Podělal jsem to,co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
25.6.18 11:50

@LaPaloma O té nedajce mě to taky napadlo. Krásná holka,bez kluků, co kolegovi vyká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
@Kobliha51 píše:
To víš..... Když jsi starej tak buď rád, že ti neřekne „Vrať se do hrobu“. Máš se podívat do zrcadla před tím, než nějakou oslovíš. A taky je fajn, když po jedné větě nezjistí, že jsi úplně tupej. To se pak těžko na něco navazuje. Však to jistě znáš.

Jak rikam, spouta zenskych ma dobre z toho, kdyz si muze kopnout do muze a u toho si asi jeste honi. Vsak to jiste dobre znas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Kobliha51 píše:
To víš..... Když jsi starej tak buď rád, že ti neřekne „Vrať se do hrobu“. Máš se podívat do zrcadla před tím, než nějakou oslovíš. A taky je fajn, když po jedné větě nezjistí, že jsi úplně tupej. To se pak těžko na něco navazuje. Však to jistě znáš.

bože, ty jsi ale ..... nanynka :roll:

• Citovat
  • Upravit
3739
25.6.18 11:51
@Anonymní píše:
ale dámy, příště ji napíšu, nebo ne napíšu, ale čapnu za vlasy a pořádně ji vošoustám,,,
pohlazení po vlasech se opravdu nenosí a já jako 40 ti letej " dědek " jsem jí měl dát najevo patřičně, tedy análně,orálně,svisle, vodorovně, na piškvorky co je to být o 20 let starší, kdepak nějaký pohlazení po vlasech..
Děkuju …

no vidíš jak ti to jde. Todle jí přesně napiš. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.6.18 11:51
@Anonymní píše:
ale dámy, příště ji napíšu, nebo ne napíšu, ale čapnu za vlasy a pořádně ji vošoustám,,,
pohlazení po vlasech se opravdu nenosí a já jako 40 ti letej " dědek " jsem jí měl dát najevo patřičně, tedy análně,orálně,svisle, vodorovně, na piškvorky co je to být o 20 let starší, kdepak nějaký pohlazení po vlasech..
Děkuju …

Neuneseš pravdu co? Normálka. Máš ego větší než mozek. Neboj, to jednou přejde.
A to, co jsi ni chtěl dát patřičně na to pozor. Mohlo by se jí taky z tvého těla udělat nevolno. To víš. Dvacet let je dvacet let. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.18 11:52
@Arac15 píše:
@LaPaloma O té nedajce mě to taky napadlo. Krásná holka,bez kluků, co kolegovi vyká…

třeba je na ženský ? ne, já už fakt nevím :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
@Anonymní píše:
bože, ty jsi ale ..... nanynka :roll:

Měl jsi napsat, že očekáváš jen kladné příspěvky. Brouku. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
31278
@Anonymní píše:
Děkuju …

tak uvědom si, že tu diskutuješ se stejně starými otrlými harcovnicemi, co mají krom pár políbení za sebou i pár porodů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak si z tebe některé dělají legraci… ;)
Ber to trochu sportovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
25.6.18 11:53
@LaPaloma píše:
Ta holka je bohužel příliš nezkušená - ani neumí slušně odmítnout přízeň. Nenazývala bych Tě obšourníkem apod., podle mně jsi se tak trošinánku zamiloval a toužil po ní celkově. Nic víc, nic míň. Když jsi navíc zrovna sám.
Chybka je, že z nechuti Ti tykat šlo vycítit, že více být nemůže. To je taktická chyba.

Jinak pro všechny dámy rozčilené tím, že jí napsal nebo řekl, že by jí chtěl hladit po vlasech, a něco více … apod., řekla bych, že to není nic sprostého a spousta z Vás to v životě neslyšela.

Podle mně patří k životu umět odmítnout zájemce slušnou formou, když se jí nepokusil znásilnit, proti vůli líbat, apod.

Zakladateli, příště už to na takhle mladé nezkoušej, Tvoje partnerka by měla být 30+. Je větší pravděpodobnost úspěchu. A možná bude dokonce nadšená.

Já tohle slyšela. Od staršího kolegy v první praci/ ja mela tehdy 20, on 50.
A bylo mi to pekelně nepříjemné. Ačkoliv jsme do té doby vycházeli dobře, až kamarádsky.
A taky jsem odmítla mu tykat/ač on mne tykal, což mi teda nevadilo, do jeho pokusu o sblížení.

Příspěvek upraven 25.06.18 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
@kontramatka píše:
no vidíš jak ti to jde. Todle jí přesně napiš. :-D

Ta bude ráda. :zed:

• Citovat
  • Upravit
284
@Mar__tanka1983 píše:
@Sandokanos tak ono pokud si chceš něco u ženský vyžehlit (a že zakladatel chce), tak omluva ještě nikdy nic nezkazila :lol: :lol: A to i v případě, že se není za co omlouvat… :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: No tu větu už by ve svým věku měl znát :lol: - ,,Sice nevím za co miláčku, ale pro jistotu se omlouvám.. ,,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
@Anonymní píše:
Děkuju …

ode zdi ke zdi :roll: konkrétní rady jsem ti psala. Než padne návrh, musí dojít k většímu sblížení a ne, opravdu lajkovani není sblížení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Kobliha51 píše:
Neuneseš pravdu co? Normálka. Máš ego větší než mozek. Neboj, to jednou přejde.
A to, co jsi ni chtěl dát patřičně na to pozor. Mohlo by se jí taky z tvého těla udělat nevolno. To víš. Dvacet let je dvacet let. :mavam:

takovýhle typický kravky, který koukaj na věk střílím rovnou přes palubu, takže neotravuj
dík :P

• Citovat
  • Upravit
26747
25.6.18 11:55
@Sandokanos píše:
To je naprosta hloupost. Omluvit se ma ona, mela ho jen slusne odmitnout. Clvoek musi mit dustojnost a neomlouvat se za kazdou hovadinu, jen ji projevil zajem.
Kvuli tkaovym blbkam se pak kluci boji oslovovat vas zeny a vy si pak zase stezujete, ze vas neoslovi ten fesak vedle vas. :zed:

myslím že omluva není třeba. Ani bych o ní nestalo. Taky bych to nechala vysumět, dyť se dohromady vlastně nic nestalo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
25.6.18 11:55

Ale no tak děcka. Ať je trochu sranda ne? jen se nehádejte.
@Kobliha51 Něco na tom bude, ono starý čtyřicetiletý bezdětný mládenec nebude samo sebou. Zakladatel ale ví nejlíp sám proč to tak je.
A dvacítka si klidně může bejt nedajka. Když dá, tak je ku rva a když nedá, tak je ku rva zku rvená no. Tak co byste teda vlastně chtěli že jo. Hladit ve vlasech, to by se vám líbilo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí