Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LaPaloma O té nedajce mě to taky napadlo. Krásná holka,bez kluků, co kolegovi vyká…
@Kobliha51 píše:
To víš..... Když jsi starej tak buď rád, že ti neřekne „Vrať se do hrobu“. Máš se podívat do zrcadla před tím, než nějakou oslovíš. A taky je fajn, když po jedné větě nezjistí, že jsi úplně tupej. To se pak těžko na něco navazuje. Však to jistě znáš.
Jak rikam, spouta zenskych ma dobre z toho, kdyz si muze kopnout do muze a u toho si asi jeste honi. Vsak to jiste dobre znas. ![]()
@Kobliha51 píše:
To víš..... Když jsi starej tak buď rád, že ti neřekne „Vrať se do hrobu“. Máš se podívat do zrcadla před tím, než nějakou oslovíš. A taky je fajn, když po jedné větě nezjistí, že jsi úplně tupej. To se pak těžko na něco navazuje. Však to jistě znáš.
bože, ty jsi ale ..... nanynka ![]()
@Anonymní píše:
ale dámy, příště ji napíšu, nebo ne napíšu, ale čapnu za vlasy a pořádně ji vošoustám,,,
pohlazení po vlasech se opravdu nenosí a já jako 40 ti letej " dědek " jsem jí měl dát najevo patřičně, tedy análně,orálně,svisle, vodorovně, na piškvorky co je to být o 20 let starší, kdepak nějaký pohlazení po vlasech..
Děkuju …
no vidíš jak ti to jde. Todle jí přesně napiš. ![]()
@Anonymní píše:
ale dámy, příště ji napíšu, nebo ne napíšu, ale čapnu za vlasy a pořádně ji vošoustám,,,
pohlazení po vlasech se opravdu nenosí a já jako 40 ti letej " dědek " jsem jí měl dát najevo patřičně, tedy análně,orálně,svisle, vodorovně, na piškvorky co je to být o 20 let starší, kdepak nějaký pohlazení po vlasech..
Děkuju …
Neuneseš pravdu co? Normálka. Máš ego větší než mozek. Neboj, to jednou přejde.
A to, co jsi ni chtěl dát patřičně na to pozor. Mohlo by se jí taky z tvého těla udělat nevolno. To víš. Dvacet let je dvacet let. ![]()
@Anonymní píše:
bože, ty jsi ale ..... nanynka
Měl jsi napsat, že očekáváš jen kladné příspěvky. Brouku. ![]()
@Anonymní píše:
Děkuju …
tak uvědom si, že tu diskutuješ se stejně starými otrlými harcovnicemi, co mají krom pár políbení za sebou i pár porodů
tak si z tebe některé dělají legraci… ![]()
Ber to trochu sportovně.
@LaPaloma píše:
Ta holka je bohužel příliš nezkušená - ani neumí slušně odmítnout přízeň. Nenazývala bych Tě obšourníkem apod., podle mně jsi se tak trošinánku zamiloval a toužil po ní celkově. Nic víc, nic míň. Když jsi navíc zrovna sám.
Chybka je, že z nechuti Ti tykat šlo vycítit, že více být nemůže. To je taktická chyba.Jinak pro všechny dámy rozčilené tím, že jí napsal nebo řekl, že by jí chtěl hladit po vlasech, a něco více … apod., řekla bych, že to není nic sprostého a spousta z Vás to v životě neslyšela.
Podle mně patří k životu umět odmítnout zájemce slušnou formou, když se jí nepokusil znásilnit, proti vůli líbat, apod.
Zakladateli, příště už to na takhle mladé nezkoušej, Tvoje partnerka by měla být 30+. Je větší pravděpodobnost úspěchu. A možná bude dokonce nadšená.
Já tohle slyšela. Od staršího kolegy v první praci/ ja mela tehdy 20, on 50.
A bylo mi to pekelně nepříjemné. Ačkoliv jsme do té doby vycházeli dobře, až kamarádsky.
A taky jsem odmítla mu tykat/ač on mne tykal, což mi teda nevadilo, do jeho pokusu o sblížení.
Příspěvek upraven 25.06.18 v 11:54
@kontramatka píše:
no vidíš jak ti to jde. Todle jí přesně napiš.
Ta bude ráda. ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@Sandokanos tak ono pokud si chceš něco u ženský vyžehlit (a že zakladatel chce), tak omluva ještě nikdy nic nezkazila![]()
A to i v případě, že se není za co omlouvat…
![]()
![]()
![]()
@Anonymní píše:
Děkuju …
ode zdi ke zdi
konkrétní rady jsem ti psala. Než padne návrh, musí dojít k většímu sblížení a ne, opravdu lajkovani není sblížení.
@Kobliha51 píše:
Neuneseš pravdu co? Normálka. Máš ego větší než mozek. Neboj, to jednou přejde.
A to, co jsi ni chtěl dát patřičně na to pozor. Mohlo by se jí taky z tvého těla udělat nevolno. To víš. Dvacet let je dvacet let.
takovýhle typický kravky, který koukaj na věk střílím rovnou přes palubu, takže neotravuj
dík ![]()
@Sandokanos píše:
To je naprosta hloupost. Omluvit se ma ona, mela ho jen slusne odmitnout. Clvoek musi mit dustojnost a neomlouvat se za kazdou hovadinu, jen ji projevil zajem.
Kvuli tkaovym blbkam se pak kluci boji oslovovat vas zeny a vy si pak zase stezujete, ze vas neoslovi ten fesak vedle vas.
myslím že omluva není třeba. Ani bych o ní nestalo. Taky bych to nechala vysumět, dyť se dohromady vlastně nic nestalo ne?
Ale no tak děcka. Ať je trochu sranda ne? jen se nehádejte.
@Kobliha51 Něco na tom bude, ono starý čtyřicetiletý bezdětný mládenec nebude samo sebou. Zakladatel ale ví nejlíp sám proč to tak je.
A dvacítka si klidně může bejt nedajka. Když dá, tak je ku rva a když nedá, tak je ku rva zku rvená no. Tak co byste teda vlastně chtěli že jo. Hladit ve vlasech, to by se vám líbilo. ![]()