Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
pritel si udelal zbrojak a ted si pres muj nesouhlas koupil pistoli. Deti jeste nemame a ma ji zamcenou v supliku, ale dost me to znervoznuje nemam rada zbrane. Nevim co delat, mate nekdo s takovou veci zkusenosti? Nerada bych davala ultimata ![]()
Asi takto, pokud nemá v úmyslu nějaký zločin, tak myslím, že to nevadí, třeba jí má na obranu, musíš se s tím prostě smířit, co jiného zbývá, a pokud máte sklep, tak poprosit, jestli by ji mohl uložit do sklepa
,
Neměl by ji mít v trezoru?
šuplík mi přijde jako nedostatečné zabezpečení. Já bych trvala na trezoru, ideálně ve sklepě…
Mame byt 2kk.. Porad na ten suplik koukam, nemuzu si zvyknout jako by tam bylo neco ciziho.. Pry s nim chce chodit na strelnici a taky kvuli uprchlikum kdovi co bude. Ale ja se toho bojim.
@nozu pokud vim tak trezor ze zákona potřebuješ až když máš více než dva kusy zbraní, když máš jen jednu, tak si ji máš prostě pořádně zabezpečit… což asi zamčenej šuplík splňuje, pokud klíče nejsou v té klíčové dírce furt ![]()
@nozu píše:
Neměl by ji mít v trezoru?šuplík mi přijde jako nedostatečné zabezpečení. Já bych trvala na trezoru, ideálně ve sklepě…
Měl, je to Nařízení vlády č. 347/2003 Sb.
@nozu píše:
Neměl by ji mít v trezoru?šuplík mi přijde jako nedostatečné zabezpečení. Já bych trvala na trezoru, ideálně ve sklepě…
pokud má méně než tři zbraně tak v trezoru být nemusí.
Mám spoustu zbraní různě rozmístěných po domě. Kdyby potřeboval pistoli použít, tak mu v zamcenem šuplíku bude k ničemu. Je to nezodpovědné.
@zrcadlo píše:
Měl, je to Nařízení vlády č. 347/2003 Sb.
Edit: tak je to až od více zbraní, omlouvám se za chybnou info
@zoidberg píše:
Mám spoustu zbraní různě rozmístěných po domě. Kdyby potřeboval pistoli použít, tak mu v zamcenem šuplíku bude k ničemu. Je to nezodpovědné.
Já jsem si takhle myslela, že kamarádky manžel hraje baseball, protože mají hned za vstupními dveřmi v takovém tom věšáku na deštníky baseballovou pálku. A jednou jsem se jí ptala, jak často chodí hrát, a ona „to on má jen, aby bylo něco po ruce, kdyby se ve dveřích objevil někdo, kdo nemá, bouchačku má v trezoru a nestihl by to“. No, má to něco do sebe ![]()
@jaelisa ahoj,,muj manzel ma taky pistol a nekolik samopalu zaplonbovanych krome jednoho.. ze zacatku jsem z toho byla taky jako ty nervozni, ale uz jsem si zvykla a nevadi mi to… Urcite si taky zvyknes ![]()
@Lily Evans píše:
@tamata asi jo, ty co tu nejsou
Žena se taky cukala když jsem pořídil první zbraň, dnes už to neřeší. Ví kde je a umí s ní zacházet. Takže já su spokojený, ale mám ji teda v trezoru.