Podělal jsem to,co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.6.18 17:32
@amazon píše:
Proč jsi změnil pohled na slečnu. Na začátku jsi byl tak okouzlený a teď stačí dvě smsky a už o ní myslíš, že je ještě dítě ? Přijde mi to jako hra na kočku a myš 8)

nepředstavoval jsem si rande kolem řeky, není mi 15 a nejsem její kluk … pozval bych ženu, ne děcko .. ale půjdu

• Citovat
  • Upravit
1853
25.6.18 17:33
@Chytrak píše:
@Aragua LOL :lol:

No kež se ti trollové zlepší, ať se taky můžu zasmát. Zatím je to bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
25.6.18 17:37
@Anonymní píše:
nepředstavoval jsem si rande kolem řeky, není mi 15 a nejsem její kluk … pozval bych ženu, ne děcko .. ale půjdu

proč ? co je na tom se projít ? A kdo tomu říká rande ?. Ona ? že se chce chce držet za ruce ?
Já bych teda na procházku šla klidně, ale rozhodně ne o půl deváté :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sturnus_vulgaris
25.6.18 17:37
@Anonymní píše:
nepředstavoval jsem si rande kolem řeky, není mi 15 a nejsem její kluk … pozval bych ženu, ne děcko .. ale půjdu

Když jste chtěl zvát na rande ženu, měl jste zabrousit do jiné věkové kategorie.
Přijde mi, že nevíte, co chcete. Nemáte si s tou slečnou mnoho co vyčítat, oba hrajete nablblé mentální hry jak v Beverly Hills 90210… dobře vám oběma tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.18 17:39
@amazon píše:
proč ? co je na tom se projít ? A kdo tomu říká rande ?. Ona ? že se chce chce držet za ruce ?
Já bych teda na procházku šla klidně, ale rozhodně ne o půl deváté :roll:
čas i dnešek si zvolila sama, pracuje do 6
  • Citovat
  • Upravit
9180
25.6.18 17:43
@Anonymní píše: čas i dnešek si zvolila sama, pracuje do píše: Více

tak třeba tím, že jsi napsal, že by jsi jí chtěl hladit po vlasech, jsi v ní probudil romantiku a chce se jít projít do přírody a ne vysedávat v restauraci..
Zklamals mě ;) :jazyk: myslela jsem, že jsi romantik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
25.6.18 17:45
@Aragua píše:
No kež se ti trollové zlepší, ať se taky můžu zasmát. Zatím je to bída.

To teda! Ono kolikrat jsou nejzabavnejsi ty reakce tech ostatnich. U tech se zasmeju, anebo spis drive se zasmal, stacilo jen cist, cim dementnejsi tema k diskuzi, tim kolikrat tam byly lepsi reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 17:49
@amazon píše:
tak třeba tím, že jsi napsal, že by jsi jí chtěl hladit po vlasech, jsi v ní probudil romantiku a chce se jít projít do přírody a ne vysedávat v restauraci..
Zklamals mě ;) :jazyk: myslela jsem, že jsi romantik

to sice jsem, ale taky nejsem debil…
rád bych se ženou ( s děckem ) tedy poseděl, popovídal a pohostil jako galantní muž. Pak bych se třeba i prošel.
Ale každý má jiné priority.Slečna chce řeku, ok.
Snad mě do ní nestrčí, radši se budu držet dál od břehu.

• Citovat
  • Upravit
32919
25.6.18 18:13
@Anonymní píše:
to sice jsem, ale taky nejsem debil…
rád bych se ženou ( s děckem ) tedy poseděl, popovídal a pohostil jako galantní muž. Pak bych se třeba i prošel.
Ale každý má jiné priority.Slečna chce řeku, ok.
Snad mě do ní nestrčí, radši se budu držet dál od břehu.

:roll: Jojo,najednou je holka strašný děcko. A to jsi nepoznal za rok cukrblikování v práci a několikaměsíčnim kontaktu po sms. Naopak,to jsi z ní byl celej hyn.
Holka tě poslala do háje,ženský ti to tady daly sežrat,tak se snažíš z tý milý,vtipný a jánevimjaký slečny udělat nezralýho haranta.Trapný.
Kolik jsi to psal,že ti je. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 18:30
@Detsa píše:
Tomudle příběhu už přestávám věrit i já a to je co říct :think:. Už jen proto, že zakladatel každou chvíli změní svůj přístup a odpovídá jak se mu to hodí … tak kde je pravda ? :nevim: 8o

chtěl bych vidět tebe, když bys očekával budˇ přijmutí k večeři ( což jsem také poté dostal )
nebo odmítnutí.
Mění, protože ona změnila to, že se na večeři nepůjde, že se chce procházet.
Takže jsem lehce rezignoval na nějaké sblížení.
Ono totiž držet se za ruce není zrovna kamarádské a na večeři asi už moc přehnané.
Takže vůbec nevím o co slečně jde.
Radši bych byl odmítnutý než tyhle hry nebo co to je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.18 18:46

To je toho… :zed: :zed: Takový halo kvůli takovým dvěma cvokům :lol:

• Citovat
  • Upravit
26747
25.6.18 18:51
@Anonymní píše:
Máme schůzku ve 20.30, pročpak ? máte také hlad ?
Nebo se chcete projít ?

no podle toho budu čekat, jak to dopadlo :oops: držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.6.18 18:54
@Anonymní píše:
vážená paní, slečna dosti zkřehla, za to mě už se nikam nechce, co mi poradíte teď ?
Budu se řídit vašimi pokyny :lol: :lol:

smarja to ne… jdi bude to sranda :mavam: to je jak kdyby už bylo uloveno a tak nezájem :roll: chlapi no, a v prvním příspěvku pomalu pláče, že ji již nespatří :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 18:55
@Detsa píše:
Prostě to zní celé smyšleně, se nezlob, jestli to je pravda. Nejdřív lituješ, jak s tebou nechce nic mít a nepoznáš, že ti už odpovídala jen ze slušnosti. Najednou, když tedy změní názor a chtěla s tebou jít, byť ne nakonec na večeři, tak ty to otočíš že je děcko a nic s ní nechceš :). Nehledě na tvé reakce, tam je otoček …Pravda to být ale může, protože jsem přesně podobnou holku zažil, když jsem s ní byl na rande. Ta to taky měnila každou chvíli, kam vůbec půjdem.
Ale z toho co píšeš to vidím tak, že s tebou chtěla teda zkusit někam jít, ale nechtěla být zavázaná. Pro některé holky kor v dnešní době není normální, že za ni něco zaplatíš. Prostě to muži už moc nedělají. Setkal jsem se s tím už párkrát, že nemohly pochopit, že za ně platím. Jelikož já to dělám vždycky. Tudíž když za ní zaplatíš večeři, ona si myslí, že od ní za to budeš něco chtít. Bude ti to muset nějak oplatit. Což ona nechce … tolik k tomu, proč si myslím, že nechce jít na večeři.
Ale jestli si chce udělat z tebe jen srandu, protože tě celou dobu vyloženě odmítala nebo se jí jen líbí zájem a začla o tom přemýšlet … to už zjistíš asi sám :).

já jsem vždycky platil, neměl jsem s tím problém, ani ženy.Zřejmě jsem prvně narazil na takovou co se pozvat tedy nenechá, a můžou to být i jiné, když teda píšeš, že jsi to zažil u několika.
Kam teda pak s nima chodit, to mě hlava nebere …

• Citovat
  • Upravit
26747
25.6.18 18:56
@Anonymní píše:

to je kvůli tomu hlazení po vlasech :P chlape, co tě to napadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria