Pistole doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4315
26.9.16 07:48

@PetrVesely Nám se to jako nerozumnost nezdá, to možná jen tobě. Bez zbraně přežily naše babičky, rodiče a určitě to zvládneme i my. Proč se přemáhat a mít doma něco, co se mi hnusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
26.9.16 08:03
@kacka52 píše:
@PetrVesely Nám se to jako nerozumnost nezdá, to možná jen tobě. Bez zbraně přežily naše babičky, rodiče a určitě to zvládneme i my. Proč se přemáhat a mít doma něco, co se mi hnusí.

Až se vám bude někdo v noci štrachat v bytě, nebo až tě na opuštěném místě obstoupí parta tmavých, tak si na své hloupé řeči vzpomeň..kdyby měl na obědě v restauraci Družba v Uherském Brodě někdo pistoli, tak většina mrtvých si teď mohla užívat babí léto naživo a né jenom z urny..zbraň = jistota, že nebudu nikdy ovce před řezníkem..

• Citovat
  • Upravit
3473
26.9.16 08:24
@kacka52 píše:
@PetrVesely Nám se to jako nerozumnost nezdá, to možná jen tobě. Bez zbraně přežily naše babičky, rodiče a určitě to zvládneme i my. Proč se přemáhat a mít doma něco, co se mi hnusí.

Z upřímného srdce Vám přeji, aby jste si nikdy na tu poslední větu neprožila odpověď…
Mohu se zeptat, slovo hnusí je dost silné, proč se Vám zbraň hnusí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.9.16 08:36

@ontar Nechodím nikde v noci, aby mě někdo někde ohrožoval. Já nechápu, že má potřebu někdo pořád druhým morálně kázat. Nemáme k tomu doma žádný vztah, tak to mít prostě doma nebudeme. Nám to vyhovuje, komu ne, ať si má doma celý arzenál.
@PetrVesely Nevím proč, nikdy se mi nelíbily. Nemám dostatečné množství testosteronu, abych z nich byla nějak unešená. Doma bych zbraň mít nechtěla, to je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
26.9.16 08:40
@kacka52 píše:
@ontar Nechodím nikde v noci, aby mě někdo někde ohrožoval. Já nechápu, že má potřebu někdo pořád druhým morálně kázat. Nemáme k tomu doma žádný vztah, tak to mít prostě doma nebudeme. Nám to vyhovuje, komu ne, ať si má doma celý arzenál.
@PetrVesely Nevím proč, nikdy se mi nelíbily. Nemám dostatečné množství testosteronu, abych z nich byla nějak unešená. Doma bych zbraň mít nechtěla, to je vše.

Asi jsme se nepochopili, já vás k ničemu nenutím, jen mně zajímalo proč se vám zbraň hnusí. Nevíte, to mi stačí. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
26.9.16 08:52

@kacka52 kdybys pouze nemela ke zbranim vztah, tak je ti to vicemene sumak. Ty ale prohlasujes, jak ani diteti, ani klukovi nepovolis hracku pistoli, to ani nahodou neodpovida pojmu Nemam vztah, to je spis Mam ze zbrani hruzu. Extrem neni dobry ani na jedny strane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.9.16 08:55

@zuzouš Tak snad se mi může nelíbit, když si malé děti hrají s pistolemi? :mrgreen: Proto bych ji svým dětem nepořídila. Na tom není nic složitého ani snad těžkého k nepochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
26.9.16 08:55
@zuzouš píše:
@kacka52 kdybys pouze nemela ke zbranim vztah, tak je ti to vicemene sumak. Ty ale prohlasujes, jak ani diteti, ani klukovi nepovolis hracku pistoli, to ani nahodou neodpovida pojmu Nemam vztah, to je spis Mam ze zbrani hruzu. Extrem neni dobry ani na jedny strane.

No pokud dítěti ani špuntovku tak v tom bude ještě něco hlubšího, hračka není zbran, když bude zakazovat i to, pak půjde o náboženství nebo o nějakou zelenou politiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.9.16 08:57

@PetrVesely To nebylo myšleno směrem k vám. Já bych to přirovnala asi ke snědení ústřice. Už jen ten pocit srkání mi nahání husí kůži. Ale věřím, že to může být delikatesa, jen není určená pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
26.9.16 08:59
@kacka52 píše:
@zuzouš Tak snad se mi může nelíbit, když si malé děti hrají s pistolemi? :mrgreen: Proto bych ji svým dětem nepořídila. Na tom není nic složitého ani snad těžkého k nepochopení.

Prestan to zlehcovat, vtipny to neni. Protoze pokud nekdo prohlasi, ze se mu zbran hnusi, ze bude klukovi vylozene zakazovat jakekoli hracky typu zbrane, pak to ma co docineni s psychologem. Kdyby sis to aspon dokazala pripustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.9.16 09:01

@PetrVesely Já jsem ateista, u mě náboženství nehledejte :mrgreen: Zelené také nevolím, mezi politickými stranami nemám žádné favority. Mně se jen nelíbí ty hry se zbraněmi, když na sebe děti míří a „jako“ se střílejí. Pro mě to není nějaká smysluplná zábava. Asi to bude tím, že jsem holka a takhle by mě nikdy nenapadlo si hrát. Proto mi zbraně obecně nic neříkají a nepovažuji je za nutnou součást života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
26.9.16 09:02

@zuzouš Já myslím, že si ještě můžu dělat co chci a zlehčovat co chci. K psychologovi se nechystám, pouze své děti nebudu podporovat v násilí a střílení na sebe navzájem. Zbraň není hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
26.9.16 09:18
@kacka52 píše:
@zuzouš Já myslím, že si ještě můžu dělat co chci a zlehčovat co chci. K psychologovi se nechystám, pouze své děti nebudu podporovat v násilí a střílení na sebe navzájem. Zbraň není hračka.

A když se bude na dětském dnu soutěžit, tak dítěti zakážeš i střílet ze vzduchovky? Nebo ho nebudeš pouštět na tábory a školy v přírodě, protože tam se to běžně děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
26.9.16 09:22
@kacka52 píše:

Tak tady máš pravdu, muj syn 3,5 má hraček „zbraní“ několik, ale i tak už mu říkám, že NIKDY se na člověka nemíří, a pokud si s ní hraje ucím ho už bezpečnou manipulaci.
Ono jde o to, neudělat ze zbraně tabu ale uplně normální věc, jako klacek, nůž na chleba, lzici na boty a pak to přestane zbytečně lákat a až povyrostou tak na střelnici a vyblbnout dosytosti. Pak se nestane nic ani kdyz najdou na zemi nabitou zbran, budou vědět, jak se chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cg
6
26.9.16 09:28

Zbran doma zatim nemam, i kdyz zbrojak mam hotovy a mam doma naboje (jezdim na strelnici, pujcuji si zbran a naboje se nedaji na miste koupit). Manzelka ke zbranim vztah nema, ale nema problem s tim, ze si zbran koupim, pokud si ji zabezpecim (tj. asi trezor). Zatim nemam v planu chodit se zbrani na nakup nebo v noci z kina, a doma predpokladam, ze nez by se nekdo probouchal pres bezpecnostni dvere, tak ji z trezoru dokazu vytahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí