Pistole doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
26.9.16 16:18
@Whiskin píše:
Proč se tady tolikrát opakovalo „musela jsem si zvyknout na její přítomnost“? Fakt to pro vás není předmět jako každý jiný?Mně se tedy spí o dost líp a klidněji, když má přítel položenou zbraň u postele. Sama střílím často.

To ji ma polozenou na nocnim stolku nebo jak? To si tedy neumim predstavit, kdyz uz tak nekde zamcena a vybita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
26.9.16 16:48

@jaelisa Nejsou tu děti, takže tohle nemusíme řešit. Ale ano, bud na nočním stolku nebo třeba v kuchyni na stole. V případě nočního vloupání si dost dobře nedokážu představit, jak nejdřív jeden z nás pomaže do trezoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22141
26.9.16 17:26
@jaelisa píše:
To ji ma polozenou na nocnim stolku nebo jak? To si tedy neumim predstavit, kdyz uz tak nekde zamcena a vybita :nevim:

Zamcena a vybita je presne na dve veci.

Jedine nabita a lehce dostupna. Pripadne prazdna a zasobnik vedle. Ja mam revolver pod polstarem takze nemusim nikde smatrat a rozsvecet kdyz chci jit neco zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
26.9.16 17:30

@KalamityJohn Tak. Jako fakt nechápu názory „vybitá a na dobře zabezpečeném místě“. To se pak říká „Prosim vás, pane zloději/útočníku, jen moment, já si to tady nabiju a pak můžem pokračovat, ok?“ Neskutečný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
26.9.16 18:13

@Whiskin No nemůžu zase moc souhlasit, není to předmět jako každý jiný. Je třeba mít respekt a znát manipulaci atd. ale také máme na nočním stolku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
26.9.16 18:14

@KalamityJohn Tak pod polštář bych si třeba já zase zbraň nikdy nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
26.9.16 18:16
@jaelisa píše:
To ji ma polozenou na nocnim stolku nebo jak? To si tedy neumim predstavit, kdyz uz tak nekde zamcena a vybita :nevim:

Jestli se mohu vmísit, už to tu několikrát zaznělo, ale nejlepší je opravdu se se zbraní seznámit a jít si na střelnici vyzkoušet, co to umí a neumí. A zjistíš, že žádná zbraň není nebezpečná. Je to jen kus vylepšeného železa. To lidi z ní dělají hrozbu. Chápal bych to při přítomnosti dětí. Tam už je zodpovědnost i za ně. Ale nenatažená pistole opravdu nevystřelí ani když jí shodíš z paneláku. Ani samopal není nebezpečnější než obyčejný nůž, jen trochu účinější. Záleží kdo ho drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
26.9.16 18:18

@kacka52 Jako asi na to nedoplatíš, že zbraň nemáš, ta šance je velmi malá, ale je tady, že jo. Jinak o lidech kdo nosí a kdo ne, to určitě nevíš, většinou ti co nosí a mají něco v hlavě, o tom nic neřeknou. Pak je tady druhá strana těch chlubivých a to už neberu. Trochu mě udivuje, že seš v diskuzi ještě, svůj názor si řekla, ale samozřejmě nikoho nevyhazuji, jen je divné, čím tě ten název diskuze zaujal, když máš takový postoj, ber to prosím v tom dobrém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
26.9.16 18:21

@kacka52 Hele, to mi nedá. Jasně, v Americe fakt nejsme, ale jsme v ČR a myslím, že důkazů je denně dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
26.9.16 18:22

@Duckula Taky nevím, zda bych ji použila, ale chci mít tu možnost volby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
26.9.16 18:23
@Naomina píše:
@Whiskin No nemůžu zase moc souhlasit, není to předmět jako každý jiný. Je třeba mít respekt a znát manipulaci atd. ale také máme na nočním stolku :-)

Ano, samozřejmě ke zbrani by každý měl mít respekt. O tom, co může udělat za škody asi netřeba mluvit. A ve chvíli, kdy ti leží na nočním stolku, nooo, tak nějak je to jako ostatní předměty. Tolik se zas neliší třeba od sekáčku na maso, co máš v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
26.9.16 18:26

@Whiskin My sekáček nemáme :-) ale ne, teď vážně, u zbraně jde při obraně o to, že útočníka nesmíš pustit tak blízko, aby ti tu zbran třeba i vzal, takže na to přemýšlení je asi fakt málo času, sekáček použiješ už z velmi malé blízkosti..ale to nemá cenu řešit, takových situací může nastat :-) a nejlépe fakt toto neřešit a nechat zbraň tam, kde je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
26.9.16 18:29

@Naomina Ano, přesně tak. Nesmíš pustit útočníka k sobě a jde ti vyloženě o každou vteřinu. Právě proto nechápu názory „vybitá a v trezoru“. To pak jako kdyby ani nebyla. Prostě k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
26.9.16 18:35

@Whiskin V trezoru máme ty ostatní :-) Já jsem se o to fakt nikdy nezajímala, ale pak jsem poznala osobně i oběti, které teda přežily, byli to nejen ženy, ale i muži…akorát prozatím zbraň nenosím, zkoušela jsem to hodněkrát, ale mám problém ji schovat např. letní šaty atd, jinak do práce jsem začala nosit, ale je to i tím, že tam zůstávám sama a dělám s hotovostí… ty nosíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
26.9.16 18:57

@Naomina Taky mám v okolí pár případů, kdy zbraň mohla zabránit mnoha situacím :/ Jak říkáš, pro ženskou je to docela prekérka schovat, aniž by byla třeba v kabelce (hledej jí pak v tom bordelu, že). Jinak nenosím, zbroják ještě nemám. Tohle má na starosti chlap a jak říkám- jsem vždycky o dost klidnější, když ji má u sebe, byť jsme třeba jen na nákupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí