Chce anál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77945
11.6.18 20:53
@WWWWWW píše:
Tak já mám pro tebe příběh:
Z přítele jsme měli klasický sex. Měli jsme ho asi 6× a on se na všech udělal. Potom chtěl i anál a já ne a tak jsem se ho zeptala jestli by se mu líbilo, kdyby mu někdo strkal něco do análu a on řekl že ne a omluvil se mi. ;) To je celé :mrgreen:

To má děj! :palec:
Ještě, že to dobře dopadlo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.6.18 22:54

Mela jsem pritele a on byl na to uplne ujety, zezacatku o tom hodne mluvil, ale pak to chtel pokazde a vynucoval si to, byl nastvany, kdyz to nebylo, ja se citila provinile, no co ti mam rikat, na h@vno to bylo :mrgreen:, o zdravotnich rizicich nemluve. On mi rikal, ze je to pro nej klicova vec a holku, ktera nema vztah k analnimu sexu nechce. Poslala jsem ho do obehu, ale teda i z jinych duvodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.18 00:07

Prosím anonym nebo smazat, také se stydím, citlivé téma.

S pritelem jsem rok a bydlíme spolu 2 mesice, vždy vše v pohodě (já 24 let, on 28). Při posledních stycích se přítel choval dominantně, až to hraničilo se znásilněním. Přítel je po fyzické stránce namakaný, takže mě hravě přepere. Předehra hezká a při sexu se choval hrubě, mačkal mě do různých nepříjemných pozic, do análu mi strkal zatím jen prsty a pokoušel se i něco víc. Anální sex jsem nikdy neměla, vždy mi ta představa připadala nepříjemná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.22 11:45

Holky pomoc. Měla jsem s milencem anal no a stala se u toho nehoda, proste ho vytáhl a byl od ho..na a i prosteradlo bylo špinavý. Strašně se stydím stalo se to někomu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.22 11:55
@Anonymní píše:
Holky pomoc. Měla jsem s milencem anal no a stala se u toho nehoda, proste ho vytáhl a byl od ho..na a i prosteradlo bylo špinavý. Strašně se stydím stalo se to někomu?

No tak v zadku 💩 prostě jsou. S tím musí počítat, když ho tam chce strkat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.22 11:58
@Anonymní píše:
No tak v zadku 💩 prostě jsou. S tím musí počítat, když ho tam chce strkat.

Když já se fakt strašně stydím. Byly všude fleky.. nic neříkal ale já se cítím hrozné, navíc opravdu oder taky nebyl vabny

• Citovat
  • Upravit
4731
28.7.22 11:58
@Anonymní píše:

Spis, komu se to nestalo :lol: zkuseny kAnalnik s tim musi pocitat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.22 12:00
@Melodie91 píše:
Spis, komu se to nestalo :lol: zkuseny kAnalnik s tim musi pocitat :lol:

Vážně je to běžné? Nikdy jsem o tom neslysela. Bože asi se zahrabu někam

• Citovat
  • Upravit
2021
28.7.22 12:05

Mě jak starou konzervu na tyto praktiky moc neužije, ale pravda je, že jsem si kolikrát říkala, jak to ty ženský dělají, aby ten anal byl „čistý“.
To jako vždy před tím provádíte klistyr? 8o
Ne, ptám se fakt vážně, laicky a z
ohromné zvědavosti, protože já např. na povel sr. át neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
28.7.22 12:06
@Anonymní píše:
Vážně je to běžné? Nikdy jsem o tom neslysela. Bože asi se zahrabu někam

Ja nevim…me se nikdy nestalo, ze bych pak mela pokadeny prosteradlo…,ale tak kazdy nema cas si udelat pred tim klistyr…zapomen na to, stavaj se horsi veci v zivote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
28.7.22 12:11
@Anonymní píše:
Anonym, stydím se :oops:
Mám nového partnera, došlo 3× k sexu a na posledním schůzce pořád mluví o análu, pořád mě do toho přemlouvá, že se jinak neudělá, mě to nic neříká, jinak vztah máme super, mně je 38, jemu 50roků.
Že se neudělá bez análu, to mi přijde jen jako nějaký hloupý tah na tebe tlačit.
A do análu se nenuť jen kvůli němu. To chce praxi, zkušenosti a cit a když to nejde, tak přestat, je to o zdraví a nepříjemnosti. Nemluvím o hygieně, z jedné díry do análu to jde, ale zpátky už ne :D…

Já samotná anál nemusela, až nyní s manželem to je příjemné, ale taky to trvalo a nespěchal na mě a dokázal mě připravit. Dnes už můžu říct, že když máme anál a já se u toho dráždím, je to takové příjemné jinak :),

Ale kdyby mě do toho tlačil, nebo neměl cit a spěchal na mě, tak ho pošlu s celým análem do háje :D

Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.22 12:14
@Kelliee píše:
Mě jak starou konzervu na tyto praktiky moc neužije, ale pravda je, že jsem si kolikrát říkala, jak to ty ženský dělají, aby ten anal byl „čistý“.
To jako vždy před tím provádíte klistyr? 8o
Ne, ptám se fakt vážně, laicky a z
ohromné zvědavosti, protože já např. na povel sr. át neumím.

Anál milujeme doma moc. Nějaká praktika související s analem je součástí tak 90% našich sexuálních aktivit.
Do klasického análního sexu jdu, když vím, že jsem vyprázdněná. Klystýr si nedělám nikdy. Někdy se stane nějaká nehoda, no. Nic, co by nevyřešila voda a mýdlo. Ale fakt občas. Pokud je člověk normálně vyprázdněný a necítí zrovna potřebu..tak je ten konečník prázdný, stolice je nad - to je normální fyziognomie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.22 12:17

Anál dovolím jen když se na to připravím, tzn. Pořádně ve sprse vypláchnout konečník :nevim: Ale musím přiznat, že se nám nehoda jednou stala, byli jsme trošku napití, hodně rozjetí a asi mi někde ve střevě zůstalo trošku vody. Přeběhli jsme do sprchy a bylo😆

• Citovat
  • Upravit
2021
28.7.22 12:18
@Anonymní píše:
Anál milujeme doma moc. Nějaká praktika související s analem je součástí tak 90% našich sexuálních aktivit.
Do klasického análního sexu jdu, když vím, že jsem vyprázdněná. Klystýr si nedělám nikdy. Někdy se stane nějaká nehoda, no. Nic, co by nevyřešila voda a mýdlo. Ale fakt občas. Pokud je člověk normálně vyprázdněný a necítí zrovna potřebu..tak je ten konečník prázdný, stolice je nad - to je normální fyziognomie.

Děkuju za odpověď.
Já si právě říkala, že ne vždy je to plánované (klystyr), tak jak to dělají ženy, co chodí na záchod ráno a sex je v noci :think:
Jak je to tam ve střevě poskládané jsem netušila.
 Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
28.7.22 12:19

Taková nehoda se nám také párkrát stala. Musím říct, že mi to v tu chvíli vůbec nevadilo. Umyli jsme se a vyprali prostěradlo. Požitek z análu mi to rozhodně nezkazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí