Pistole doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22216
3.10.16 16:03

Asi myslí mozek :)

Do určití míry je to pravda, líp se vyhnout situaci v které je násilí mebo zbra jediné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
3.10.16 16:08
@KalamityJohn píše:
Asi myslí mozek :)Do určití míry je to pravda, líp se vyhnout situaci v které je násilí mebo zbra jediné řešení.

No tak snad, jelikož to bylo psané dámě, tak jsem znejistěl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.17 01:00

Oživuji diskuzi. Chtěla bych pohled z venčí.
Můj manžel nikdy netíhl ke zbraním(známe se skoro 20let). Loni na podzim dostal zážitkový dárek - střelba na střelnici více zbraněmi. V zimě si udělal zbrojní průkaz. Já mu těch několik měsíců říkala, že zbraň dle mého neznamená radost, ale utrpení. I jsem několikrát jasně řekla, že nechci mít zbraň v domě.
Minulý týden mi oznámil, že si koupil pistoli a máme ji v bytě. Přišla moje hysterie, kterou nechápal…Poté jsem se mu snažila vysvětlit, že z mého pohledu je dostupná zbran jednoduchým nástrojem ničení a vše může skončit nepředstavitelným neštěstím a přitom to nebylo nutné…Já osobně jsem labilní, náš 11tiletý syn je velmi labilní a druhý 8miletý syn neskutečně lehkovážný…
No a já teď nevím co s tím. Zbraň je u nás v bytě. Je zamčená v trezoru, kluci o ní zatím neví. Já o ní vím, ale nemám k ní přístup(a neumím jí ovládat), což je jedině dobře.
Pročetla jsem celou diskuzi a většinou řešíte zbraň jako obranu, ale já to řeším z jiného pohledu - vidím zbran doma jako jednoduchou a rychlou zkázu a neštěstí. Je totiž hrozně jednoduché obrátit zbran proti sobě(máčknout spoušť lze bez uvažování) nebo způsobit tragédii z nevědomosti a lehkovážnosti…
Manžel mé obavy nesdílí…
Co s tím? Mám akceptovat věc, o které jsem jasně říkala, že nikdy? Nebo mám rozbít manželství, které celkem funguje? Nebo mám potlačit svůj pocit, že je to špatně???
Myslíte si, že tohle je věc, která by mohla ukončit partnerství fungující 16let??

• Citovat
  • Upravit
22216
9.5.17 01:34

Jo, ona vás ta pistole sama od sebe pokouše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.17 01:43
@KalamityJohn píše:
Jo, ona vás ta pistole sama od sebe pokouše.

Nechápu. Četla jste můj příspěvek??
Já se nebojím zbraní jako takových. Bojím se sama sebe při dostupnosti zbraně, bojím se o své blízké při dostupnosti zbraně…

• Citovat
  • Upravit
6915
9.5.17 05:20
@Anonymní píše:
Nechápu. Četla jste můj příspěvek??
Já se nebojím zbraní jako takových. Bojím se sama sebe při dostupnosti zbraně, bojím se o své blízké při dostupnosti zbraně…

Máte doma nože? Nebojíš se taky, že se napíchneš na nůž? Zbraň je snad v trezoru, tak o jaké snadné dostupnosti je zde řeč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.5.17 06:06

Synům bych o zbrani neříkala a sama bych nechtěla znát kód do trezoru. Sama zbraně taky odmítám a byla bych naštvaná, že ji „musíme“ mít doma. Ale manželství bych kvůli tomu nebořila, to se mi zdá přehnané. Spíš bych se snažila manželovi vysvětlit, že se bojíš, aby se kvůli ní nestalo neštěstí. Trezor může muž nezavřít, bude se s ní „chlubit“ klukům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
9.5.17 06:18

Pokud jsi natolik labilní, že se bojíš, že zastřelíš sebe, nebo manžela, tak si sbal kufr a nech se zavřít na měsíc na uzavřené odd do Bohnic. :roll: Nevím, co řešíš. Zbraň je v zamčeném trezoru, děti o ní neví. Kdyby Ti to manžel neřekl, nevíš o tom ani Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
9.5.17 06:38
@Raspusha píše:
@jaelisa to tedy ziram kolik lidi ma doma zbran 8o. Ja jsem posera. Ja zbraně nesnáším. Nahani mi to hrůzu. Doma bych to nestrpela asi stejne tak jako hady, pavouky a podobnou havěť. Dotáhnout mi to domu manžel.. Tak rozvod je na stole.. Nikdy, nikdy!

Prej rozvod na stole.Nuz ale do kuchyně koupíš? Autem jezdíš? Všechno kolem SOU potencionální zbraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
9.5.17 06:56

To jsou zas tady nazory 8o Zakladatelku chapu, ano, je prehnane premyslet o rozvodu, prip. o sobe ci detech tvrdit, ze jsou labilni… Ale jinak bych pistoli taky doma nechtela - k cemu? Kvuli zlodejum asi tezko a tragedie se potencialne stat muze - az ji tata nekdy ukaze klukum, ty se budou chtit pochlubit… Pritel vlastn taky zbran, ale doma ji nema, to bych nedovolila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
9.5.17 07:06
@Lychee13 píše:
Pokud jsi natolik labilní, že se bojíš, že zastřelíš sebe, nebo manžela, tak si sbal kufr a nech se zavřít na měsíc na uzavřené odd do Bohnic. :roll: Nevím, co řešíš. Zbraň je v zamčeném trezoru, děti o ní neví. Kdyby Ti to manžel neřekl, nevíš o tom ani Ty.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25000
9.5.17 07:06

Prehanis to anonyme. Tak at manzel poridi novy trezor. do kteryho da jen zbraň a neřekne ti přístup, nebo at zmeni kod na starem trezoru, pokud tam nepotřebuješ mit přistup. dětem o tom taky řikat nemusite. Nože doma taky nemáte? nůžky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
9.5.17 07:08

Pokud takhle premyslis, byla by dobra psychoterapie. Manzelstvi bych nerozbijela. Mnohem vice po ruce jsou noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
9.5.17 07:38
@PetrVesely píše:
Tak už nechte @kacka52 být, je to její postoj a názor. Nám taky nikdo do toho nekecá (zatím). Dítě ať si vychovává taky podle svého.

Nám do toho kecá brusel.Do roka si tu už pušku beztak nikdo nekoupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
9.5.17 07:40
@jaelisa píše:
Mame byt 2kk.. Porad na ten suplik koukam, nemuzu si zvyknout jako by tam bylo neco ciziho.. Pry s nim chce chodit na strelnici a taky kvuli uprchlikum kdovi co bude. Ale ja se toho bojim.

Tak to je tvůj přítel flustrovanej hlupák, promin mi. že ho tak označují, ale zamysli se jestli chceš s takovým člověkem žít. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí