Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Duckula píše:
Nikde sem nenasala, že jsou násilníci, ae pokud prostě nosím zbraň, musím počítat s tím, že se může státstejně tak jako jezdím v autě, může se stát, že si namelu. A když někdo nosí zbraň veřejně, všude a pořád, pak je rozhodně větší pravděpodobnost, že ji použije, než ten, kdo ji nosí na střelnici, a pokud je někdo rozhodnutý že ji použije, pak je rozhodnutý i ublížit
V podstatě máš naprostou pravdu. Nicméně pokud je důvodem k tomu někomu ublížit to, že nenechám ublížit sobě nebo někomu jinému, je to v naprostém pořádku. Odborně se tomu říká nutná obrana popř. krajní nouze. ![]()
@Naomina píše:
@Whiskin V trezoru máme ty ostatníJá jsem se o to fakt nikdy nezajímala, ale pak jsem poznala osobně i oběti, které teda přežily, byli to nejen ženy, ale i muži…akorát prozatím zbraň nenosím, zkoušela jsem to hodněkrát, ale mám problém ji schovat např. letní šaty atd, jinak do práce jsem začala nosit, ale je to i tím, že tam zůstávám sama a dělám s hotovostí… ty nosíš?
Takovej Ruger LCP se vejde krasne do kapsy. Malinka pistolka ale furt lepsi nez kanon zamcenej v trezoru kdyz ho potrebujes.
Co treba tohle?
@nozu píše:
Neměl by ji mít v trezoru?šuplík mi přijde jako nedostatečné zabezpečení. Já bych trvala na trezoru, ideálně ve sklepě…
A nebo zakopat na zahradě..a hodně hluboko..))
@tamata píše:
A on bude střílet uprchlíky?
Šťastná to žena, řekla kněžna )
@KalamityJohn Dost nepohodlný to tam mít celý den, sice jsem to nezkoušela, ale už to vidím
já to měla v kabelce a pak na pásku u džín, ale jak jsou šaty atd. tak prostě jedině ta kabelka asi… na sebe to prostě neskryju…
@Whiskin píše:
@Naomina Ženská by musela chodit jako pytel, aby ji skryla.
Nebo mít velký kozy ![]()
Fakt je, že bouchačku v kapse kabátu cítím po několika hodinách v ramenou, jak to není na pásku tak se to pronese.
@Whiskin píše:
@KalamityJohn Nebo mít kozyFakt jo? To u sebe nosíš Evo?
On i ten Glock 443 je ve finále dost velkej a těžkej, pokud by sis ho chtěl dát na podprdu. Nevím jak ten Ruger…
@Whiskin píše:
@PetrVesely Hm.. holt za opasek je to nejlepší.
Videla jsem film kde mel typek pistoli v bote… Docela by me zajimalo jak se mu chodilo
@jaelisa píše:
Videla jsem film kde mel typek pistoli v bote… Docela by me zajimalo jak se mu chodilo
Včera jsem viděl, jak měl Johnny English raketu země - vzduch v rukojeti deštníku ![]()
Ahoj, neprocitala jsem celou diskuzi, ale odpovim i tak: muz si zbrojni pas poridil, kdyz jsem otehotnela. Zbrane rada nemam, delaji hluk a to mi vadi. Jakmile bude ale prilezitost (syn se uzdravi, nenarodil se uplne ok, a ja nebude tehu, se zbrani se naucim tez (zda poridim i pro sebe zbrojni pas, nevim, ale asi ano pro pripad, kdyby se manzelovi neco stalo) syn je maly, ale jakmile povyroste, bude s pistolu, kterou muz nosi stale pri sobe, kdyz je mimo dum, seznamen, aby vedel a poznal, kdy je nebezpecna a kdy je naopak zajistena. Zakazane ovoce z ni nebude, lakalo by ho pak ji potaji ziskat a prozkoumat, takto k ni bude mit pristup vzdy pod dohledem taty, ktery mu ji ukaze, kdyz bude chtit. Myslim, ze je potreba, aby ses s ni seznamila, neb prave tim, ze se ji bojis, pro tebe mozna styka vetsi nebezpeci… nikdy nevis, muze prijit okamzik, kdy bys ji musela vzit do ruky a co pak?
@Lakejja píše:
Ahoj, neprocitala jsem celou diskuzi, ale odpovim i tak: muz si zbrojni pas poridil, kdyz jsem otehotnela. Zbrane rada nemam, delaji hluk a to mi vadi. Jakmile bude ale prilezitost (syn se uzdravi, nenarodil se uplne ok, a ja nebude tehu, se zbrani se naucim tez (zda poridim i pro sebe zbrojni pas, nevim, ale asi ano pro pripad, kdyby se manzelovi neco stalo) syn je maly, ale jakmile povyroste, bude s pistolu, kterou muz nosi stale pri sobe, kdyz je mimo dum, seznamen, aby vedel a poznal, kdy je nebezpecna a kdy je naopak zajistena. Zakazane ovoce z ni nebude, lakalo by ho pak ji potaji ziskat a prozkoumat, takto k ni bude mit pristup vzdy pod dohledem taty, ktery mu ji ukaze, kdyz bude chtit. Myslim, ze je potreba, aby ses s ni seznamila, neb prave tim, ze se ji bojis, pro tebe mozna styka vetsi nebezpeci… nikdy nevis, muze prijit okamzik, kdy bys ji musela vzit do ruky a co pak?
No jeste to zvazim ale nijak me to nelaka zkouset. Rikal ze na strelnici chodi i zensky to trochu nabouralo moji vzitou predstavu ![]()
@jaelisa píše:
No jeste to zvazim ale nijak me to nelaka zkouset. Rikal ze na strelnici chodi i zensky to trochu nabouralo moji vzitou predstavu
Nabourám Ti ji ještě víc, moje žena si nedávno taky udělala zbroják a nebyla tam samotná zena ![]()