Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bůča píše:
Kolegyni v praci se takhle omylem zastrelil zet, kdyz slavil narozeni mimina. ozrali se a hrali si s pistoli. mamina na praskach, kamos co u toho byl je na psychiatrii. odesel na wc a kdyz se vratil, nasel ho s ustrelenou pulkou hlavy.je to cca 3 tydny.
Ať je mu Země lehká…Ja znám nějaký případy od známých, kdy mohlo dojít k tragédii. Ozralci co na sebe míří, provokují se vystřel, vystřel a nakonec jednomu kulka lízne ouško. Pak některé vidím jak tu zbraň nosí u sebe a poucujou mě. No kreténi tito lidi, co hrubě porušují bezp. opatreni, manipulaci.
@Danikoof píše:
Ať je mu Země lehká…Ja znám nějaký případy od známých, kdy mohlo dojít k tragédii. Ozralci co na sebe míří, provokují se vystřel, vystřel a nakonec jednomu kulka lízne ouško. No kreténi tito lidi, co hrubě porušují bezp. opatreni, manipulaci.
presne, on si ten kluk prej zasobnik vyndal, jenze v nabojnici nebo jak se to jmenuje mu zustaly nejaky naboje. to nezkontroloval.si nedovedu predstavit, ze porodim a druhej den mi volaji, ze se mi omylem zastrelil manzel ![]()
@Bůča píše:
Jinak ja bych se bala taky tedawoe co tu zas valite za houna? a srovnavate bouchacku s nozem a autem? nozem si nemuzete ustrelit xicht, ze? snesla bych ji taky jen v trezoru bez naboju a zasobniku. nehod bylo dost.
jsem labilni a byla bych schopna ji vzit na chlapa v afektu
Tak schody po kterých chodíme do bytovek, obchoďáků atd. mohou být taky potencionální zbraň, když z nich nějakých způsobem spadneme na šišku a už se nevzbudime. A pokud si někdo ústřelí ksicht tak dobře že jen sobě, když je dement a porušuje bez. opatreni a manipulaci. Já sem kuchař, vím jak krájet maso, zeleninu relativně rychle, bezpecne a výjimečně za čas se proriznu.No s bouchačkou vím, že se nepostrelim ani nikdo v mé přítomnosti.
@Danikoof píše:
Ať je mu Země lehká…Ja znám nějaký případy od známých, kdy mohlo dojít k tragédii. Ozralci co na sebe míří, provokují se vystřel, vystřel a nakonec jednomu kulka lízne ouško. Pak některé vidím jak tu zbraň nosí u sebe a poucujou mě. No kreténi tito lidi, co hrubě porušují bezp. opatreni, manipulaci.
Kluci si hrají na vojáky už od malička a některým to vydrží až do smrti. Většinou jim to zvedá sebevědomí, kterého moc nemají. Doufám, že všichni absolvují pořádné psychotesty, ačkoliv mám o tom pochybnosti. To by se tolik pitomců nemohlo zastřelit a nebo ublížit někomu jinému.
@Bůča píše:
presne, on si ten kluk prej zasobnik vyndal, jenze v nabojnici nebo jak se to jmenuje mu zustaly nejaky naboje. to nezkontroloval.si nedovedu predstavit, ze porodim a druhej den mi volaji, ze se mi omylem zastrelil manzel
Tak říká se za blbost se platí a v tomto případě tou nejvyšší cenou. Bohuzel.
@Kobliha51 píše:
Kluci si hrají na vojáky už od malička a některým to vydrží až do smrti. Většinou jim to zvedá sebevědomí, kterého moc nemají. Doufám, že všichni absolvují pořádné psychotesty, ačkoliv mám o tom pochybnosti. To by se tolik pitomců nemohlo zastřelit a nebo ublížit někomu jinému.
Psychotesty nejsou vyžadovány. Mám doma spoustu zbraní, ale o moji psychiku se nikdo nezajímal. Jen se zeptali na národním výboru, jestli nechodím po dědině ožralý a nestřílím toulavé kočky.
@Eemii píše:
Proc by mel byt? Neni vubec od veci, v dnesni dobe zbran vlastnit. Nevis co bude, bohuzel. Kdyby se stal pruser v podobe valky a totalniho ekonomickyho padu, coz neni nerealne, bude stasten ten, co vlastni zbran, protoze bude schopen tu rodinu ochranit..Kvuli tomu, co se deje ve svete, se ozbrojuje cim dal vic lidi. Stesti preje pripravenym, bohuzel, plati to i tady.
Pokud nedostal do vínku inteligenci, ani pistole mu nepomůže.
Někomu stačí jeho mozek, někdo si jeho nedostatek musí substituovat pistolí ![]()
@zoidberg píše:
Psychotesty nejsou vyžadovány. Mám doma spoustu zbraní, ale o moji psychiku se nikdo nezajímal. Jen se zeptali na národním výboru, jestli nechodím po dědině ožralý a nestřílím toulavé kočky.
Tak v době, kdy byly ještě Národní výbory, bylo možné všechno.
![]()
@Kobliha51 píše:
Tak v době, kdy byly ještě Národní výbory, bylo možné všechno.![]()
![]()
Obnovili mi zbroják minulý měsíc
Psychotesty zatím netřeba, fakt.
@TSHB2 píše:
Pokud nedostal do vínku inteligenci, ani pistole mu nepomůže.Někomu stačí jeho mozek, někdo si jeho nedostatek musí substituovat pistolí
Tak toe jasny, že proti 3 sfetovanym islamistům co mají zlé úmysly nepůjdeš sám, ale zdrhnes.
Jak to tu čtu, každopádně o zbraních se dá polemizovat dokola a dokola. Názor je bud zbraň nebo žádnou. Každopádně zbraň si pořídí ten kdo ji chce. A dneska bohužel ji pořídí i ti co s ní chtějí páchat zlo. A nějaké nařízení EU to si klidně strčí za klobouk.
@zoidberg Taky přemýšlím jestli si neudělám zbroják. ![]()
@zoidberg píše:
Obnovili mi zbroják minulý měsícPsychotesty zatím netřeba, fakt.
metu pro zbrojaaaaaak
kdeze se to vyrizujeee?
budu strilet toulavy kocky
neeee srandaaa ![]()
@Bůča píše:žádná kočka není toulavá, jen se ode mě trochu zaběhla
metu pro zbrojaaaaaak![]()
![]()
kdeze se to vyrizujeee?
budu strilet toulavy kocky
neeee srandaaa
@TSHB2 píše:
Pokud nedostal do vínku inteligenci, ani pistole mu nepomůže.Někomu stačí jeho mozek, někdo si jeho nedostatek musí substituovat pistolí
Nevim, podle ceho ovsem soudis, ze zakladatelky chlap tu inteligenci nema. Mozna ho ale dobre znas, co ja vim.