Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tamata mě zas uklidňuje, že lidé se spoustou silných řečí se většinou při reálném nebezpečí pose*ou jako první
jako ne že bych tu chtěla vítat uprchlíky a na hranice s dekama fakt nejezdim, ale ta lidová bojovnost, důvěřování hoaxům a podobně mi leze na nervy. No ale to jsem OT, pardon ![]()
@Lily Evans píše:
@tamata mě zas uklidňuje, že lidé se spoustou silných řečí se většinou při reálném nebezpečí pose*ou jako prvníjako ne že bych tu chtěla vítat uprchlíky a na hranice s dekama fakt nejezdim, ale ta lidová bojovnost, důvěřování hoaxům a podobně mi leze na nervy. No ale to jsem OT, pardon
rozumím a souhlasím ![]()
Doma musi byt vzdy v trezoru. Na to je snad i predpis. Jinak k cemu je zbran ve sklepe teda fakt netusim. Nam slouzi pro osobni ochranu.
@tamata píše:a až tu budou, tak je postřílí? Uklidňuje mě, že takový člověk ještě nemá děti a snad ani mít nebude
Ale prosim te.Proc by nemel mit deti?.Neslovíčkař..Myslim, ze zakladatelka myslela situlaci, ktera vladne Evrope. A kdo vi, co se bude za několik let dit..V Nemecku si mají lidi delat zasoby, aby prezili pripadnou valku.Neni to tak dlouho co Zeman vyzval lidi, aby se ozbrojovali.Je to jedna z mala věci(mozna jedina),se kterou s nim souhlasim.
To, ze ma zbran zamcenou v supliku, tak, jako většina lidi, z nej dela nebezpečného člověka, ktery nemá mit deti? Aha..
@Eemii tak pokud to opravdu řekl Zeman, tak to samozřejmě měním názor a jdu shánět zbraň ![]()
Příspěvek upraven 24.09.16 v 19:20
@zoidberg píše:
Mám spoustu zbraní různě rozmístěných po domě. Kdyby potřeboval pistoli použít, tak mu v zamcenem šuplíku bude k ničemu. Je to nezodpovědné.
A jak mas ty zbrane zabezpeceny? Co deti? Nerypu, jen se ptam.
@tamata píše:
@Eemii tak pokud to opravdu řekl Zeman, tak to samozřejmě měním názor a jdu shánět zbraňPříspěvek upraven 24.09.16 v 19:20
@Šarlota4 píše:
Doma musi byt vzdy v trezoru. Na to je snad i predpis. Jinak k cemu je zbran ve sklepe teda fakt netusim. Nam slouzi pro osobni ochranu.
nemusí jen pokud máš více než dvě a nebo více jak 10 000 nábojů
@Šarlota4 píše:
Tak znova, zbraně v počtu do 2 ks trezor nevyžadují, jak už zde bylo řečeno. Do 10 ks postačí uzamykatelná ocelová skříň, ale ani ta nemusí splňovat parametry trezoru. Viz &58 odst. 2.
Příspěvek upraven 24.09.16 v 19:34
Prosim vas, pro nechapave nebo (spis) zamerne rypajici - zminka o uprchlicich slouzila jako priklad o pravdepodobne v budoucnu zhorsujici se bezpecnostni situaci. Takze zadne hony na uprchliky ani nikoho jineho se od nasi rodiny konat nebudou, doufam ze jsme se vyjadrila dostatecne jasne. Diskuzi jsem zalozila proto ze mam ze zbrani strach a nejsem na ne zvykla, tak me zajima jak to maji jinde. ![]()
@Lily Evans a vy jste z toho prispevku vazne pochopily,„ze když to řekl Zeman“,tak se to tak ma udelat, protoze je to spravne? Nebo se ty vety jen tak hloupe chytate, protoze se to nabízí jako idelani rypnuti? ![]()
Pokud to ma na strelnici, pro zmirneni tve nervozity by mu mohl poslouzit trezor. Dobra vec i az prijdou deti. Pokud to bude mit na obranu, nejspis ji bude chtit nosit a to teda asi budes o dost nervoznejsi nez kdyz to ma v zamcenym supliku
Jinak jste-li doma sami dva a ty se tomu supliku vyhybas obloukem, netusim, jak by ti mohla ublizit. Strach neni na miste, respekt ano.
@jaelisa píše:
Prosim vas, pro nechapave nebo (spis) zamerne rypajici - zminka o uprchlicich slouzila jako priklad o pravdepodobne v budoucnu zhorsujici se bezpecnostni situaci. Takze zadne hony na uprchliky ani nikoho jineho se od nasi rodiny konat nebudou, doufam ze jsme se vyjadrila dostatecne jasne. Diskuzi jsem zalozila proto ze mam ze zbrani strach a nejsem na ne zvykla, tak me zajima jak to maji jinde.
Ja myslim, ze je to vsem jasne, jak je to mysleno. Nekdo si nenecha ujit sanci rypnout si, jeste tak nizce. ![]()
@jaelisa píše:
Prosim vas, pro nechapave nebo (spis) zamerne rypajici - zminka o uprchlicich slouzila jako priklad o pravdepodobne v budoucnu zhorsujici se bezpecnostni situaci. Takze zadne hony na uprchliky ani nikoho jineho se od nasi rodiny konat nebudou, doufam ze jsme se vyjadrila dostatecne jasne. Diskuzi jsem zalozila proto ze mam ze zbrani strach a nejsem na ne zvykla, tak me zajima jak to maji jinde.
Já myslím, že ti inteligentní to pochopili. On je pacifismus sice hezký, ale upřímně, kdyby se něco stalo (a před Hitlerem si asi taky lidi nemysleli, že se něco může tak rychle stát), tak každá ženská (i s dětmi) bude ráda, když vedle sebe bude mít někoho, kdo se bude umět bránit. Já mám ze zbraní taky strach, ale jsem ráda, že manžel střílet umí. A hlavně, když má někdo svou zbraň, tak se především při získání zbrojního průkazu naučil právě ta pravidla bezpečnosti, zachovat klidnou hlavu apod., takže je mnohem menší pravděpodobnost, že by při nějakém ohrožení zazmatkovat nebo riskoval. Jdi s ním párkrát na střelnici a zkus si to, část toho strachu půjde stranou.