Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky, ![]()
Omlouvám se že ruším v tuhle pozdní hodinu. Vlastně už asi ani nepředpokládám, že si to někdo přečte. Všichni už chrupaj ![]()
Chci se asi spíš jen vypsat.. Po dvou letech jsme se rozešli s přítelkyní. Není mi to líto. Stálo to za prd a asi jsme si nerozuměli.
Jenže to má jednu vadu na kráse. Dřív jsem občas chodil na chat. Když jsme spolu chodili, tak jsem to úplně utnul.. no a teď, den po rozchodu, bych si zas s někým popsal. Jenže ouha, stránka kam jsem chodil je zrušená. A jiný chat jsem nenašel.
Nevíte o nějakém? Dříve chodila spousta lidí, tak se přeci někam museli přesunout, ne?
![]()
No neco podobneho chatu je badoo, za seznamovaci vec to moc nepovazuji, potkala jsem tam akorat pitomce a kamarady. Ale prave obcas tam clovek potkal nekoho inteligentniho na popovidani ![]()
Ahoj holky, díky za odpovědi
mě to badoo přijde už takové závazné, není? Chci si spíš jen s někým popovídat, a tady budou spíš lidi kteří se budou chtít seznámit
@Vitol Badoo není právě vůbec závazné, naopak tam spousta lidí narazí, když do toho jdou jako na seznamku.
Já nevím, už jenom to že tam potřebují fotku.. to se mi moc nechce, ještě jsem nikomu neřekl že jsme rozešlí ![]()
Ne no, Badoo je naopak prave kecarna.. Lidi se spise tvari, ze by se sesli a jen si vypisuji ![]()
@Vitol píše:
Já nevím, už jenom to že tam potřebují fotku.. to se mi moc nechce, ještě jsem nikomu neřekl že jsme rozešlí
Ta fotka je jedine co tam davas, pak si kliknes ze si chces povidat (coz stejne nikdo necte) a je to.
To chápu, přesně něco takového jsem chtěl. Ale nahrávat fotku, když to funguje jak to funguje, aby tam na mě ještě narazil někdo ze známejch.. a to jenom kvůli nějaký krátkodobý slabosti pro krátký povídání.. Asi to radši zaspim ![]()
Kdyby vás ale napadla ještě nějaká stránka, budu rád ![]()
@Papuchalka píše:
Ne no, Badoo je naopak prave kecarna.. Lidi se spise tvari, ze by se sesli a jen si vypisuji
přesně tak
@jjelena To jsem měl dřív právě rád, že jsem si mohl psát s kým jsem chtěl o čem jsem chtěl.. to Badoo je takové jiné.. Tady jsem na ten chat koukal, ale tam se to moc nehýbe
poslední příspěvek někdy z rána ![]()
@Vitol píše:
@jjelena To jsem měl dřív právě rád, že jsem si mohl psát s kým jsem chtěl o čem jsem chtěl.. to Badoo je takové jiné.. Tady jsem na ten chat koukal, ale tam se to moc nehýbeposlední příspěvek někdy z rána
nehýbe protože se neuchová historie a kupa holek je tu nároazově a nemají čas na klasický chat… dobré je povídat si v diskuzi a když ti někdo sedne - názorama, humorem tak pak píšeš sz
@jjelena Aha
jenže to jde taky jenom s člověkem kterého nějak znáš, navíc když jste náhodou zrovna oba online. Vlastně ani nevím jak jsem se jako bezdětný chlap vyloupl na stránkách pro těhotné, takže tu nikoho neznám ![]()
Já dřív chodil na takový, že tam byly místnosti a dalo se mluvit s víc lidma najednou. To už jsem nenašel. Teda pokud nepočítám stránky s 11 lidma, kde si můžeš vybrat jestli se chceš bavit s chlapem nebo s chlapem co se vydává za ženskou.. ![]()
Vlastně ani nevím proč to zrušili, byly tam mraky lidí ![]()