Podělal jsem to,co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1779
25.6.18 13:54

Třeba je ze všeho ta holka tak nervní, že by stejně nic nesnědla. Člověk se cítí líp když je v pohybu než když sedí u stolu a má civět na toho druhého a bavit se s ním ještě po takovém trapasu. Asi si to všecko rozžvejkala a řekla si, že vlastně proč to nezkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.6.18 13:55
@Anonymní píše: že jo ??!!
Zrovna jsem si představoval,jak se láduju chilli steakem, zkazila mi náladu !

Ona neví, že od určitého věku muži preferují bílý sex. Ale na ten máš ty ještě dost času. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.18 13:56
@Annne píše:
hihi, nejaky stary mladenec urcite pobezi na emimino porozpravat maminam rozpravku o tom ako " ako dvadsiatnicka so styridsiatnikom k stastiu prisla". tudle nudle :mrgreen:Příspěvek upraven 25.06.18 v 13:50

no vídíš, Anno, a zrovna jsem měl štěstí .-)
Díky tady dámám jsem se nechal vyprovokovat a napsal jí.
Takže cajk :mavam:

• Citovat
  • Upravit
26747
25.6.18 13:56
@Annne píše:
Aka ulice?

to je takovej nekonečný seriál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
25.6.18 13:58
@Anonymní píše:
myslím, že jsem v koncích …
napsala mi, zda se může také vyjádřit k představám, načež jsem odpověděl, že jistě.
Prý by si přála kdybychom vynechali jídlo, že se nají doma a jestli bychom se nešli projít někam kolem řeky a že by se ráda držela za ruce.Tak na tohle fakt nemám kapacitu … nenapsal jsem nic.

ty kráso, tak teď si z tebe dělá p.del ona ne? :think: to smrdí kámo :lol: :nevim: aby si neskončil s roubíkem někde na aukci s bílým masem :think: vybavila bych se pepřákem aspoň, bez srandy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106042
25.6.18 13:59
@Sandokanos píše:
Tyhle zenske vylevy si clovek nemuze brat, sam na tady na emiminu vidis, co jsou vetsina zen zac. Nektery proste radi srazi chlapa a u toho si ji asi honi nebo nevim. :mrgreen:

Ta tvoje blbka, taky mohla slusne napsat, ze ma jinou predstavu a ze nevedela jak to beres a ze se omlouva, ale o tohle nema zajem.

Příspěvek upraven 25.06.18 v 10:35
taky mi přijde ta reakce přehnaná , zase tak nic hroznýho jí nenapsal , aby po něm takhle vyjela …mohla napsat normálně , že o nic víc nemá zájem
@Sandokanos píše:
Ja nevidim duvod se omlouvat, nepsal ji zadny uchylarny. Proste projevil zajem. Omluvit by se mela ona.
myslím si to samé
@malá_holka píše:
ty kráso, kolik z vás, co mu píšete že je ve 40 letech starej děda, máte taky kolem 40? :nevim: :lol: babky starý :mrgreen: to má jako už chystat funus a koupit penál? borče, normálně ji pozvi na kafe, jestli chceš být nějak v kontaktu a vysvětli ji, že nejsi úchyl :nevim: :mrgreen: a že ji chceš občas vidět, kdyby chtěla taky a uvidíš co ona na to. Třeba s tebou ani nikam nepůjde, pak je to jasný :mrgreen: a nebo jo a bude to ok. :palec:

já bych jí za tu dost hnusnou reakci už nekontaktovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
25.6.18 14:00
@Anonymní píše:
no vídíš, Anno, a zrovna jsem měl štěstí .-)
Díky tady dámám jsem se nechal vyprovokovat a napsal jí.
Takže cajk :mavam:

ještě neříkej hop :lol: :lol:
nevíš, co tě u řeky čeká…
No a co máš teda v plánu? Jít courat nebo přitlačíš na ten stejk? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
25.6.18 14:01
@Anonymní píše:
Taky jsem měl mladou kočku,mě 44,jí 19 a jen zkoušela co vydržím.Tahala mě všude možně,jen ne do postele.Tahle bude možná krapet hodnější,ty ruce vypovídaj taky něco.Ale!!!!
Vyser se na to,jestli ti je život milý!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: přesně, to bude chvilka zàbavy, možná ho někde trochu požužle ve křoví, střih a mimísek a svatba :pankac: a nakonec ho oškube a on ji bud nevěrnej, pže mu už po miminu nedá a i dlouhý vlasy přes půl záda budou minulostí :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.18 14:07

Tady je dneska humoru, jste boží fakt :mrgreen: :mrgreen:
Tak jí napiš, že vození za ruce považuješ jako předehru, ať s tím počítá… :jazyk:
Není slečna na úrovni mladší? Se s tebou jen poukazuje jako puboš a sbohom…Jen zkouší. ALe chodit v tom asi moc neumí. těším se na večerní report z rande.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
25.6.18 14:07

Spousta mladych holek nevi co chce a rikaji veci vicemene podle toho jak se zrovna vyspi. Takze bych se vubec nedivil, ze mu skoci do postele nakonec sama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.6.18 14:08

tak už si asi taky holí to ohanbí :lol:

no a v kolik máte sraz? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
25.6.18 14:12
@Sandokanos píše:
Spousta mladych holek nevi co chce a rikaji veci vicemene podle toho jak se zrovna vyspi. Takze bych se vubec nedivil, ze mu skoci do postele nakonec sama. :mrgreen:

na tom něco je…třeba měla před týdnem svý dny a teď se blíží k ovulaci, tak už je povolnější :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
25.6.18 14:13
@Sandokanos píše:
Spousta mladych holek nevi co chce a rikaji veci vicemene podle toho jak se zrovna vyspi. Takze bych se vubec nedivil, ze mu skoci do postele nakonec sama. :mrgreen:

Nevím, myslím si, že prodělává sladkých 16 let.
Chce za ruku s někým, na koho vysílala káravé vykřičníky v očích ? Nenormální. Neví, co mluví.
Pak jí došlo, že by to ve 20 mohla mít za sebou s někým, kdo to už někdy dělal a koho už příště nemusí potkat. Takovej se hodí, holky to tak někdy dělají, když přetáhnou hodiny.
Pak zkušeně předstoupí před vrstevníky. :mrgreen:

Já bych jí nevzala ani za ruku, kdybych byla v situaci toho chlapa. Jen bych urovnala stav na normál a konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 14:13

Tady jsou takový konspirace, že se tomu budu smát ještě večer, až půjdu kolem řeky :-D
Napsal jsem jí, jestli chce krmit labutě a za tím smajl s výbuchem smíchu…
Odepsala, že nechce nikam jít, prý, ať neutrácím, že dělám těžkou práci.Že můžeme jít ven.

Takovou reakci bych čekal od své matky, ale tohle ???
nejenže mám tedy patent na úchyla, ale ještě na ubožáka, který nemá na restauraci :D :D

• Citovat
  • Upravit
14723
25.6.18 14:16
@Anonymní píše:
Tady jsou takový konspirace, že se tomu budu smát ještě večer, až půjdu kolem řeky :-D
Napsal jsem jí, jestli chce krmit labutě a za tím smajl s výbuchem smíchu…
Odepsala, že nechce nikam jít, prý, ať neutrácím, že dělám těžkou práci.Že můžeme jít ven.Takovou reakci bych čekal od své matky, ale tohle ???
nejenže mám tedy patent na úchyla, ale ještě na ubožáka, který nemá na restauraci :D :D

Proto se na ní nechytají vrstevníci. Myslí jinak, těžko říct jak. Prostě neprodělala svých 16, kdy se chodilo hlavně ven. Nemá to za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí