Chat na normální popovídání?

28
16.12.15 23:18

Chat na normální popovídání?

Ahoj maminky, :)

Omlouvám se že ruším v tuhle pozdní hodinu. Vlastně už asi ani nepředpokládám, že si to někdo přečte. Všichni už chrupaj :)

Chci se asi spíš jen vypsat.. Po dvou letech jsme se rozešli s přítelkyní. Není mi to líto. Stálo to za prd a asi jsme si nerozuměli.

Jenže to má jednu vadu na kráse. Dřív jsem občas chodil na chat. Když jsme spolu chodili, tak jsem to úplně utnul.. no a teď, den po rozchodu, bych si zas s někým popsal. Jenže ouha, stránka kam jsem chodil je zrušená. A jiný chat jsem nenašel.

Nevíte o nějakém? Dříve chodila spousta lidí, tak se přeci někam museli přesunout, ne? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Papuchalka
16.12.15 23:26

No neco podobneho chatu je badoo, za seznamovaci vec to moc nepovazuji, potkala jsem tam akorat pitomce a kamarady. Ale prave obcas tam clovek potkal nekoho inteligentniho na popovidani :)

• Citovat
  • Upravit
jjelena
16.12.15 23:28

Badoo a můžeš narazit na někoho i tady, nikdy nevíš ;)

• Citovat
  • Upravit
28
16.12.15 23:35

Ahoj holky, díky za odpovědi :) mě to badoo přijde už takové závazné, není? Chci si spíš jen s někým popovídat, a tady budou spíš lidi kteří se budou chtít seznámit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.12.15 23:37

@Vitol Badoo není právě vůbec závazné, naopak tam spousta lidí narazí, když do toho jdou jako na seznamku.

• Citovat
  • Upravit
28
16.12.15 23:42

Já nevím, už jenom to že tam potřebují fotku.. to se mi moc nechce, ještě jsem nikomu neřekl že jsme rozešlí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
16.12.15 23:43

Ne no, Badoo je naopak prave kecarna.. Lidi se spise tvari, ze by se sesli a jen si vypisuji :D

• Citovat
  • Upravit
Papuchalka
16.12.15 23:45
@Vitol píše:
Já nevím, už jenom to že tam potřebují fotku.. to se mi moc nechce, ještě jsem nikomu neřekl že jsme rozešlí :D

Ta fotka je jedine co tam davas, pak si kliknes ze si chces povidat (coz stejne nikdo necte) a je to.

• Citovat
  • Upravit
28
16.12.15 23:47

To chápu, přesně něco takového jsem chtěl. Ale nahrávat fotku, když to funguje jak to funguje, aby tam na mě ještě narazil někdo ze známejch.. a to jenom kvůli nějaký krátkodobý slabosti pro krátký povídání.. Asi to radši zaspim :lol:

Kdyby vás ale napadla ještě nějaká stránka, budu rád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.12.15 23:53

@Vitol já tam už svůj profil zrušila, chatuju si tady, nezávazně

• Citovat
  • Upravit
49159
16.12.15 23:55
@Papuchalka píše:
Ne no, Badoo je naopak prave kecarna.. Lidi se spise tvari, ze by se sesli a jen si vypisuji :D

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.12.15 23:55

@jjelena To jsem měl dřív právě rád, že jsem si mohl psát s kým jsem chtěl o čem jsem chtěl.. to Badoo je takové jiné.. Tady jsem na ten chat koukal, ale tam se to moc nehýbe :) poslední příspěvek někdy z rána :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.12.15 23:58

@Vitol tak já měla na mysli spíš soukromé zprávy než klasický chat :D :D

• Citovat
  • Upravit
49159
17.12.15 00:01
@Vitol píše:
@jjelena To jsem měl dřív právě rád, že jsem si mohl psát s kým jsem chtěl o čem jsem chtěl.. to Badoo je takové jiné.. Tady jsem na ten chat koukal, ale tam se to moc nehýbe :) poslední příspěvek někdy z rána :lol:

nehýbe protože se neuchová historie a kupa holek je tu nároazově a nemají čas na klasický chat… dobré je povídat si v diskuzi a když ti někdo sedne - názorama, humorem tak pak píšeš sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.12.15 00:05

@jjelena Aha :) jenže to jde taky jenom s člověkem kterého nějak znáš, navíc když jste náhodou zrovna oba online. Vlastně ani nevím jak jsem se jako bezdětný chlap vyloupl na stránkách pro těhotné, takže tu nikoho neznám :D

Já dřív chodil na takový, že tam byly místnosti a dalo se mluvit s víc lidma najednou. To už jsem nenašel. Teda pokud nepočítám stránky s 11 lidma, kde si můžeš vybrat jestli se chceš bavit s chlapem nebo s chlapem co se vydává za ženskou.. :D

Vlastně ani nevím proč to zrušili, byly tam mraky lidí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák