Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubla_Bučková píše:
no já su teď zmatená, jestli je to rande nebo sraz s kamarádkou??????????? To by platili napůl ne?
Jestli on ji zve, tak ona se aspoň nadlábne ![]()
@LaPaloma píše:
PŘESNĚ TAK. Je to vyjasňující večeře. Tam se dozvíš, že se omlouvá, že na Tebe byla škaredá, Ty se omluvíš za to, že se Ti líbila, ale věci zůstanou na úrovni přátelství.
Hladit jí podle mně nebudeš. Ona nechce jako prvního Peiraca, ona chce, aby byl Nicolas první.
V tom jí chápu.
@Bubla_Bučková píše:
no já su teď zmatená, jestli je to rande nebo sraz s kamarádkou??????????? To by platili napůl ne?
Jestli ji chce pohladit ve…, tak s tou kamarádkou nevím nevím ![]()
@bartsch píše:
A tak to je jiná, možná se na tebe něco chystá, ale teď by sis měl pro změnu dávat pozor ty
viď? Jak rychle se karta obrátí
Já si to taky myslím.
Ta holka buď vůbec neví, co činí, nebo to naopak ví naprosto přesně.
Co je nebezpečnější?
![]()
@kontramatka píše:
Zakladateli když to budeš vysílat online, tak ti dám like![]()
![]()
Já nabízím dat like za pouhe zveřejněné aktuální foto celé postavy ![]()
@kontramatka píše:
Zakladateli když to budeš vysílat online, tak ti dám like![]()
![]()
@Mar__tanka1983 píše:![]()
![]()
![]()
já bych taky byla zvědavka zvědavá
![]()
no snad to neutne jako před měsícem pan 40 lety podnikatel s 20kou, na kterou napsal barák a ona nechtěla dítě.. Jakub81
Kdyby nás ty trollove zásobili aspoň kvalitně pár měsíců… přes léto ani v telce neběží žádný zajímavý seriály ![]()
@LaPaloma píše:
PŘESNĚ TAK. Je to vyjasňující večeře. Tam se dozvíš, že se omlouvá, že na Tebe byla škaredá, Ty se omluvíš za to, že se Ti líbila, ale věci zůstanou na úrovni přátelství.
Hladit jí podle mně nebudeš. Ona nechce jako prvního Peiraca, ona chce, aby byl Nicolas první.
V tom jí chápu.
Každopádně, zakladateli, doufám, že nás oblažíš dalšími historkami o tvé velkolepé lovestory, je to čím dál větší sranda. ![]()
@Bubla_Bučková píše:
no snad to neutne jako před měsícem pan 40 lety podnikatel s 20kou, na kterou napsal barák a ona nechtěla dítě.. Jakub81Kdyby nás ty trollove zásobili aspoň kvalitně pár měsíců… přes léto ani v telce neběží žádný zajímavý seriály
Tohle si zaslouží pokračování
Fantazie pracuje… Třeba zítra uvidíme, jestli pohladí po vlasech (nebo i jinde
) a nebo třeba dostane do zubů od… třeba jejího táty ![]()
myslím, že jsem v koncích …
napsala mi, zda se může také vyjádřit k představám, načež jsem odpověděl, že jistě.
Prý by si přála kdybychom vynechali jídlo, že se nají doma a jestli bychom se nešli projít někam kolem řeky a že by se ráda držela za ruce.
Tak na tohle fakt nemám kapacitu … nenapsal jsem nic.
No jen aby slečna nedorazila s borcem a ty jsi od něj nedostal po tlame… ![]()
@Anonymní píše:
napsala mi, zda se může také vyjádřit k představám, načež jsem odpověděl, že jistě.
Prý by si přála kdybychom vynechali jídlo, že se nají doma a jestli bychom se nešli projít někam kolem řeky a že by se ráda držela za ruce.Tak na tohle fakt nemám kapacitu … nenapsal jsem nic.
Bereš všechno, ale tohle FAKT NÉÉÉ
![]()
@Anonymní píše:
Prý by si přála kdybychom vynechali jídlo, že se nají doma a jestli bychom se nešli projít někam kolem řeky a že by se ráda držela za ruce.Tak na tohle fakt nemám kapacitu … nenapsal jsem nic.