Podělal jsem to,co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
26.6.18 11:33

@Annne :potlesk: to musí být fikce :) už se to zvrhává do červené knihovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.6.18 11:36

@Annne vždyť ani trolit pořádně nedokáže. Kdo by ho chtěl…

• Citovat
  • Upravit
284
26.6.18 11:38

Protože 40ceti letý chlap by měl vědět, kde tesař nechal díru a neomylně ji hleděl vyplnit :mrgreen:
Taky ve svém věku už by věděl, že tvrdý to nebude pořád a proto neztrácel čas na dlouhý trati.To si může dovolit tak nějaký 20cátník. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
26.6.18 12:05

Ahoj :mavam:
Mně je o maličko víc než dvacet.
Jestli máš slabost pro mladší,já zase pro starší :mavam:
Budu ráda,když se ozveš soukromě.
Byla jsem skoro ve stejné situaci,jako holčina,ale byla jsem odmítnuta,protože mám dítě.
Pokud by ti to nevadilo a byl bys rád za kamarádství,třeba časem i více.Nebo jen pokec.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.6.18 12:12
:dance: :lol: :dance: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21057
26.6.18 12:21
@Anonymní píše:
zjistil, jsem, že ji upřímně lituji a vztah, pokud bych na tomhle postavil, je o ničem.
Ano, mohl bych využít její nevinnnosti, její důvěry, její krásy, toho, jak je hodná…
Jen sakra nevím proč, bych to dělal.
Je poznamenaná bývalým vztahem, kdy s dotyčným ani nespala, jelikož zjistila,že po tom mu stále nedává,si bohatě užívá jinde, takže se s ním rozešla.
Navíc je, i jako celá její rodina velmi věřící.
Mísí se ve mě všelicos …

To je mužský uvažování - nechci využít, zneužít, zklamat

Ženská tohle neocení, že se držíš zpátky. Udělá si jedinej logickej závěr, že o ní dostatečně nestojíš a kopne tě do perdele. Najde si někoho kdo ji bude vést a ovládat a pokud k tomu budě ještě hezkej chlap tak s ním bude šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
26.6.18 12:23

To je na knihu :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sturnus_vulgaris
26.6.18 12:54

@KalamityJohn Nechci využít, zneužít, zklamat je IMHO naprosto v pořádku. Otázka je, zda nám tady zakladatel teď nevěší bulíky na nos a nedělá se náhle lepším, než je. :nevim:

Ale k tomu druhému odstavci. Ono je těžké v reálu odlišit tady ty „ohledy“ a s tím související ubrání plynu ze strany protějšku, od prostého nezájmu. Zvlášť, pokud sám protějšek neví, co vlastně chce - pak jediné, co z něj může být cítit, je právě tady ta nejistota. Z pohledu té holky, která není telepat, není divu, že se po nějakém čase poohlédne jinde, protože na to přestane mít nervy.

• Citovat
  • Upravit
21057
26.6.18 13:16

@sturnus_vulgaris

Já myslím, že si rozumíme.

Ale kolikrát jsem si natlouk kušnu, než jsem to pochopil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
26.6.18 13:56
@Vanda29 píše:
Ahoj :mavam:
Mně je o maličko víc než dvacet.
Jestli máš slabost pro mladší,já zase pro starší :mavam:
Budu ráda,když se ozveš soukromě.
Byla jsem skoro ve stejné situaci,jako holčina,ale byla jsem odmítnuta,protože mám dítě.
Pokud by ti to nevadilo a byl bys rád za kamarádství,třeba časem i více.Nebo jen pokec. :hug:

Ahoj, teď mám sice plno, ale kdyby náhodou, můžu si tě uložit do zálohy? :srdce: :D

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
26.6.18 13:57
@sturnus_vulgaris píše:
@KalamityJohn Nechci využít, zneužít, zklamat je IMHO naprosto v pořádku. Otázka je, zda nám tady zakladatel teď nevěší bulíky na nos a nedělá se náhle lepším, než je. :nevim:Ale k tomu druhému odstavci. Ono je těžké v reálu odlišit tady ty „ohledy“ a s tím související ubrání plynu ze strany protějšku, od prostého nezájmu. Zvlášť, pokud sám protějšek neví, co vlastně chce - pak jediné, co z něj může být cítit, je právě tady ta nejistota. Z pohledu té holky, která není telepat, není divu, že se po nějakém čase poohlédne jinde, protože na to přestane mít nervy.

Holka není telepat, jen tele :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
26.6.18 13:58
@Arac15 píše:
Protože 40ceti letý chlap by měl vědět, kde tesař nechal díru a neomylně ji hleděl vyplnit :mrgreen:
Taky ve svém věku už by věděl, že tvrdý to nebude pořád a proto neztrácel čas na dlouhý trati.To si může dovolit tak nějaký 20cátník. :lol:

Jsem zklamaná. Já myslela, že si ji chtěl vzít za manželku. :roll: Mladá, hezká, věřící, co by chtěl víc.

• Citovat
  • Upravit
26747
26.6.18 13:59
@Kobliha51 píše:
Jsem zklamaná. Já myslela, že si ji chtěl vzít za manželku. :roll: Mladá, hezká, věřící, co by chtěl víc.

chlapi nevědí, co chtějí :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
26.6.18 14:02
@Bubla_Bučková píše:
tak nic :think: Poprosím kohokoliv, ať se ujme Anonymity a dokončí příběh :cert: díky :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
26.6.18 14:03
@sturnus_vulgaris píše:
Zírám… takže to, že se nechce nechat pozvat na večeři, z ní dělá puberťačku na úrovni 16 roku?

Může pro to mít x důvodů. Nechci je za ni vymýšlet, to vůbec ne (ono to může být cokoli od momentální indispozice či alergie na určité potraviny, které se jí nechce vysvětlovat, po nechuť být mu zavázaná).

Ostatně, to poslední (= nechuť být zavázaná) mívám taky.

Z mé zkušenosti spousta chlapů opravdu za to pozvání něco čeká, minimálně to, že budou pozvaní na oplátku taky (čili je to přinejmenším biankošek na další rande). I kdyby jí bylo víc, tak by pravděpodobně nechtěla okamžitě na prvním rande skončit v ložnici.

Tazatele a jeho myšlenkové pochody moc nechápu.

to je pravda. Jako mlada holcina jsem jednou prijala pozvanku na veceri. O pana jsem nemela moc zajem, ale protoze pozyval do zajimave restaurace, tak jsem sla. Nikdy jsem mu nijak nenaznacovala, ze bych o nej mela zajem a naivne jsem si myslela, ze ma prijemna spolecnost mu bude stacit, aby to pro nej nebyla uplna ztrata casu. Asi nejsem tak zabavna, jak jsem si myslela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , pan nadseny nebyl. Sice si nestezoval primo me, ale dozvedela jsem se od spolecneho znameho, ze udajne si mel dost vyrazne stezovat, ze me pozval do restaurace a nedostal za to absolutne NIC, ani pusu na rozloucenou.

Dnes bych bych k tomu pristupovala jinak a neuvadela se do pozice „neco za neco“. Protoze pokud chlap ocekava, ze za veceri v restauraci se s nim budu cmuckat, tak to ocekava blbe. Ja patrim k tem tady citovanym nedajkam a ani s chlapem, ktery se mi libi, se nelibam jen tak na pockani a uz teprva ne, jako odmenu za zaplacenou veceri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí