Chce anál

Anonymní
24.9.16 20:20

Chce anál

Anonym, stydím se :oops:
Mám nového partnera, došlo 3× k sexu a na posledním schůzce pořád mluví o análu, pořád mě do toho přemlouvá, že se jinak neudělá, mě to nic neříká, jinak vztah máme super, mně je 38, jemu 50roků.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10317
24.9.16 20:24

Tak na takovou touhu je lepší, když je to přáním obou. A nevím no, jste spolu chvíli, možná byste se spíš měli bavit o jiných tématech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
24.9.16 20:27

A u tech predchozich vaginalnich soulozich se neudelal? :think: Prijde mi to jako vymluva, ze se neudela. Nenech se do niceho tlacit a hlavne si o tom s nim poradne promluv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
24.9.16 20:32

Že se jinak neudělá?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.9.16 20:34
@Anonymní píše:
Mám nového partnera, došlo 3× k sexu a na posledním schůzce pořád mluví o análu, pořád mě do toho přemlouvá, že se jinak neudělá, mě to nic neříká, jinak vztah máme super, mně je 38, jemu 50roků.

no na mě by to bylo brzy teda.. po 3 sexu hned jít na toto - anál je o veliké důvěře v to, že partner ví co dělá a neublíží mi.. čím víc by mě nutil tím víc bych trvala na tom, že takto ne.. je to divný
a on se 3× neudělal? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27074
24.9.16 20:34

Pokud to sama nechces, nenech se do toho dotlacit.
Osobne jsem to nikdy nezkousela a ani to nemam v planu zkouset. Ritni otvor ma jinou funkci :oops: a o hemoroidy taky nestojim :oops:
Asi bych se ho zeptala, zda si to on nechal udelat do zadku (treba vibratorem), aby vedel, jake to je, kdyz to po tobe pozaduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102382
24.9.16 20:38
@cecetka píše:
Asi bych se ho zeptala, zda si to on nechal udelat do zadku (treba vibratorem), aby vedel, jake to je, kdyz to po tobe pozaduje.

NO, na tohle bych si dal pozor, aby to pak „nemusela“ dělat furt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27074
24.9.16 20:40
@j.a.n.i1 píše:
NO, na tohle bych si dal pozor, aby to pak „nemusela“ dělat furt…
:lol: :lol: :lol: To me nenapadlo :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
24.9.16 20:45

Pokud to nechceš a sní se ti nedivím, řekni mu jasně, že je tam zákaz vjezdu. Kdyby teda mě chlap řekl, že se jinak neudělá tak bych sním neztrácela čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
24.9.16 20:50
@Anonymní píše:

Dělej jen to, co chceš, do ničeho se nenech nutit. Pokud by někdo, s kým bych byla, nedokázal pochopit, co znamená ne a pořád by mě do něčeho nutil a přemlouval, bylo by mi jasné, že mu na mně moc nezáleží a jde mu spíš o něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.16 21:11

Kdyz se jinak neudělá at si najde chlapa, o tomhle bych o něm uz pochybovala :think:

• Citovat
  • Upravit
20518
24.9.16 21:12

Takhle. Jedna věc je mluvit negativně o věci, kterou jeden nikdy nezažil, neděla, nezná. Druhá věc je dělat věc, která z podstaty psychologické věci se jaksi dotyčnému ekluje.

Chci říct, pokud ti nedělá problém danou věc zkusit psychicky - zkus. Pak se rozhodni, zda budeš konat i nadále.

Protože sex a sexuální aktivity, to je prostě stav líbí/nelíbí. Zrovna anál. Věc, kdy jaksi určitá nervová zakončení se ozvou. A právě. Líbí - nelíbí. A to nevíš, dokud to nezkusíš. Když zkusíš anelíbí - tak prosta sama už víš, že tohle rpostě ne. Do téhle doby je to věc psychická (neméně důležitá), ale prostě se více váže k nějaké rádoby normě. Ne k vlastnímu prožitku a názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
24.9.16 21:16
@kopejka píše:
Pokud to nechceš a sní se ti nedivím, řekni mu jasně, že je tam zákaz vjezdu. Kdyby teda mě chlap řekl, že se jinak neudělá tak bych sním neztrácela čas :nevim:

No asi tak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12418
24.9.16 22:58

To že se neudělá, když máte normální sex je úplná blbost, obzvláště u chlapa, jen ti věší bulíky na nos… Navíc anální sex by se měl provozovat nejlíp se stálým partnerem a postupně se na to připravovat a ne ho tam hned násilím strkat! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.6.18 18:07

Tak já mám pro tebe příběh:
Z přítele jsme měli klasický sex. Měli jsme ho asi 6× a on se na všech udělal. Potom chtěl i anál a já ne a tak jsem se ho zeptala jestli by se mu líbilo, kdyby mu někdo strkal něco do análu a on řekl že ne a omluvil se mi. ;) To je celé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí