Pistole doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22192
10.5.17 14:39

@jaelisa :mrgreen: :mrgreen:

Naše děti se učili střílet od deseti let a tak nemám obavy že budou blbnout, dvě z nich jsou už stejně dospělé.

Zbraně jsem měl tak různě v šatně ale před pár lety jsem konečně koupil velkej trezor a všechno je to pod zámkem krom jednoho revolveru který bydlí pod mým polštářem.

Ale my žijeme na venkově a občas se musím jít podívat proč je u slepic takovej kravál - někdy jim do kurníku nakukuje mýval nebo se podhrabává liška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
10.5.17 15:16
@Gnaar píše:
To je blbost:

&58 odst. 2:

Držené zbraně kategorie A, B nebo C uschované, uložené nebo uskladněné (dále jen „přechovávané zbraně“) v počtu do 10 kusů nebo střelivo v počtu do 10 000 nábojů se zabezpečují uložením do uzamykatelné ocelové schránky nebo uzamykatelné ocelové skříně nebo zvláštního uzamčeného zařízení, pokud tato schránka, skříň nebo toto zařízení splňují technické požadavky stanovené prováděcím právním předpisem. Ustanovení tohoto odstavce se nevztahuje na přechovávané zbraně kategorie B nebo C v počtu do 2 kusů nebo střelivo v počtu do 500 nábojů, které je však držitel těchto zbraní a střeliva povinen vhodně zabezpečit proti zneužití, ztrátě a odcizení.

Tak to se při dělání zbrojáku učí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
10.5.17 15:27
@Eemii píše:
Nevim, podle ceho ovsem soudis, ze zakladatelky chlap tu inteligenci nema. Mozna ho ale dobre znas, co ja vim.

Nikoho neznám, ale z toho, co tu bylo napsáno je to patrné víc než dost. Inteligentní lidé zbraně nepotřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22192
10.5.17 15:28
@TSHB2 píše:
Nikoho neznám, ale z toho, co tu bylo napsáno je to patrné víc než dost. Inteligentní lidé zbraně nepotřebují.

Vyhráváš cenu za zatím nejpitomější komentář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
10.5.17 16:07
@KalamityJohn píše:
Vyhráváš cenu za zatím nejpitomější komentář.

Cenu od člověka, kterej spí s revolverem pod polštářem? Co to je za cenu? Doufám, že ne ten tvůj revolver :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
10.5.17 16:16
@emo.law píše:
Tak to se při dělání zbrojáku učí něco jiného.

A co, přesně Tě tam teda učili? Do 2 ks zbraní není žádné speciální zabezpečení ve smyslu certifikovaný trezor atp. potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22192
10.5.17 16:18
@TSHB2 píše:
Cenu od člověka, kterej spí s revolverem pod polštářem? Co to je za cenu? Doufám, že ne ten tvůj revolver :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

V žádném případě, ty jsi na zbraně moc inteligentni, pusinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
10.5.17 16:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
10.5.17 17:06
@TSHB2 píše:

Jo takhle.Dik za info, jsem rada, ze ted vim, ze v pripade nouze, mi na sebeobranu staci inteligence :pankac: :pankac:.To je mazec, to neni mozny tohle ty jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22192
10.5.17 17:18
@Eemii píše:
Jo takhle.Dik za info, jsem rada, ze ted vim, ze v pripade nouze, mi na sebeobranu staci inteligence :pankac: :pankac:.To je mazec, to neni mozny tohle ty jo :mrgreen:

Živě si to představuju: Mně nemůžeš znásilnit, já jsem inteligentní :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
10.5.17 19:56
@KalamityJohn píše:
Ty pruzine je to jedno jestli je stlacena nebo uvolnena, pokud je to v elasticke deformaci.

To sem taky nevěděl. Vsecky mám naládovany do půlky. Teď je dobiju na max.Prej…dobrá rada nad zlato :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
10.5.17 19:59
@KalamityJohn píše:
Ruger.357 Magnum mám zabezpečenej pod polštářem :mrgreen:

Já ležím přímo na nabité bouchačce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
10.5.17 20:04
@Eemii píše:
Jo takhle.Dik za info, jsem rada, ze ted vim, ze v pripade nouze, mi na sebeobranu staci inteligence :pankac: :pankac:.To je mazec, to neni mozny tohle ty jo :mrgreen:

Když budeš předvídat hodně možností každou chvilku, nejspíš tě dlouho nedostanou bez bouchačky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22192
10.5.17 20:04
@Danikoof píše:
Já ležím přímo na nabité bouchačce :mrgreen:

Vyhráls :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
10.5.17 20:06
@KalamityJohn píše:
Vyhráls :)

Pytel kupuju tento měsíc. Chce to něco dělat zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí