o majetek, na který mají nárok, že bychom se nedomluvily… I když samozřejmě vím, že v mnoha rodinách to problém je. Máte s mužem rozumný přístup, snad si ho udržíte ( tedy myslím to tak, že cítíš oprávněnou křivdu, bude asi těžké jet dál jakoby nic)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 13:31

@Ba-stet Vztahy máme dobré, společné dovolené, oslavy, hlídání dětí. Ale tady jde o majetek v hodnotě milionů. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18177
12.8.19 13:59
@Anonymní píše:
@Ba-stet Vztahy máme dobré, společné dovolené, oslavy, hlídání dětí. Ale tady jde o majetek v hodnotě milionů. :nevim:

Ano, proto jsem se ptala na vztahy. Mně osobně by na částce nezáleželo. Neokradla bych svou sestru (a nenaváděla muže, abychom orvali tu jeho). A vím, že ona by neokradla mě. Jak jsem popisovala případ mojí mámy a prarodičů, i ona by svému zadluženému sourozenci vyplatila podíl (přestože by ze zákona nemusela, vlastně ani neměla). Takhle to prostě v naší rodině je.