Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jen abys potom nebrečela, když to nezvládneš.
Teď je to možná sranda, ale taky se dost rychle může zvrtnout.
Že máš houby starosti a energii bych věnovala místo vymýšlení podobných pitomin manželovi. ![]()
Co ti na to říct - ptákovina. Jestli si chceš hrát a najít si milence, tak prosím, ale testování vlastní neprůstřelnosti, no nevím… ![]()
Tvoje sebevědomí bych chtěla mít, tady se asi hodně rozdávalo
![]()
@WERISKA píše:
chceš být nevěrná a jen to tak pro sebe " zaobaluješ"
Taky mi to tak přijde. ![]()
Nevim co beres, ale je toho malo nebo moc!
![]()
Tohle je typicka trolli diskuse, popr priprava na okurkovou sezonu, aby bylo o cem v OnaDnes v lete psat…
Pokud je to je real, tak zakladatelko jsi bud mlada nebo blba a navic chodis po velmi tenkem lede…
![]()
Když si to chceš rozdat jinde tak to udělej a přestaň to schovávat za nějakou vlastní zkoušku.
Muj nazor je,ze se v zivote nudis. Najdi si radeji nejaky aktivni konicek,ktery zamestna tvou hlavu a nebudes premyslet o takovych blbostech. Pokud jsi spokojena,neriskuj…muze se stat vec,kterou uz zpet nevratis a to ani sve stesti…
Sama píšeš…Ale když jsem bývala mladší, nebyla jsem taková.
Ale…chtěla bych se vyzkoušet… V překladu chceš ho a hodně. Sama zvaž, máš doma vše v pohodě, jak píšeš, tak bys nad tím neměla ani přemýšlet. Pokud ale nemáš, jdi do toho a sama na vlastní kůži pocítíš co ti to přinese a hlavně vezme.
Ahoj holky!
?
Z pochopitelných důvodů anonym
Jsem vdaná, máme pubescent dítě, manželství pohoda.
Nedávno jsem začala přemýšlet o sobě. Manželovi jsem věrná po celou dobu, jak vztahu, tak poté manželství. Ale když jsem bývala mladší, nebyla jsem taková.
Jsem na sebe hrdá, že ač jsem muži obletována, v práci, když si jdeme s děvčaty někam sednout, slušně vše odmítnu.
Ale… chtěla bych se vyzkoušet a to tak, že o mě usiluje expřítel, který mě teda vždy výslovně přitahoval.
Chci vědět, zda bych odolala jeho krásným očím a odmítla jako roky předtím a neustále všechny muže.
Ta myšlenka se mě drží už hodně dlouho, rozhodně být nevěrná nechci, jen se vyzkoušet, jak bych reagovala.
Jaký na to máte názor
Vlastně takový experiment se sebou