Podělal jsem to,co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4270
25.6.18 21:14

@Paní Kropenatá no jo, dneska už to na steak nevypadá :( Půjdu si dát housku :roll: :nevim: Doufám, že po návratu bude aspoň šťavnatý popis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.6.18 21:16

taky čekám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.6.18 21:22
@Do-not-touch píše:
@Paní Kropenatá no jo, dneska už to na steak nevypadá :( Půjdu si dát housku :roll: :nevim: Doufám, že po návratu bude aspoň šťavnatý popis ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: hlad je sviňa viď, tak snad steak přílítne příště
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.18 21:25

Snad na nás ale zakladatel po randěti nezapomene, když tu má tak velký funclub… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.6.18 21:53

no hlavně aby to přežil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.18 21:59

Přežije…Neboj. Ačkoliv nechápu, proč to zakladatel dělá…Vodí se za ručičku u řeky a tady slintá u monitoru 10 zralých žen, co by se nechalo pozvat na steak a … motýly :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jari79
25.6.18 22:16

Normalne se zdejsich diskuzi nezucastnim, ale toto snad nemuze byt pravda :roll:
Vis co me zakladateli zarazi? Hned na zacatku pises, jaky jsi romantik a o par stranek dal napises:

já jsem vždycky platil, neměl jsem s tím problém, ani ženy.Zřejmě jsem prvně narazil na takovou co se pozvat tedy nenechá, a můžou to být i jiné, když teda píšeš, že jsi to zažil u několika.
Kam teda pak s nima chodit, to mě hlava nebere …

Vzdyt je leto, je tolik moznosti, kam se da vecer zajit, projit se. A takovy zapad slunce u reky je bezva romantika, hned bych sla ;) A nebo co treba slecnu pozvat do letniho kina?? Mne pripadas, ze mas zajety jakysi manual - jidlo a postel, promin mi tu uprimnost.
At je to jakkoliv, preji Ti, at vse dobre dopadne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4270
25.6.18 22:29
@Paní Kropenatá píše:
Přežije…Neboj. Ačkoliv nechápu, proč to zakladatel dělá…Vodí se za ručičku u řeky a tady slintá u monitoru 10 zralých žen, co by se nechalo pozvat na steak a … motýly :cert: :cert: :mrgreen:

fakt 10? to nevim, jestli by uplatil :think:

ale uz by to chtelo dalsi dil, dvouhodinova prochazka by snad stacila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
25.6.18 23:17
@Detsa píše:
Já chodil i déle s holkama na procházky :andel:. Kdoví, kdy se vrátí :think:
:) hezky :hug: taky si myslim :mavam: a mmch. prochazet se da i celou noc :andel:
  • Citovat
  • Upravit
106044
26.6.18 00:02
@Anonymní píše:
já jsem vždycky platil, neměl jsem s tím problém, ani ženy.Zřejmě jsem prvně narazil na takovou co se pozvat tedy nenechá, a můžou to být i jiné, když teda píšeš, že jsi to zažil u několika.
Kam teda pak s nima chodit, to mě hlava nebere …

Ani mně ne :D třeba se dozvíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
26.6.18 06:23
@joy.division.control píše: :) hezky :hug: taky si myslim :mavam: a mmch. prochazet se da i celou noc :andel:

Taky se dá celá noc proš… :jazyk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
26.6.18 06:25
@Paní Kropenatá píše:
Přežije…Neboj. Ačkoliv nechápu, proč to zakladatel dělá…Vodí se za ručičku u řeky a tady slintá u monitoru 10 zralých žen, co by se nechalo pozvat na steak a … motýly :cert: :cert: :mrgreen:

Hi hi, já chápu, proč to zakladatel dělá. Protože tady možná u monitoru slintá 10 zralých žen, co pouze píší o tom, jak sní, že by se nechaly pozvat, ale v reálu skutek utek a kdyby je pozval, nebudou mít odvahu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26747
26.6.18 08:11

@Hroznej puberťák já jsem žárlivej sobec, u mě by pohořel hned na tom flirtování na sociální síti :mrgreen: a řeči typu hlazení po vlasech a sbírka čehokoliv… :roll: děsila bych se, že to bude ten typ, co přinese na první schůzku růže a pak bude psát cosi o me vůni a usínání ve dvou :poblion: A mě by nechtěl, protože už na mě ta nevinnost a naivita dááávno vidět nejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.6.18 08:13

tak nic :think: Poprosím kohokoliv, ať se ujme Anonymity a dokončí příběh :cert: díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
26.6.18 08:34
@Detsa píše:
Mluvíš mi z duše :kytka:. Řeka, světla velkoměsta, příjemné teplo, noc a k tomu milá společnost … úžasný. Co víc si přát. Jsem se navnadil zase … :D
:hug: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí