Podělal jsem to,co teď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.6.18 10:00
@Doe_Jane píše:
a jak jsi na tom vzhledově? to její beru všechno ale toto fakt ne je zavádějící :mrgreen:

Jsem na tom dobře…
např. na facebooku lajkovala všechny moje fotky, vím, že je to blbost, ale i tak nemusela.
Nemůžu si stěžovat na nezájem a i sama ona to ví, protože na síti semnou ženy flirtují.
To beru vše mě také zarazilo, třeba tím myslela ten oběd, to přátelství …

• Citovat
  • Upravit
19388
25.6.18 10:02
@Doe_Jane píše:
burani fakt

To bylo první, co mě napadlo. Buransky kolektiv. Se jí nedivím, že odešla. Nedovolila bych si tem holcinam ví nás na stážích tykat. Buď nabídnuta oboustranné tykání, nebo vykam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 10:03
@Sandokanos píše:
No tim spise je to odmitnute tykani tobe jasny signal, ze nemas sanci jako partner. Leda, ze by byla submisivni a vzrusovalo ji vykat muzi. :mrgreen:
ALe zas proc to nezkusit, aspon uz nepracuje u vas, ze nemusis resit trapas v praci.

to jsem upřímně rád, že jsem se tomu vyhnul, kdyby tam pracovala dál, ani bych nic takového neřešil a jí nenapsal.
Spíš mi hodně chyběla její přítomnost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.18 10:05

Sám jsem jí říkal, že mi nenabídla tykání, že ji budu vykat.
Na to vykulila oči a řekla " ale prosím vás " … tak jsem jí tykal dál

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.18 10:06
@Annne píše:
Pre dvadsiatku si dinosaurus, stary dedko. Nie kazdeho pritahuju o generaciu starsi partneri. Dvadsiatky chodievaju so starsimi muzmi pre peniaze, alebo hladaju „otca“.

Dinosaurus :D :D V tomto případě spíš tyranosaurus :pankac:

• Citovat
  • Upravit
19388
25.6.18 10:06
@Anonymní píše:
Sám jsem jí říkal, že mi nenabídla tykání, že ji budu vykat.
Na to vykulila oči a řekla " ale prosím vás " … tak jsem jí tykal dál

Dle mého tě brala jako jednoho z mnoha. Prostě sportovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
25.6.18 10:07

Tobě je fakt 40? Ne ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.18 10:08
@Hroznej puberťák píše:
Tobě je fakt 40? Ne ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vypadám jako hroznej puberťák :lol: ?

• Citovat
  • Upravit
3236
25.6.18 10:11
@Anonymní píše:
Jsem na tom dobře…
např. na facebooku lajkovala všechny moje fotky, vím, že je to blbost, ale i tak nemusela.
Nemůžu si stěžovat na nezájem a i sama ona to ví, protože na síti semnou ženy flirtují.
To beru vše mě také zarazilo, třeba tím myslela ten oběd, to přátelství …

Když vy jste oba stejni. Ty ji nedokážeš na rovinu říct, co k ní cítíš a vysvětlit ji, jak jsi to myslel. A ti zase nedokáže narovinu říct, že tě nechce a co se pro ni v tom okamžiku změnilo a proč se chová teď jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
25.6.18 10:13

Omlouvám se, ale opravdu je naprosto neprofesionální vybrat si nejmladšího člena pracovního kolektivu a svévolně mu tykat, zatímco on se drží zdvořilostního vykání. Přijde mi to jako vidláctví. Stejně tak, že zakladatel má 40 let a nerozliší, že dvacítka, která bazíruje na vykání prostě nechce nic víc, než občasnou přátelskou seriózní konverzaci. Líbí se mi, že slečna hned otevřeně reagovala, že nic takového nevyhledává, teda s tebou, a vůbec se jí nedivím, že to utla. Shodil ses, ztrapnil a znemožnil. Jste fakt tak jednoduší někteří, že je mi vás až líto. Kdo si jako myslíš že seš? Mladá krásná dvacítka by měla chtít právě tebe? Svobodného, bezdětného, nezadaného čtyřicátníka? Už to o tobě vypovídá dost podivností. Sorry jako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 10:14
@Hlaholice píše:
Když vy jste oba stejni. Ty ji nedokážeš na rovinu říct, co k ní cítíš a vysvětlit ji, jak jsi to myslel. A ti zase nedokáže narovinu říct, že tě nechce a co se pro ni v tom okamžiku změnilo a proč se chová teď jinak.

myslím, že žádná rovina není potřeba jak z mé strany, tak z její… já jsem se vlastně už nějak teda " předvedl " a ona taky…odpovídá už jen jedním slovem.Dřív posílala třeba rozesmáté smajly, teď už vůbec.
Jak málo stačí k tomu všechno zkazit :-)

• Citovat
  • Upravit
3739
25.6.18 10:15
@Hlaholice píše:
Když vy jste oba stejni. Ty ji nedokážeš na rovinu říct, co k ní cítíš a vysvětlit ji, jak jsi to myslel. A ti zase nedokáže narovinu říct, že tě nechce a co se pro ni v tom okamžiku změnilo a proč se chová teď jinak.

co? Ona mu to řekla naprosto jednoznačně. Jen idiot by to nepochopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 10:15
@kontramatka píše:
Omlouvám se, ale opravdu je naprosto neprofesionální vybrat si nejmladšího člena pracovního kolektivu a svévolně mu tykat, zatímco on se drží zdvořilostního vykání. Přijde mi to jako vidláctví. Stejně tak, že zakladatel má 40 let a nerozliší, že dvacítka, která bazíruje na vykání prostě nechce nic víc, než občasnou přátelskou seriózní konverzaci. Líbí se mi, že slečna hned otevřeně reagovala, že nic takového nevyhledává, teda s tebou, a vůbec se jí nedivím, že to utla. Shodil ses, ztrapnil a znemožnil. Jste fakt tak jednoduší někteří, že je mi vás až líto. Kdo si jako myslíš že seš? Mladá krásná dvacítka by měla chtít právě tebe? Svobodného, bezdětného, nezadaného čtyřicátníka? Už to o tobě vypovídá dost podivností. Sorry jako.

Jste se hodně urazila, že ? víte co, já se vám za nás burany omlouvám .-)
Je vám nyní lépe ?

• Citovat
  • Upravit
3739
25.6.18 10:16
@Anonymní píše:
Jste se hodně urazila, že ? víte co, já se vám za nás burany omlouvám .-)
Je vám nyní lépe ?

Tady si pro změnu všichni tykají. Máš v tom solidní guláš :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 10:18
@kontramatka píše:
Tady si pro změnu všichni tykají. Máš v tom solidní guláš :jazyk:

bože ženskááááá…
Kdyby ji to tykání vadilo, jak tady vám, nebojte se, že by se neohradila. Sebevědomá byla dost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky