Chce anál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
28.7.22 12:22
@Anonymní píše:
Anonym, stydím se :oops:
Mám nového partnera, došlo 3× k sexu a na posledním schůzce pořád mluví o análu, pořád mě do toho přemlouvá, že se jinak neudělá, mě to nic neříká, jinak vztah máme super, mně je 38, jemu 50roků.

Já bych mu řekla že mě zase vzrušuje strkat chlapovi do kadaku vibrátor jinak se nevzrušim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.22 12:24
@Pavel03 píše:
Taková nehoda se nám také párkrát stala. Musím říct, že mi to v tu chvíli vůbec nevadilo. Umyli jsme se a vyprali prostěradlo. Požitek z análu mi to rozhodně nezkazilo.

Takže tebe jako chlapa to neznechutilo a nevnimal si tu ženskou jako nechutnou?

• Citovat
  • Upravit
12835
28.7.22 12:27
@Anička-S píše: Že se neudělá bez análu, to mi přijde jen jako nějaký hloupý tah na tebe tlačit.
A do análu se nenuť jen kvůli němu. To chce praxi, zkušenosti a cit a když to nejde, tak přestat, je to o zdraví a nepříjemnosti. Nemluvím o hygieně, z jedné díry do análu to jde, ale zpátky už ne :D

Já samotná anál nemusela, až nyní s manželem to je příjemné, ale taky to trvalo a nespěchal na mě a dokázal mě připravit. Dnes už můžu říct, že když máme anál a já se u toho dráždím, je to takové příjemné jinak :),

Ale kdyby mě do toho tlačil, nebo neměl cit a spěchal na mě, tak ho pošlu s celým análem do háje :D

Držím pěsti!

Poslala bych ho s analem,..tamtez. Nacpala bych mu umelaka do p.le nadoraz, at vi jake to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
28.7.22 12:29
@Anonymní píše:

Vůbec ne. Je to přece žena kterou miluji, se všemi nedokonalostmi. A snad i ona mě… Navíc anál je většinou na moje přání, tak nemůžu nikomu nic vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.22 12:31
@Anonymní píše:

Já teda nejsem ten anonym, jsem ten druhej :mrgreen:, ale třeba můj muž byl ten, kdo to chtěl, nevím ani kdy, po pár letech vztahu, jsme spolu přes čtvrt století a chce to stále… miluje to, já taky…tak z toho soudím že jeho, jakožto iniciátora, žádné projevy související s touto praktikou nijak neznechucují.
Prostě lidé jsou různí. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.22 12:33
@Pavel03 píše:
Vůbec ne. Je to přece žena kterou miluji, se všemi nedokonalostmi. A snad i ona mě… Navíc anál je většinou na moje přání, tak nemůžu nikomu nic vyčítat.

Tohle není můj muž je to milenec a známe se velmi krátce. Podle mě se mi už neozve

• Citovat
  • Upravit
171
28.7.22 12:35
@Anonymní píše:
Tohle není můj muž je to milenec a známe se velmi krátce. Podle mě se mi už neozve

Jestli je to chlap a ne posera, tak se přes to přenese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
28.7.22 12:37
@Annabela11 píše:
Já bych mu řekla že mě zase vzrušuje strkat chlapovi do kadaku vibrátor jinak se nevzrušim

Vždycky u tohohle tématu se vynoříš ty a omýláš tady tu svojí mantru. Máš s tím nějaký trauma nebo nenaplněnou touhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
28.7.22 12:54

Zakladatelko, pokud se partner „udělá“ výhradně jen při análu, doporučila bych mu najít podobně orientovanou partnerku, třeba v BDSM komunitě. Na běžný vztah to ale moc nevidím… mít prakticky výhradně anální sex, na to musí být nátura :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.7.22 13:32

@Diagnoza2 Ja se mohu vyjadřovat k jakémukoliv tématu. Pokud s tím máš problém tak mě ignoruj a nereaguj.Nic jiného ti neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.7.22 13:33

@lilith1 :lol: :lol: asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
28.7.22 13:41

Tak pokud ty nechceš, holt si musí vybrat mezi analem a tebou. To že jinak máte dobrý vztah je sice fajn, ale zaprvé už na začátku to drhne v tak elementární věci jakou je sex, zadruhé se skoro neznáte (říká se,,podle sebe soudím tebe" takže 3 sexy mají za sebou podle mě lidé, kteří se znají krátce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31306
28.7.22 13:42
@Kelliee píše:
Mě jak starou konzervu na tyto praktiky moc neužije, ale pravda je, že jsem si kolikrát říkala, jak to ty ženský dělají, aby ten anal byl „čistý“.
To jako vždy před tím provádíte klistyr? 8o
Ne, ptám se fakt vážně, laicky a z
ohromné zvědavosti, protože já např. na povel sr. át neumím.

co sem slyšela, tak k tomu, aby se nevytáhl špinavý, pomáhá lubrikant - ono se to pak nepřilepí (asi jako když si máčíš ruce při dělání knedlíků, když to přirovnám). Jinak jde i o hloubku průniku, člověk často nemá… hned na kraji u svěrače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
28.7.22 13:46
@kopejka píše:
Pokud to nechceš a sní se ti nedivím, řekni mu jasně, že je tam zákaz vjezdu. Kdyby teda mě chlap řekl, že se jinak neudělá tak bych sním neztrácela čas :nevim:

Já bych s ním od té chvíle asi nemohla mít sex. Bála bych se, že si „splete zatáčky“. Hlavně já už bych s ním nebyla. Anál nechci a na přemlouvání mám alergii, exploduje mi z toho mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
28.7.22 13:46
@Anonymní píše:
Když já se fakt strašně stydím. Byly všude fleky.. nic neříkal ale já se cítím hrozné, navíc opravdu oder taky nebyl vabny

Neprestva mne udivovat, za co se homo sapiens stydi. :) Lidi by se meli stydet za to, ze jsou hajzlici, nebo tupci. (i kdyz za lenost mozku muze clovek jen castecne, ale za to, ze je clovek haj*zl charakterem, za to muze v plne mire. )

Zhruba od 2 - 3 let dite chape, co je konecnik, rectum a ze z konecnika vychazeji exkrementy. Kdyz to chape dite, chape to i tvuj chlap, vi, ze ho strka tam, kde hovna jsou. Ty se nemas za co stydet vubec, ani on, jedine, zeby veril, ze tuto dirku maji lidi pro paradu, nebo pro rozmnozovani lidskeho druhu :D, to by se mel za co stydet. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky