Pistole doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21938
9.5.17 08:53

Ja se teda nechci nikoho dotknout, ale fakt si neumim predstavit, ze bych o sobe vedela, ze v afektu bych byla schopna obratit pistoli proti chlapovi nebo detem.Bala bych se sama sebe, ceho jsem schopna a asi urcite bych to nejak resila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.5.17 08:54

Ale jak jsem psala, nehody se stavaj a hnusny. ten zbrojak neni povinnej jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.5.17 08:54
@zoidberg píše:
Pistole nikomu neublíží. Ublížit může jen člověk. A pokud žiju v domácnosti s člověkem, který mi může ublížit, musím si pořídit na obranu pistoli. Prostě začarovaný kruh.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21938
9.5.17 08:55
@Bůča píše:
jo to je fakt.nez bych otevrela sejf, preslo by me to :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.5.17 08:55
@Eemii píše:
Ja se teda nechci nikoho dotknout, ale fakt si neumim predstavit, ze bych o sobe vedela, ze v afektu bych byla schopna obratit pistoli proti chlapovi nebo detem.Bala bych se sama sebe, ceho jsem schopna a asi urcite bych to nejak resila.

kazdymu muze rupnout v kuli. jsou toho plny zpravy. rup, tma a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
9.5.17 09:05

Ja nestacim zirat kolik lidi tu osobe pochybuje, ze by bylo schopny tu zbran pouzit proti sobe nebo nekomu blizkymu, byt v afektu. S takovym clovekem bych se bala zit, protoze pri sebemensi neshode, bych musela bejt napozoru jestli uz treba nesaha po nozi (coz je mnohem snazsi a rychlejsi nez bezet do trezoru, odemknout ho, vyndat a nabit zbran, za tu dobu uz bych byla z bytu pryc) :D a argument ze kazdymu muze rupnout v kouli je taky trochu mimo, kdyz rupne tak nepotrebuje pistoli, ale muze druhyho ubodat, umlatit cimkoliv co ma zrovna po ruce, jenom kdyz kouknu do detskeho pokoje vidim hned nekolik veci, ktery by se dali jako zbran pouzit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.5.17 09:09
@Kriss Tina píše:
Ja nestacim zirat kolik lidi tu osobe pochybuje, ze by bylo schopny tu zbran pouzit proti sobe nebo nekomu blizkymu, byt v afektu. S takovym clovekem bych se bala zit, protoze pri sebemensi neshode, bych musela bejt napozoru jestli uz treba nesaha po nozi (coz je mnohem snazsi a rychlejsi nez bezet do trezoru, odemknout ho, vyndat a nabit zbran, za tu dobu uz bych byla z bytu pryc) :D a argument ze kazdymu muze rupnout v kouli je taky trochu mimo, kdyz rupne tak nepotrebuje pistoli, ale muze druhyho ubodat, umlatit cimkoliv co ma zrovna po ruce, jenom kdyz kouknu do detskeho pokoje vidim hned nekolik veci, ktery by se dali jako zbran pouzit…

ale vystrelit neda tolik prace jako ubodat nebo umlatit. na to bych ja nemela silu wogo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
9.5.17 09:15
@Bůča píše:
ale vystrelit neda tolik prace jako ubodat nebo umlatit. na to bych ja nemela silu wogo :mrgreen:
Otevření trezoru, naládování zásobníku, nabití a natažení závěru… pro ženskou několik minut, kdežto majznutí pánvičkou trvá jedinou sekundu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.5.17 09:17
@zoidberg píše:
Otevření trezoru, naládování zásobníku, nabití a natažení závěru… pro ženskou několik minut, kdežto majznutí pánvičkou trvá jedinou sekundu ;)

jenze kdyz vystrelis, je to definitivni :mrgreen: nez bych ho majzla panvickou tak bych se 20× netrefila :nevim: neefektivni. byla bych vyšťavena z toho.na to se mam rada, radsi pif paf z pistolky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
9.5.17 09:23
@Bůča píše:
jenze kdyz vystrelis, je to definitivni :mrgreen: nez bych ho majzla panvickou tak bych se 20× netrefila :nevim: neefektivni. byla bych vyšťavena z toho.na to se mam rada, radsi pif paf z pistolky :pankac:

Ale z té pistole to bude vždycky bráno jako plánovaná vražda, tomu výstřelu předchází již zmiňované úkony a především zacílení a výstřel. To nikdy nebude bráno jako nehoda v afektu. A ty potencionálním vrahem nejsi, tebe šacuju tak maximálně na ránu válečkem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.5.17 09:26

@zoidberg jakto ze neee? vzdyt nabit pistolku muzu v afektu. vetsi magori to u soudu uhraly na nepricetnost :think: zvladla bych taky, vypadam nevinne. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
9.5.17 09:32

Bejt v afektu radsi sahnu po tej panvi, myslim ze nervum by ulevilo spis par dobre cilenejch ran, aspon bych si vybila vztek, kdezto kdybych jednou vystrelila tak budu mit pocit odflaknuty prace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
9.5.17 09:33
@Bůča píše:
@zoidberg jakto ze neee? vzdyt nabit pistolku muzu v afektu. vetsi magori to u soudu uhraly na nepricetnost :think: zvladla bych taky, vypadam nevinne. :andel:

Doporučuji pistoli nepořizovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
9.5.17 09:38
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi. Chtěla bych pohled z venčí.
Můj manžel nikdy netíhl ke zbraním(známe se skoro 20let). Loni na podzim dostal zážitkový dárek - střelba na střelnici více zbraněmi. V zimě si udělal zbrojní průkaz. Já mu těch několik měsíců říkala, že zbraň dle mého neznamená radost, ale utrpení. I jsem několikrát jasně řekla, že nechci mít zbraň v domě.
Minulý týden mi oznámil, že si koupil pistoli a máme ji v bytě. Přišla moje hysterie, kterou nechápal…Poté jsem se mu snažila vysvětlit, že z mého pohledu je dostupná zbran jednoduchým nástrojem ničení a vše může skončit nepředstavitelným neštěstím a přitom to nebylo nutné…Já osobně jsem labilní, náš 11tiletý syn je velmi labilní a druhý 8miletý syn neskutečně lehkovážný…
No a já teď nevím co s tím. Zbraň je u nás v bytě. Je zamčená v trezoru, kluci o ní zatím neví. Já o ní vím, ale nemám k ní přístup(a neumím jí ovládat), což je jedině dobře.
Pročetla jsem celou diskuzi a většinou řešíte zbraň jako obranu, ale já to řeším z jiného pohledu - vidím zbran doma jako jednoduchou a rychlou zkázu a neštěstí. Je totiž hrozně jednoduché obrátit zbran proti sobě(máčknout spoušť lze bez uvažování) nebo způsobit tragédii z nevědomosti a lehkovážnosti…
Manžel mé obavy nesdílí…
Co s tím? Mám akceptovat věc, o které jsem jasně říkala, že nikdy? Nebo mám rozbít manželství, které celkem funguje? Nebo mám potlačit svůj pocit, že je to špatně???
Myslíte si, že tohle je věc, která by mohla ukončit partnerství fungující 16let??

Buď rada, že nezijete v některých místech Švédská, Francie, Německa. Znásilnění holčiček, žen, ublížení na zdraví, vraždy, toe tam furt. Naposled sem četl, že ve Švédsku podrezali celou rodinu.Co potom tam kde je válka. Tady líp nebude a to musí vědět každý. Islamizace a odzbrojování Evropy, cr. Nevolte ty co sou ve vládě hlavně ANO ne. PS.Raci se s tou zbraní nauč zacházet a střílet dokud je ještě možnost ji koupit. Budeme to my nebo naše děti casem potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.5.17 09:56
@zoidberg píše:
Doporučuji pistoli nepořizovat 8)

rozkaz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek