Pistole doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26055
26.9.16 10:59
@PetrVesely píše:
To že může mít na zbraň a její vlastnictví někdo jiný názor nepopírám a taky jsem @kacka52 hájil, ale to co jsi napsala ty, je nesmysl, který uráží všechny slušné majitele zbraní a to je už něco naprosto jiného. :?

Vubec ne, taky mame zbrane, jenom s nima nepobihame venku, strilime na strelnici a většinu mame do historickych ukazek. A v okmaziku kdy vezmu ja zbran do ruky, nesu odpovednost za to, ze se muze neco stat, tak to mam a nepohnu s tim, proste to nejde, kazdy clovek to ma nastavene jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
26.9.16 11:00
@kacka52 píše:
@PetrVesely Jo, já mu radši koupim kočár a panenku, aby třeba jednou uměl pečovat o dítě. Pistole patří do ruky dospělým, ne dětem.

No tak určitě, ale kolem 14 roku bych to už nedoporučoval. Nebude sice ještě dospělý, ale vzpomeňme jaké trable měl s tímto přístupem i takový velikán jako byl Jára Cimrman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
26.9.16 11:02
@kacka52 píše:
@zuzouš Myslíš si, že všichni u sebe nosí zbraně. Nejsme v Americe, aby to tu vypadalo jako na divokém západě. Neznám nikoho, kdo u sebe nosí denně zbraň. Kromě známých policistů. Takže když se něco bude dít, zbraň na obranu bude mít málokdo. Když se bavíme o náhodné střelbě na ulici, proti zloději doma ji použít lze.

Mám pocit, že by jsi se asi dost divila, jaká je realita kolem Tebe, když jdes po ulici. Ale pravdu máš v jednou, s takovýmto přístupem mají pak zbraň v ruce většinou jen ti zločinci. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
26.9.16 11:03
@Duckula píše:
Vubec ne, taky mame zbrane, jenom s nima nepobihame venku, strilime na strelnici a většinu mame do historickych ukazek. A v okmaziku kdy vezmu ja zbran do ruky, nesu odpovednost za to, ze se muze neco stat, tak to mam a nepohnu s tim, proste to nejde, kazdy clovek to ma nastavene jinak.

Tak proč považujes za nějaké násilníky lidi, co zbraň nosí? Jen proto že ty ji nenosíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.9.16 11:04

@PetrVesely Tak Járu Cimrmana nemám mezi oblíbenými, takže ho znám jen zběžně. Ale jasně, že kluk ve 14 už na panenky nebude (asi). A rád si zastřílí s tátou ze vzduchovky. Já to zkusila jednou a stačilo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.9.16 11:09

@PetrVesely U nás ten vztah ke zbraním asi není takový, jako třeba právě v usa. Tam je naopak divný ten, kdo pistoli nemá. Taky tam zbrojní lobby tvrdě potlačuje snahy o nějaké omezení držení zbraní. Je fakt, že jsem se nikoho asi neptala, jestli pistoli nosí. Třeba bych se divila, pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cg
6
26.9.16 11:12

Ono zakladem skryteho noseni je prave to, ze to neni na prvni pohled videt. Opravdu by se asi hodne lidi divilo, kolik lidi ma u sebe denne zbran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
26.9.16 11:18

@kacka52 :mrgreen: tak zrovna manzel je z tech, co ji nosi i na detske hriste, muzes si poklepat na celo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
26.9.16 11:19
@kacka52 píše:
@zuzouš Myslíš si, že všichni u sebe nosí zbraně. Nejsme v Americe, aby to tu vypadalo jako na divokém západě. Neznám nikoho, kdo u sebe nosí denně zbraň. Kromě známých policistů. Takže když se něco bude dít, zbraň na obranu bude mít málokdo. Když se bavíme o náhodné střelbě na ulici, proti zloději doma ji použít lze.

Opravdu znám, kdo nosí u sebe neustále zbraň a neni jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
26.9.16 11:23
@PetrVesely píše:
Tak proč považujes za nějaké násilníky lidi, co zbraň nosí? Jen proto že ty ji nenosíš?

Nikde sem nenasala, že jsou násilníci, ae pokud prostě nosím zbraň, musím počítat s tím, že se může stát :nevim: stejně tak jako jezdím v autě, může se stát, že si namelu. A když někdo nosí zbraň veřejně, všude a pořád, pak je rozhodně větší pravděpodobnost, že ji použije, než ten, kdo ji nosí na střelnici, a pokud je někdo rozhodnutý že ji použije, pak je rozhodnutý i ublížit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
26.9.16 11:28
@Duckula píše:
Nikde sem nenasala, že jsou násilníci, ae pokud prostě nosím zbraň, musím počítat s tím, že se může stát :nevim: stejně tak jako jezdím v autě, může se stát, že si namelu. A když někdo nosí zbraň veřejně, všude a pořád, pak je rozhodně větší pravděpodobnost, že ji použije, než ten, kdo ji nosí na střelnici, a pokud je někdo rozhodnutý že ji použije, pak je rozhodnutý i ublížit :nevim:

No tak samozrejme, ze ten, kdo ma zbran doma, asi bude spatne technicky zvladat strileni venku, mozna telepaticky :roll: Ale snad stoji za to dodat, ze drtiva vetsina tech, co nosi zbran vsude s sebou a tedy i venku, jsou rozhodnuti v pripade nutnosti ublizit V RAMCI OBRANY a ne ze zacnou diky erupcim na Slunci strilet, jak magori do davu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
26.9.16 11:39

@zuzouš hele, většina asi kuli obraně, o některých si valné mínění nedělám, pokud je někdo schopen střílet kdekoli a myslí siže to má ošéfované :think: (žel znám i také) a jak píšeš, pokud někdo je připraven se zbraní bránit, pak je připraven zbraní ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
26.9.16 11:44
@Duckula píše:
Nikde sem nenasala, že jsou násilníci, ae pokud prostě nosím zbraň, musím počítat s tím, že se může stát :nevim: stejně tak jako jezdím v autě, může se stát, že si namelu. A když někdo nosí zbraň veřejně, všude a pořád, pak je rozhodně větší pravděpodobnost, že ji použije, než ten, kdo ji nosí na střelnici, a pokud je někdo rozhodnutý že ji použije, pak je rozhodnutý i ublížit :nevim:

On je rozhodnutý odvrátit zbraní útok, né primárně někomu ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
26.9.16 11:52

Legálně držená zbraň a pán má zbrojní průkaz. Nevidím problém i když nemají zatím děti a má ji zamčenou v šuplíku. Neřeknu kdyby jí měl pod polštářem :nevim:.
Jo kdyby to byl třeba samopal, tak bych se cukala. A dost lidí nosí zbraň u sebe a ani to není vidět. Pokud nemá důvod ji použít, jinak není snad každý magor aby hned okolo sebe pálil. A v dnešní době není na škodu být legálně ozbrojen.
Jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.9.16 12:10

@zuzouš Proč bych si klepala na čelo? Mně je celkem jedno kolik lidí u sebe nosí zbraň. Já třeba nikoho neznám a divně si nepřipadám. Pokud se tím někdo nechlubí, tak to těžko zjistím. V našem malém městě, kde se vražda stala naposledy před cca 15 lety, se cítím v pohodě a nemám potřebu nosit zbraň u sebe. Třeba na to doplatím, třeba ne, kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí