Podělal jsem to,co teď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.6.18 09:14

Podělal jsem to,co teď...

Ahoj, potřeboval bych ženský náhled na vzniklou, trapnou situaci.
K nám do práce přišla holčina ( 20)
Mě je o dvacet více..
Momentálně jsem single už delší dobu po rozchodu ( pro případné rytky, ne nejsem ženatý, ani ve vztahu :-D )
S onou dívkou jsme si hned padli do oka ve smyslu stejného humoru, svačili spolu, smáli se, nikdy jsme spolu neflirtovali a já jsem úspěšně zvládal zakrýt i to, že jsem zakoukaný, úplně zamilovaný by bylo silné slovo.
Mám ji velmi rád, nejen proto, že je velmi krásná, ale milá, hodná, slušná, vtipná.
Takto to bylo asi rok, ale poté si našla lepší pracovní místo a odešla a já jí to i přál. Tam, kde je nyní má lepší prac. pozici, lepší příjem, atd.
Jenže ouha, po několika měsících mi bylo smutno, protože jsem ji dlouho neviděl. Psali a píšeme si stále - o práci, jak se kdo má a podobně.
Nikdy jsme se nescházeli, potkávali jsme se jen v práci.
A tak jsem ji pozval na večeři, oběd, podle jejího času. Napsala klidně.
Pak jsem se nechal asi unést či co, a napsal jsem jí, že bych jí rád pohladil po vlasech, rád se jí dotkl.
A spustila na mě takovou vyřídilku, až jsem se zastyděl, protože vážně nejsem úchyl, kterej by někoho ojel. Napsala- Já beru vše, ale tohle néééé.
Není nijak zkušená, měla jen jednoho chlapce, který ji ublížil, střídal holky - to mi říkala v práci. Jinak je hodně uzavřená a o sobě nepovídá.
Po tomto značně ochladl ten přátelský vztah a už si ani tolik nepíšeme, odepisuje jen jedním slovem.
Ještě podotýkám, že mi celou dobu vykala jak osobně, tak písemně. Když jsem ji žádal, at mi tyká, tak se smála, že jí to nejde. Občas teda tykla, ale víceméně vyká.
Co mám teď dělat?
Je to od té doby opravdu jiné. Měl bych se omluvit? I když nevím za co, nic vulgárního jsem nenapsal.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
25.6.18 09:18

ježiš nechce tě, co na tom nechápeš? třeba se jí s tebou dobře povídalo, toť vše

• Citovat
  • Upravit
25.6.18 09:21

Tak to promiň, ale asi ji prostě připadáš starý. Pro mě osobně je takový věkový rozdíl v pohodě… Asi tě brala jen jako fajn kolegu, a ani ve snu by jí nenapadlo že bys to mohl brát i jinak. Klidně bys mohl být její otec a pro někoho je to prostě extrém, nedivím se. Kašli na to a najdi si někoho blíž tvému věku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.6.18 09:22

vyprdni se na to, ses pro ni starej paprda 8o , dobrej akorát na vypovidani. Ty hledej nekoho vekove k sobe, ale pocitej, ze uz bude prebrano aneb pro ctyricatnika, který není ve vate jsou k mani seconhandove holky s exama nebo detma… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.18 09:22

jde mi spíše o to, aby se vrátilo to přátelství, ale to už asi nehrozí …

• Citovat
  • Upravit
19388
25.6.18 09:26

Jaké přátelství? Z tvé strany to není přátelství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
25.6.18 09:29
@Anonymní píše:
Ahoj, potřeboval bych ženský náhled na vzniklou, trapnou situaci.
K nám do práce přišla holčina ( 20)
Mě je o dvacet více..
Momentálně jsem single už delší dobu po rozchodu ( pro případné rytky, ne nejsem ženatý, ani ve vztahu :-D )
S onou dívkou jsme si hned padli do oka ve smyslu stejného humoru, svačili spolu, smáli se, nikdy jsme spolu neflirtovali a já jsem úspěšně zvládal zakrýt i to, že jsem zakoukaný, úplně zamilovaný by bylo silné slovo.
Mám ji velmi rád, nejen proto, že je velmi krásná, ale milá, hodná, slušná, vtipná.
Takto to bylo asi rok, ale poté si našla lepší pracovní místo a odešla a já jí to i přál. Tam, kde je nyní má lepší prac. pozici, lepší příjem, atd.
Jenže ouha, po několika měsících mi bylo smutno, protože jsem ji dlouho neviděl. Psali a píšeme si stále - o práci, jak se kdo má a podobně.
Nikdy jsme se nescházeli, potkávali jsme se jen v práci.
A tak jsem ji pozval na večeři, oběd, podle jejího času. Napsala klidně.
Pak jsem se nechal asi unést či co, a napsal jsem jí, že bych jí rád pohladil po vlasech, rád se jí dotkl.
A spustila na mě takovou vyřídilku, až jsem se zastyděl, protože vážně nejsem úchyl, kterej by někoho ojel. Napsala- Já beru vše, ale tohle néééé.
Není nijak zkušená, měla jen jednoho chlapce, který ji ublížil, střídal holky - to mi říkala v práci. Jinak je hodně uzavřená a o sobě nepovídá.
Po tomto značně ochladl ten přátelský vztah a už si ani tolik nepíšeme, odepisuje jen jedním slovem.
Ještě podotýkám, že mi celou dobu vykala jak osobně, tak písemně. Když jsem ji žádal, at mi tyká, tak se smála, že jí to nejde. Občas teda tykla, ale víceméně vyká.
Co mám teď dělat?
Je to od té doby opravdu jiné. Měl bych se omluvit? I když nevím za co, nic vulgárního jsem nenapsal.

Asi ji pripadas starej a nelibis se jí. Normálně bych si to úplně na rovinu vyrikala. Já jsem se kdysi svýho partnera na ferovku zeptala, zda chce být kamarád nebo něco víc a řekla jsem mu, že já bych brala vztah, ale pokud chce zůstat kamarádem, tak a ním budu ráda kamarádit, protože i to přátelství je moc fajn. Podle mě je nejlepší si vše vyříkat na rovinu bez nějakých náznaku, včetně toho, co pro toho člověka bude znamenat, pokud to ten druhý neuvidí stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 09:31

Byl jsem v pohodě, nijak mě to nesužovalo, je mi jasné, že dvacetiletá holka má jiné priority, ale to přátelství bylo fajn.Byla to jen chvilková věc, nikdy nic podobného jsem jí neřekl, ani nenapsal, ani si neřezal žíly :-D
Klidně bych se kamarádil dál, ovšem po této situaci, nevím, zda mám třeba občas i napsat nebo na to kašlat, když teda se tak osopila.

• Citovat
  • Upravit
elibro
25.6.18 09:31

Normálně se jí omluv. Nebyl jsi vulgární, ale lajnu si překročil od přátelství k flirtu. Otázka je, zda omluvu vezme - aspoň poznáš, za kolik to kamarádství stojí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.18 09:33
@elibro píše:
Normálně se jí omluv. Nebyl jsi vulgární, ale lajnu si překročil od přátelství k flirtu. Otázka je, zda omluvu vezme - aspoň poznáš, za kolik to kamarádství stojí.

Děkuju za radu.

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
25.6.18 09:33
@elibro píše:
Normálně se jí omluv. Nebyl jsi vulgární, ale lajnu si překročil od přátelství k flirtu. Otázka je, zda omluvu vezme - aspoň poznáš, za kolik to kamarádství stojí.

pokud má holka rozum tak se s ním už bavit nebude

• Citovat
  • Upravit
13955
25.6.18 09:35

Mohl by si byt jeji tata. Neblazni. I to pratelstvi je divne, kdyz ti vyka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
25.6.18 09:36
@Anonymní píše:
Byl jsem v pohodě, nijak mě to nesužovalo, je mi jasné, že dvacetiletá holka má jiné priority, ale to přátelství bylo fajn.Byla to jen chvilková věc, nikdy nic podobného jsem jí neřekl, ani nenapsal, ani si neřezal žíly :-D
Klidně bych se kamarádil dál, ovšem po této situaci, nevím, zda mám třeba občas i napsat nebo na to kašlat, když teda se tak osopila.

ona se s tebou už kamarádit nemůže. napsal jsi jí něco, po čem tě z kategorie „kamarád, se kterým se bezva povídá“ přesunula do kategorie „potenciální obšourník“. není to chyba ani jednoho z vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
25.6.18 09:37

Ježíš nech ji byt. Dvacítku ani nenapadlo, ze by po ni takovej děda vyjel, teď se te pravděpodobně boji a na zádný vyrikavani neni zvědavá. A ať uz napíšeš cokoliv, bude te mit za úchyla, co ji obtěžuje. Proste ji nech na pokoji a příště si nech na neco tak nedostupneho zajít chuť. 20lety rozdíl pouze za předpokladu, ze by ta mladší vyvinula nějakou iniciativu. Takhle rozhodne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.6.18 09:37

@elibro bylo by normální, kdyby se s ním nebavila. Není to tak, že tím dokáže, že nebyla dobrá kamarádka. Jasně dál najevo, že není pouze kamarád. To chce utnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí